Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Private Lease

Keurmerk Private Lease

Wat is BMW Private Lease?


Zoekt u een nieuwe BMW en wilt u meer grip op uw maandelijkse kosten voor vervoer? Dan is een BMW private leasen de ideale uitkomst. U leaset privé een nieuwe BMW en betaalt een vast bedrag per maand. BMW Private lease is voordelig en in sommige gevallen zelfs stukken interessanter dan een nieuwe BMW kopen. Alle BMW modellen kunt u private leasen bij Van Poelgeest en altijd met het Keurmerk Private Lease.

BMW Private Lease
BMW Private Lease

Hoe werkt BMW Private Lease?


BMW Private lease bij Van Poelgeest gaat over rijden zonder zorgen. U kiest voor BMW private lease en betaalt een vast maandbedrag. Daarin zitten alle kosten voor de auto, inclusief belasting, verzekering en vast onderhoud. U weet precies hoeveel uw mobiliteit kost!

Informeer over BMW private leasen bij Van Poelgeest en ontvang een offerte op maat, gebaseerd op uw financiële gegevens. Alle nieuwe BMW modellen kunt u rijden als private lease.

Private Lease topmodellen.

Dit zijn de meest gekozen private lease BMW-modellen bij Van Poelgeest. Allemaal met een aantrekkelijke maandprijs en voorzien van de beste BMW-service van Nederland. Haal het beste uit uw mobiliteit en private lease vandaag nog één van de populairste BMW’s van Nederland. Veel BMW-modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ontdek alle BMW Private Lease modellen »

Kies uw BMW Private Lease model.

Ontdek en vergelijk private lease BMW-modellen. Met Van Poelgeest BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Veel BMW-modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Elektrische auto Private Leasen?


Private lease uw elektrische BMW nu en rijdt zorgeloos voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW. Liever niet volledig elektrisch? Onze BMW Plug-in Hybride modellen bieden het beste van beide werelden, met brandstofmotoren en elektrische motoren voor ondersteuning.

Bekijk meteen onze elektrische BMW’s en vraag vrijblijvend een private leaseofferte aan.

BMW Private Lease elektrisch

Kies voor flexibiliteit met BMW FLex Lease.

Een nieuwe BMW leasen wordt nog makkelijker met de BMW Flex Lease oplossingen. Zo kunt u kiezen tussen 2 verschillende Flex Lease oplossingen als toevoeging aan uw lease contract.

Voor een scherpe all-in maandprijs rijdt u in een nieuwe BMW rond, en vanaf slechts € 35,- per maand kunt u na 1,5 jaar al boetevrij overstappen naar een vergelijkbaar BMW-model. Kosteloos, geschikt voor private en operational lease, én u kunt opzeggen op ieder moment met Flex Lease Premium!*

VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE.

Dit zijn de grootste voordelen van uw BMW privé leasen:

  • Meteen in uw BMW naar keuze rijden
  • Geen grote eenmalige investering
  • Vast all-in maandbedrag, u hoeft alleen nog te tanken
  • Geen bijtelling
  • Ruil eenvoudig uw oude auto in
  • De beste BMW-service van Nederland tot uw beschikking
BMW private lease voordelen
BMW Private Lease vergelijken

Private Lease vergelijken.


Bekijk alle modellen van BMW in onze private lease configurator. Vergelijk meteen private lease maandprijzen en vraag vrijblijvend om een persoonlijk aanbod, proefrit of een adviserend gesprek met onze leaseadviseurs.


Veelgestelde vragen over Private Lease.

Wat krijgt u voor de BMW private leaseprijs?

Dat is het grote voordeel van privé leasen: één vast maandbedrag. Daarmee kunt u het vastgestelde aantal kilometers rijden zonder extra kosten. En ook het vastgestelde aantal kilometers kunt u tussentijds aanpassen bij Van Poelgeest! Al het onderstaande is inbegrepen bij uw private leaseprijs:
·         Reparaties en onderhoud
·         VA-verzekering + Van Poelgeest draagt het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van € 450 per niet-verhaalbare schade)
·         Schadeherstel en ruitreparatie
·         Altijd vervangend vervoer na 24 uur bij schade
·         Schadeverzekering voor inzittenden
·         Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
·         Bandenvervanging (bij normaal gebruik)
·         Afschrijving en rente
·         Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
·         Hulp bij ongevallen in het binnen- of buitenland

Zijn er ook kosten die buiten de private leaseprijs vallen?

Er zijn een aantal kosten voor eigen rekening bij private lease. Dit zijn de meest voorkomende:
·         Brandstofkosten
·         Bij ruitvervanging zit mogelijk een eigen bijdrage
·         Tol en parkeerkosten
·         Wasstraat
·         Bekeuringen

Welke kosten zijn er inbegrepen in het maandbedrag?

De kosten voor onderstaande componenten zijn inbegrepen in het maandbedrag:
– Afschrijving en rente
– Houderschapsbelasting
– Onderhoud en reparatie
– Vervangen van banden
– All risk verzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Pechhulp in binnen- en buitenland
– Afleverkosten
– Vervangend vervoer

Lees hier meer over Private Lease bij Van Poelgeest BMW.

Wat is mijn private lease BMW levertijd?

Zodra de private lease overeenkomst is getekend gaat een 14 dagen bedenktermijn in. Daarna wordt de BMW besteld. De levertijd kan variëren van 1 tot ongeveer 12 weken. Dit kan oplopen door onvoorziene omstandigheden en voor onze huidige levertijden kunt u contact opnemen. Onze BMW-experts zijn altijd bereikbaar.

Kan ik eerst een proefrit maken?

Jazeker dat kan! U bent van harte welkom bij iedere Van Poelgeest-vestiging. Meldt simpelweg bij uw aanvraag dat u eerst een proefrit wil maken. Dit kan al heel eenvoudig online via onze site.

Welke private lease aanbieding heeft BMW?

Momenteel rijdt u voor slechts € 599 p.m. al een BMW 1 Serie bij Van Poelgeest. Wilt u een BMW Privé Leasen? Dan informeert uw Van Poelgeest verkoopadviseur u graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat. Lees meer over private lease aanbiedingen.

Is private lease met BKR-registratie?

Ja, dit geldt voor al onze private leasemodellen. Wanneer u een lening aangaat wordt dat geregistreerd bij BKR. Voor private lease wordt 100% van de totale som van uw leasetermijn geregistreerd bij BKR. Dit gebeurt standaard bij leasemaatschappijen die het Keurmerk Private Lease hanteren. Private lease zonder BKR-registratie is niet mogelijk.

Waarom is het Keurmerk Private Lease belangrijk?

Van Poelgeest hanteert het Keurmerk Private Lease wat samengevat betekent dat u op al onze leasemodellen een goede deal krijgt. Het keurmerk garandeert hoge kwaliteit en de beste service. Deze 5 garanties geven wij u!
1.       Eerlijke voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de consumentenbond
 
2.       All-in private leaseprijs
Onze BMW private lease heeft als doel volledig zorgenvrij rijden. Daarom zijn wij compleet duidelijk over wat er bij uw leaseprijs is inbegrepen. Uw private lease maandbedrag is altijd inclusief onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp, vervangend vervoer en MRB. U vindt op deze pagina wat er nog meer is inbegrepen en ook wat voor eigen rekening is. Bovendien kunt u altijd met onze private lease-adviseurs contact opnemen voor vragen.
 
3.       Bescherming tegen te hoge financiële lasten
Samen met BMW Group Financial Services beoordelen wij hoeveel u wil en kan betalen als private lease maandbedrag. Zo garanderen wij dat uw BMW private lease voor de lange termijn betaalbaar is voor u.
 
4.       14 dagen bedenktijd
De BMW kiezen die u wilt en er zorgeloos van genieten. Dat is wat wij met uw private lease willen bereiken. Omdat wij samen met u een goede keus willen maken heeft u altijd 14 dagen bedenktijd.
 
5.       Zekerheid bij klachten
Van Poelgeest is altijd bereikbaar voor vragen of klachten. Eventuele geschillen worden snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar. BMW Operational Lease is een product van BMW Financial Services. Tarieven onder voorbehoud. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. Getoonde modellen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

HomeBMWBMW Private Lease