Van Poelgeest

Veelgestelde vragen pre-order MINI Electric

Veelgestelde vragen

Vragen? WhatsApp naar: 020 503 2301

Wanneer komt de MINI Electric?
De productie van de MINI Electric start naar verwachting het eerste kwartaal van 2020. De MINI Electric is leverbaar vanaf maart 2020

Hoe werkt de reservering?
Vul het formulier in en met een aanbetaling van 1250,- maakt u uw reservering definitief. Zonder opgave van reden kunt u uw reservering te allen tijden ontbinden.

Is de reservering van de MINI Electric bindend?
Hoewel u zich middels deze reservering verzekert van een productieplek van een MINI Electric, is deze reservering in geen geval bindend aan de bestelling of koop van een MINI Electric. Zo bent u, tot het moment van ondertekening van de koopovereenkomst gerechtigd uw bestelling te annuleren. In dit geval zal uw reserveringsbetaling binnen één maand volledig worden terugbetaald.

Kan de reservering geannuleerd worden?
U kunt de reservering ten alle tijden ontbinden. Het bedrag wordt aan u terug betaald.

Is de reservering overdraagbaar?
De reservering is niet overdraagbaar.

Bent u een zakelijke rijder?
Ook dan kunt u de reservering persoonlijk doen. De reservering is overdraagbaar aan uw leasemaatschappij. Bij een officiële bestelling ontvangt u de aanbetaling terug.

De MINI Electric is als operational lease beschikbaar voor 499,- per maand, o.b.v. 48 maanden en 20.000 km / jaar.

Overbruggingsaanbod mogelijk
U kunt kiezen voor een tijdelijke invulling tot aan het moment dat de MINI Electric voor u klaar staat voor aflevering. Voor een vast maandbedrag kunnen wij u een overbrugging aanbieden. U hoeft dan niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen. Er zijn hierbij meerdere overbrugging perioden mogelijk.

Wat is er zo interessant aan het overbruggingsaanbod?
Wanneer u kiest voor een overbrugging dan kiest u voor een tijdelijke invulling, die exact loopt tot het moment dat uw nieuwe MINI Electric klaar voor aflevering staat, tegen een vast maandelijks tarief. U hoeft dus niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen. Met een BMW of MINI van uw keuze kan een overbruggingsvorm worden aangeboden in de aanloop naar uw nieuwe MINI Electric. Er zijn meerdere perioden mogelijk.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?
U kunt uw huidige auto inruilen. De inruilwaarde van uw auto wordt bepaald zodra uw MINI Electric leverbaar is.

Zijn er reserveringen van fleetowners of leaserijders mogelijk?
Bent u of vertegenwoordigt u een fleetowner? Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar onze afdeling Direct Sales via directsales@van-poelgeest.nl. U kunt ons bereiken via 020 503 2300.

Leaserijders kunnen zelf een reservering plaatsen, mits zij zelf de aanbetaling doen. In alle andere gevallen adviseren wij contact op te nemen met de betrokken leasemaatschappij.

Prijzen
De MINI Electric is vanaf 34.900,- leverbaar. Leased u liever? Dan gelden onderstaande tarieven:
– Private Lease: 499,- per maand (48 maanden / 10.000 km)
– Operational Lease: 499,- per maand (48 maanden / 20.000 km)

Vragen? WhatsApp ons
020 503 2301


Reserveer uw MINI Electric:

HomeMINIVeelgestelde vragen pre-order MINI Electric