Van Poelgeest

Zakelijke Markt Nieuws

Zakelijke Markt Nieuws

De BMW iX

De pionier van een nieuw tijdperk. De BMW iX is een volledig elektrisch aangedreven SUV die grotendeels autonoom kan rijden. Daarbij het compleet vernieuwde revolutionaire exterieur dat de designtaal van BMW’s voor jaren zal definiëren en een interieur met het comfort en de huiselijkheid van een woonkamer. Vanaf november 2021 in de showroom bij Van Poelgeest.

De BMW i4

Hoogstaand comfort en optimaal dagelijks gebruiksgemak staat voorop bij de BMW i4 en is daarmee en zeer interessante auto voor de zakelijke rijder. Netto bijtelling al vanaf 278,- per maand. Begin 2021 in onze showroom, nu al te bestellen. 

Plug-in Hybrides vallen in de smaak

Plug-In Hybride modellen vallen goed in de smaak bij de Nederlandse autokopers! Waren er over heel 2019 nog “maar” 5.158 Plug-In Hybrides afgeleverd aan tevreden klanten. Het eerste half jaar van 2020 was dit klantenaantal al gegroeid naar 5.502.

Van den Top Rijopleidingen stapt in de BMW 1 Serie

Onze relatie Van den Top Rijopleidingen ruilde haar zeven MINI’s in voor zeven nieuwe BMW 1 Serie’s. Een bijzondere aflevering bij Van Poelgeest Amersfoort, en dat zag er zo uit!

De nieuwe generatie Plug-in Hybride

De BMW Plug-in Hybride modellen combineren het beste van beide werelden. De krachtige BMW-motoren werken perfect samen met efficiënte elektrische motoren. Zo creëren ze een milieubesparende aandrijving die u bovendien lagere kilometerkosten oplevert.

Er is keuze uit maar liefst acht Hybride BMW modellen. Ontdek nu welke voordelen Hybride rijden in een BMW heeft voor uw wagenpark en berijders.

De nieuwe BMW iX3 nu te configureren

De volledig elektrische BMW iX3 is deze week officieel aan het grote publiek gepresenteerd. Een unieke auto die standaard zeer rijk is uitgerust en de vijfde generatie BMW eDrive Technologie aan boord heeft. De BMW iX3 brengt u 459 km (WLTP) verder en heeft een snellaadtijd van ca. 30 minuten. 

De BMW iX3 is nu te configureren en te bestellen bij Van Poelgeest.

BMW eDrive zones

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride schakelt in deze zones – in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht – automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Hoe dit precies in zijn werkt gaat, wordt in onderstaande video uitgelegd.

Maak exclusief kennis met de BMW Concept i4 en iX3

Het gebeurt zelden dat concept cars naar Nederland komen. Team Zakelijke Markt was speciaal voor u in de Closed Room van BMW Nederland voor een exclusieve preview van de BMW Concept i4 en BMW Concept iX3. Bekijk de unieke beelden.

De MINI Electric nu bij Van Poelgeest

De allereerste 100% elektrische MINI staat nu in de showroom bij Van Poelgeest.

Elektrisch rijden met karakter. Dat is de MINI Electric. Een MINI 3-deurs zoals u hem kent: compact, sportief en super strak op de weg. Maar dan anders. Elektrisch!

BMW X1 xDrive25e Plug-in hybride

De BMW X1 is ook als PHEV verkrijgbaar. Een combinatie van zeer hoge prestaties met extreem lage verbruikscijfers. U kunt elektrisch rijden met een bereik tot 57 kilometer en heeft een gecombineerd brandstofverbruik van 1,9 liter op 100 km. Nu al te bestellen en in maart leverbaar.

Nieuw: de 318i Sedan en Touring

Per maart breidt BMW de motorvarianten van de BMW 3 Serie Sedan en Touring uit. Zo krijgt de nieuwe 318i een 2.0 liter viercilinder TwinPower Turbo motor met een verbruik van zo’n 1 op 18. Als u nu bestelt, dan kunt u al in maart rijden. 

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

De eerste in zijn soort: de compacte premium klasse. Een slimme sedan in compact formaat voor een aantrekkelijke netto bijtelling vanaf 257 euro p/m. Vanaf 14 maart in de showroom bij Van Poelgeest.

HomeZakelijke marktZakelijke Markt Nieuws