Van Poelgeest

MINI Garantie

MINI Garantie


Bij aankoop van een MINI bij Van Poelgeest profiteert u van de hoogste kwaliteit en indien nodig van uitgebreide dekking voor onverwachte reparatiekosten. Dit geldt voor zowel voor nieuwe MINI’s als voor MINI Next Occasions.

 

 

MINI Garantie


Elke MINI wordt conform de hoogste kwaliteitsnormen gebouwd – zodat u z’n hele autoleven plezier aan ‘m beleeft. Een MINI heeft met ingang van 2004 (datum eerste toelating) 12 jaar garantie op de carrosserie en op de lak 3 jaar. Voor een MINI in zijn geheel (met uitzondering van zogenoemde slijtagedelen), alle Originele MINI onderdelen alsmede Originele MINI accessoires geldt:

  • MINI’s met een datum eerste toelating vóór 1 januari 2017 hebben 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking
  • MINI’s met een datum eerste toelating vanaf 1 januari 2017 en origineel Nederlands geleverd hebben 3 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Lees hier de voorwaarden van de MINI Garantie.

 

 

MINI Next Occasion


Een auto waar u op kunt rekenen: bij de aanschaf van een gebruikte MINI met het MINI Next Occasion Label ontvangt u automatisch 24 maanden garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen. Zo weet u zeker dat uw MINI  niet voor verrassingen zal zorgen – alleen voor heel veel rijplezier.

 

 

MINI First Class Verlengde Garantie


Bij Van Poelgeest heeft u de mogelijkheid om de garantie van uw MINI te verlengen. De First Class Garantie slaat naadloos aan op de fabrieksgarantie. U kunt kiezen uit garantietermijn van 12 tot 24 maanden. De First Class Garantie is kenteken gebonden en is overdraagbaar van een eventuele nieuwe eigenaar.  Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw Van Poelgeest vestiging voor meer informatie over MINI First Class Verlengde Garantie. Of laat u gegevens achter via onderstaand formulier.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over MINI First Class Verlengde Garantie

Overzicht

HomeMINIOnderhoud & ServiceMINI Garantie