Van Poelgeest

Schade

Schade aan uw BMW.

Voor professionele herstelwerkzaamheden is uw BMW bij Van Poelgeest in goede handen.

Voor alle soorten schade – van ongevallen reparaties tot kleinere schades – kunt u bij Van Poelgeest terecht. Van Poelgeest beschikt over een eigen schadebedrijf  met uiterst gespecialiseerde monteurs die werken met de hoogste kwaliteitsnormen  en moderne uitrustingen om uw BMW weer in topconditie te brengen. Voor reparaties aan uw BMW worden uitsluitend Originele BMW Onderdelen gebruikt.

 

Wat te doen bij schade?

Team Van Poelgeest helpt u graag weer op weg bij schade aan uw BMW. Neem telefonisch contact op met een van onze Van Poelgeest vestigingen. Wij zorgen ervoor dat uw BMW snel en vakkundig wordt hersteld. Terwijl wij uw BMW herstellen kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice of van vervangend vervoer.

 

Van Poelgeest vestigingen.

 

Onze specialiteiten.

1. Elektrische herstelwerkzaamheden

2. Mechanische herstelwerkzaamheden

3. Cosmetische herstelwerkzaamheden

Van Poelgeest vereffent kleine gebruikerssporten moeiteloos, snel, nauwkeurig en volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Deukjes in het plaatwerk, krasjes in de lak, scheurtjes in de bekleding of een ster in de voorruit worden snel door onze monteurs verholpen.

 • Lakherstel
  Met gebruik van milieuvriendelijke BMW ColorSystems wordt lichte lakschade nauwkeurig hersteld. Een speciale lakbehandeling of gedeeltelijk overspuiten herstelt steenslag, schrammen of krasjes in de lak zonder dat het nodig is om de delen te demonteren.
 • Uitdeukservice
  Onze uitdeukservice is met name geschikt bij hagelschade of blikschade met deuken, bulten en vervormingen. Deuken zonder beschadiging van de originele lak of schade met een diameter tot 60 mm.
 • Interieurherstel
  Scheuren en brandgaatjes in de stoelbekleding of andere kleine schade aan het interieur kunnen gemakkelijk verholpen worden.
 • Ruitherstel
  Iedere glasschade word nauwkeurig bekeken en verholpen. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan wordt er een nieuwe Originele BMW voorruit geplaatst.
 • Kunststofherstel
  Kleine beschadigingen aan externe kunststof delen kunnen snel verholpen worden.
 • Velgherstel
  Professioneel herstel van uw velgen betreft doorgaans slechts een schoonheidsfoutje, dat met innovatieve plamuurpasta wordt gerepareerd en vervolgens gespoten. Alleen bij ernstige structurele schade is het noodzakelijk de velg te vervangen.

Overzicht

HomeBMWOnderhoud & ServiceSchade