bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

Van Poelgeest, EERLIJK DUURZAAM.

Van Poelgeest, EERLIJK DUURZAAM.

Van Poelgeest draagt zijn steentje bij door duurzaam te ondernemen. We kijken constant mee met de maatschappelijke ontwikkelingen en we hebben grote interesse in milieubesparende oplossingen. Daarom heeft ons bedrijf het certificaat Erkend Duurzaam Plus (+++). We staan daarmee in de top van duurzame bedrijven in de automotive sector.

Ontdek wat Van Poelgeest, BMW en MINI allemaal doen aan duurzaamheid voor onze mensen, de planeet en de mobiliteitssector.

De planeet.

Onze planeet kunnen we niet zo makkelijk inruilen als een auto. Daarom is het belangrijk dat we het milieu en de natuurlijke hulpbronnen zoveel mogelijk besparen. Dat doet Van Poelgeest al met de verkoop van uitstootvrije BMW’s en MINI’s, maar we kijken ook naar onze bedrijfspanden. Steeds meer Van Poelgeest-vestigingen zijn duurzaam volledig geoptimaliseerd.

De Mens.

Onze collega’s zijn net zo belangrijk voor de duurzame Van Poelgeest-toekomst. Dit doen wij allemaal om hen te onderwijzen in de milieubesparende maatregelen.

Trainingen Van Poelgeest

Trainingen.

Betrokkenheid is belangrijk voor ons en daarom geven wij alle Van Poelgeest-medewerkers regelmatig updates over ‘de stand’ van het bedrijf. Wij bieden samen met de BMW Training Academy trainingen aan en motiveren medewerkers om zich verder te ontwikkelen via cursussen, voor duurzaamheid en hun eigen carrièrepad.

Gezondheid Van Poelgeest

GEZONDHEID.

Gezondheid betekent meer dan fysieke gezondheid. Het betekent een prettige sfeer op de werkvloer, zodat iedereen op elkaar kan bouwen. Bij Van Poelgeest doen we daarom regelmatig mee aan sportieve evenementen zoals de Egmond halve marathon, 24 uur Cycling Zandvoort, Mudmasters en de Cruyff Foundation 14K Run.

Veilig werken bij Van Poelgeest

VEILIG WERKEN.

Van Poelgeest heeft specifiek beleid voor arbeidsomstandigheden en veilig en gezond werken. Zo zorgen we er voor dat onze collega’s in alle veiligheid bezig kunnen zijn met wat zij het leukste vinden aan hun baan: de auto’s.

werken met de nieuwe generatie.

Voor duurzaamheid is het ook belangrijk dat de nieuwe generatie klaar is voor het werk. Daarom werkt Van Poelgeest samen met lokale scholen en andere opleidingsinstituten om jongeren in ons bedrijf te verwelkomen. Als Erkend Leerbedrijf biedt Van Poelgeest uitstekende kansen voor jonge mensen. Nieuwe monteurs volgen bijvoorbeeld het BMW opleidingsprogramma en wij sturen nieuwe collega’s ook naar opleidingen bij Innovam en VOC.

Stage lopen kan eveneens bij Van Poelgeest, zowel snuffelstages als langere afstudeerstages. Automotive is een prachtige sector om in te groeien en dat plezier geven wij graag door aan onze stagiairs.

AFC Van Poelgeest
Sponsoring Van Poelgeest

LOKAAL BETROKKEN.

Iedere Van Poelgeest-locatie verbindt zich met lokale initiatieven. Dat doen wij graag en daarom investeert ons concern in de regionale ontwikkeling, al sinds 1952. Bijvoorbeeld via sponsoring in de lokale sport. Lokale goede doelen steunen wij ook, dat verschilt van een geldbedrag uitreiken na een rally tot de overgebleven kerstpakketten doneren aan de voedselbank.

Erkend Duurzaam Van Poelgeest

Erkend Duurzaam PLUS (+++)

Als het om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat mag Van Poelgeest zich tot de koplopers in de branche noemen. Wij hebben het hoogste MVO-keurmerk gekregen: Erkend Duurzaam Plus (+++). Dit betekent dat wij zowel met onze mensen, als de planeet en onze bedrijfsvoering, het allerbeste en meest duurzame voorhebben. Dat is onze belofte aan u!

BMW Duurzaamheid
BMW Logo

DUURZAAMHEID BIJ BMW.

Natuurlijk doet BMW Group en het merk BMW er alles aan om steeds duurzamer te produceren. Van het hergebruiken van materialen tot volledig energie-neutrale productielijnen. We vertellen het u graag.

MINI Logo

DUURZAAMHEID BIJ MINI.

Bij MINI wordt er veel aandacht gegeven aan duurzaamheid, zo is het hele modelgamma vanaf 2025 volledig elektrisch. Daarnaast is er veel aandacht voor de mens in de ‘Big Love’-campagne.

HomeOver Van PoelgeestVan Poelgeest, Eerlijk duurzaam.