Van Poelgeest

MINI Clubman – Private Lease

Private Lease een MINI CLUBMAN

Tijdelijk vanaf € 449 per maand

De MINI Clubman is er voor wie houd van een luxe, stijlvolle maar toch een praktische auto. Dankzij de bijzondere split doors aan de achterkant is het meenemen van bagage geen probleem. Ook het interieur is subliem afgewerkt met de softtouch interieurafwerking. MINI rijden is een nieuwe manier van autorijden beleven.

Private lease van een fijn uitgeruste MINI Clubman One; dak in carrosseriekleur, spiegelkappen in zwart of optioneel in carrosseriekleur en nog veel meer!

Het Privé Leasen van een MINI Clubman Cooper of MINI Clubman Cooper S is ook mogelijk.

MINI Private Lease configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10

MINI ONE Private Lease

Vanaf € 449 per maand

MINI COOPER Private Lease

+ 30,-

MINI COOPER S Private Lease

+ 170,-

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere MINI Private Leasen? Bekijk hier de MINI 3-deursMINI 5-deursMINI CabrioMINI ClubmanMINI Countryman.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeMINIMINI Private Lease.MINI Clubman – Private Lease