bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

Van Poelgeest koopt ‘flagship store’ BMW en MINI Amsterdam.

Van Poelgeest doet een bijzondere overname in een spannende tijd. ‘Flagship store’ BMW en MINI Amsterdam wordt de nieuwste Van Poelgeest-vestiging.

Van Poelgeest bestaat vanaf 1 december 2020 uit acht vestigingen. De Van Poelgeest vestigingen strekken zich uit van Noordwijk en Heemstede tot aan Amersfoort. De toevoeging van BMW Amsterdam, eerst onderdeel van de BMW Group, is een beloning voor de inzet van het hele Van Poelgeest team.

Een overname zoals BMW en MINI Amsterdam komt niet aanvliegen. Zoals het persbericht van BMW Nederland ook aangeeft, “Door de tastbare resultaten op het gebied van klanttevredenheid, verkoopgroei en winstgevendheid denkt de BMW Group dat BMW Amsterdam verder kan doorgroeien onder de vleugels van Van Poelgeest.”

BMW en MINI Amsterdam is een ‘flagship store’, wat Van Poelgeest directeur Harry Baltus extra trots maakt. “Wij zijn bijzonder content met het vertrouwen van de BMW Group. Het is een flinke overname in een spannende tijd. Maar de Van Poelgeest organisatie is uitstekend geëquipeerd om deze uitbreiding te managen”.

Dit wordt ook bevestigd door Algemeen Directeur BMW Group Nederland, Stefanie Wurst, “Van Poelgeest is een loyale businesspartner. Haar bedrijfscultuur is jong, vernieuwend en informeel. Daarnaast beschikt de organisatie over een goed ontwikkelde digitale customer journey binnen Sales- én Aftersalesprocessen. BMW Group Nederland heeft het volste vertrouwen dat Van Poelgeest onze ‘flagship store’ succesvol zal doorontwikkelen.”

“De uitbreiding zorgt voor de Van Poelgeest bedrijven voor nieuwe mogelijkheden om tot een verdere verbetering van de gezamenlijke prestaties en de kwaliteit van dienstverlening te komen. En daar doen we het voor!”, aldus Van Poelgeest directeur Harry Baltus.

Voor de Van Poelgeest-klanten verandert er niets, buiten het feit dat de Van Poelgeest service nu ook voor de klanten van BMW en MINI Amsterdam beschikbaar is. Dat vinden wij een win-win situatie.

First Editions voor de BMW BMW X5 M en X6 M Competition.

Overzicht

BMW Group: 7 Principes voor AI

HomeNieuwsVan Poelgeest koopt ‘flagship store’ BMW en MINI Amsterdam.