Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M

De BMW M modellen

BMW M is voor de bestuurders die de pure, compromisloze rijervaring willen. Al decennia regelt deze BMW divisie voor de snelste, krachtigste, meest sportieve modeluitvoeringen. Er gaat niets boven een M-model: dit is BMW ontketend! Bij Van Poelgeest zijn alle BMW M-modellen leverbaar, van de fenomenale BMW M2 Competition en de BMW M4 Cabrio, tot de minstens zo indrukwekkende BMW M8 Gran Coupé en BMW X6 M. Geheel naar wens samen te stellen bij uw Van Poelgeest-dealer.


BMW M

BMW M2 Competition

» Ontdek de BMW M2


Onze voorraad BMW M modellen.


FAQ

Wat is nu precies BMW M?

BMW Motorsport is het extra sportieve onderdeel van BMW. BMW M is voor de bestuurders die een extra pure en compromisloze rijervaring willen. Al decennia zorgt BMW M voor de snelstekrachtigste en meest sportieve modeluitvoeringen van BMW. Er gaat niets boven een M-model. Ontdek alle BMW M-modellen bij Van Poelgeest BMW.

Welke BMW modellen zijn beschikbaar in een M uitvoering?

Bij van Poelgeest BMW hebben we een groot en divers aanbod in BMW M modellen. U kunt gaan voor de atletische BMW M135i xDrive, de M uitvoering van de nieuwe BMW 1 serie of voor een BMW M8 Coupé met maar liefst 625 pk onder de kap! Welk BMW M model past bij u? Bekijk het volledige aanbod bij Van Poelgeest BMW.

Wat zijn de prijzen van de BMW M Serie modellen?

De vanaf prijzen van de BMW M Serie modellen variëren tussen € 62.499 voor de BMW M135i en € 251.828 voor de BMW M760Li xDrive. U kunt natuurlijk een BMW M Serie model geheel naar eigen wens samenstellen. Ontdek de opties bij Van Poelgeest BMW.

Welke BMW M gaat het snelst van 0 naar 100 km/h?

De BMW M5 COMPETITION accelereert bij groen licht van 0 naar 100 km/h in slechts 3,3 seconden! Hiermee is hij momenteel de snelst accelererende BMW op de markt. Tevens beschikt deze BMW M5 COMPETITION over een 625 pk sterke High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. Zelf de snelst accelererende BMW ervaren? Vraag nu een proefrit aan bij Van Poelgeest BMW.

HomeBMW #1BMW M