Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X4 – Private Lease

Keurmerk Private Lease

BMW X4 Private Lease

Tijdelijk vanaf € 1.549 per maand

Private lease een coupé zoals u nog nooit heeft gezien! De BMW X4 heeft het sierlijke, beeldschone exterieur van de beste BMW coupés, maar onderhuids schuilt een alleskunner die u nog net niet naar het einde van de wereld rijdt. De BMW X4 is met zijn off-road eigenschappen een unieke verschijning, zelfs onder de uitblinkers die u in onze BMW range kent. Nu als private lease beschikbaar zodat al uw kosten voor verzekering, onderhoud en dergelijke in een vaste maandprijs zitten inbegrepen.

De BMW X4 standaarduitrusting is heel rijk: hoogtepunten zijn onder meer LED-koplampen, een elektrisch te openen en te sluiten achterklep, verstelbare stoelen, de nieuwe BMW Live Cockpit Professional, het BMW Connected Pack Professional en een multifunctioneel met leder bekleed sportstuurwiel. Een BMW X4 private lease met luxere uitrusting is ook leverbaar voor een kleine meerprijs.

BMW Private Lease Configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
BMW X4

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW X3

BMW X3

Vanaf: € 1.079 per maand*.

BMW X5 Private Lease

BMW X5

Vanaf: € 1.795 per maand*.

BMW iX3

BMW iX3

Vanaf: € 869 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Active Tourer, BMW 2 Serie Gran Tourer, BMW 3 Serie Sedan, BMW 3 Serie Touring, BMW 4 Serie Gran Coupe, BMW X1, BMW X2, BMW X3 en de BMW iX1.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW X4 – Private Lease