Van Poelgeest

LADEN BIJ Van Poelgeest.

Sluit aan, ‘tap’ en laad.

Scroll

LADEN BIJ Van Poelgeest.

Rijdt u een elektrische of plug-in hybride BMW of MINI? Dan kunt u uw auto eenvoudig en comfortabel opladen bij Van Poelgeest. Bij iedere Van Poelgeest vestiging staan laadpalen tot uw beschikking, inclusief snelladers. Sluit uw auto aan, ‘tap’ uw laadpas en wacht lekker comfortabel in de showroom tot de auto opgeladen is.

Laad uw BMW of MINI bij Van Poelgeest al voor € 0,60 per kWh met een snelheid tot 11 kW. Gaat u voor de snelladers? Dan is dat mogelijk met een snelheid tot 250 kW voor de prijs van € 0,80 per kWh.

Steeds vaker elektrisch.

75% van de BMW’s die momenteel de weg op gaan is voorzien van een stekker. Dat betekent óf elektrisch, óf plug-in hybride. Bij MINI is dit bijna 30% maar met de nieuwe modellen die vanaf 2024 leverbaar zijn, gaat de (deels) elektrische aandrijving gegarandeerd de overhand nemen. Wij zien meer en meer elektrisch aangedreven BMW’s en MINI’s en daarbij behorende laadsessies.

Onze Ambitie.

In 2021 heeft BMW Group het initiatief genomen tot het project Laadinfra, om de laadinfrastructuur te verbeteren. Op basis van de wagenparkontwikkeling heeft men een inschatting gemaakt van de groei van het aantal laadsessies en de daarvoor benodigde laadpunten. Een grote investering werd voorgesteld, waarbij een uitbreiding van het aantal laadpunten en een verzwaring van de netaansluitingen werd geadviseerd. Van Poelgeest heeft er voor gekozen om door te pakken en deze investering NU al te doen, zoals deze voor het jaar 2025 is voorgesteld.

Stroomverbruik.

Op dit moment is waar nodig de netaansluiting verzwaard, zodat er genoeg energie voorhanden is om extra BMW’s en MINI’s op te laden. Alle extra laadpalen en snelladers zijn geplaatst. Zo staan er bij alle dealerbedrijven meer dan 160 laadpunten tot uw beschikking. Wanneer deze laadpunten op vol vermogen draaien, dan wordt er bijna 3.200 kW per uur verbruikt. Dat is nogal wat. Een gemiddeld gezin gebruikt in een heel jaar iets meer dan 3.000 kWh.

Zonnepanelen.

Met de zonnepanelen op onze daken besparen we niet alleen energiekosten, maar ook het klimaat. Op de daken van de Van Poelgeest bedrijven liggen meer dan 1600 zonnepanelen die de energie verzorgen om de werkplaats te laten werken maar óók om uw BMW of MINI te laden.

VAN POELGEEST EN DUURZAAMHEID.

Van Poelgeest draagt zijn steentje bij door duurzaam te ondernemen. We hebben grote interesse in milieubesparende oplossingen en kijken graag wat wij kunnen doen. Lees meer over duurzaamheid.

BMW Logo

DUURZAAMHEID BIJ BMW.

Natuurlijk doet BMW Group en het merk BMW er alles aan om steeds duurzamer te produceren. Van het hergebruiken van materialen tot volledig energie-neutrale productielijnen. We vertellen het u graag.

MINI Logo

DUURZAAMHEID BIJ MINI.

Bij MINI wordt er veel aandacht gegeven aan duurzaamheid, zo is het hele modelgamma vanaf 2025 volledig elektrisch. Daarnaast is er bij MINI veel aandacht voor de mens in de ‘Big Love’-campagne.

HomeOver Van PoelgeestLaden bij Van Poelgeest