Van Poelgeest

BMW Private lease

U rijdt tijdelijk al een BMW vanaf 369,- per maand.

Zo werkt BMW Private Lease


Wilt u een BMW Privé Leasen, dan informeert uw Van Poelgeest verkoopadviseur u graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat. Wanneer u akkoord gaat met de offerte dan bereid de verkoopadviseur de Private Lease aanvraag voor u voor.

U vult vervolgens zelf uw financiële gegevens aan via een online portaal. Als de aanvraag is geaccepteerd, wordt de overeenkomst naar Van Poelgeest gestuurd en kunt u de overeenkomst bij ons komen tekenen. U kunt vervolgens zorgeloos genieten van uw nieuwe BMW.

U hoeft verder niets te regelen, dat doet Van Poelgeest voor u.

Elektrisch rijden wanneer u er klaar voor bent.

U wilt elektrisch rijden, maar weet nog niet of NU het juiste moment is? Geen probleem! Met BMW i-Ready kunt u nu een traditioneel aangedreven BMW rijden en binnen de contractduur overstappen op een (deels) elektrische BMW. Lees meer over BMW i-Ready

De voordelen voor u


  • U rijdt een gloednieuwe BMW
  • Geen grote eenmalige investering
  • Scherp all-in tarief per maand
  • Alles geregeld voor u
  • U hoeft alleen nog te tanken
  • Geen bijtelling
  • Makkelijk uw oude auto inruilen
  • Van Poelgeest is uw aanspreekpunt

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10

Kies uw BMW Private Lease model:


Private Lease BMW X1

BMW X1
Vanaf 599,- per maand

Private Lease BMW X2

BMW X2
Vanaf 649,- per maand

Private Lease BMW X3

BMW X3
Vanaf 869,- per maand

Met Van Poelgeest BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen, alleen de kosten voor brandstof komen hier nog bij. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat krijgt u allemaal voor de BMW Leaseprijs?

U betaalt bij Van Poelgeest BMW iedere maand één leaseprijs. Daarmee kunt u de auto de gekozen aantal kilometers per jaar gebruiken.

– Wij betalen reparaties en onderhoud,
– Wij zorgen er voor dat de auto WA-verzekerd is en dragen het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van €450 per niet-verhaalbare schade),
– Schadeherstel en ruitreparatie is inclusief (bij ruitvervanging kan er een eigen bijdrage gelden),
– Standaard vervangend vervoer na 24 uur bij schade,
– Schadeverzekering voor inzittenden,
– Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting),
– Bandenvervanging (bij normaal gebruik),
– Afschrijving en rente,
– Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage,
– Hulp bij een ongeval in het binnen of buitenland.

U betaalt zelf alleen de benzinekosten, tol en eventuele parkeerkosten, bezoekjes aan de wasstraat en vanzelfsprekend onverhoopte bekeuringen.

14 dagen bedenktijd? De 5 zekerheden door het Keurmerk Private Lease!

Eerlijke voorwaarden
De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. De leaseovereenkomst is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten
BMW Group Financial Services bekijkt en beoordeelt hoeveel uw klant wil en kan betalen. Hierdoor heeft uw klant de zekerheid dat hij/zij de maandelijkse leasekosten kan betalen.

14 dagen bedenktijd
Uw klant moet zorgeloos kunnen genieten van de leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft men 14 dagen bedenktijd.

Zekerheid bij klachten
Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

De Consumentenbond en Stichting Keurmerk Private Lease staan achter het Keurmerk Private Lease. Hierdoor heeft u als consument alle zekerheid van een goed product.

Wat is de levertijd van een Private Lease BMW?

Dit hangt af van verschillende factoren. Zodra de overeenkomst is getekend en de bedenktermijn verstreken is wordt de auto besteld. De levertijd kan variëren van 1 tot ongeveer 12 weken. Dit is een indicatie en kan door onvoorziene omstandigheden afwijken. Vraag voor de huidige levertijden één van de Van Poelgeest professionals.

Kan ik eerst nog een proefrit maken?

Uieraard kan dit. U bent daarvoor van harte welkom bij Van Poelgeest. Geef bij uw aanvraag aan eerst graag een proefrit te willen maken zodat u de auto zelf goed kunt ervaren.

HomeBMWBMW Private lease