bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M5 Touring.

Officieel bevestigd.

Scroll

LEVERBAAR in 2024: De nieuwe BMW M5 Touring.

De nieuwe BMW M5 Touring is officieel bevestigd door BMW! De M5 Touring komt in 2024 als plug-in hybride naar Nederland. BMW werkt momenteel nog aan deze high-performance Touring, maar er is al een hoop bekend over het model. Van Poelgeest brengt u helemaal op de hoogte!

De nieuwe BMW M5 Touring wordt momenteel uitvoerig getest door de Beierse fabrikant. BMW M GmbH voltooit nu zijn testritten op openbare wegen, testterreinen van BMW Group en circuits over de gehele wereld. De nieuwe M5 wordt ook leverbaar als M5 Sedan in 2024. De eerste details van de 2024 BMW M5 Touring hebben de Van Poelgeest BMW-experts voor u verzameld, inclusief de verwachtingen voor de nieuwe BMW M5 hybride.

Benieuwd naar de nieuwe BMW M5 Touring? Schrijf u in voor de Van Poelgeest nieuwsupdate. Zo bent u als eerste op de hoogte van alle BMW M5 product details.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BMW M5 TOURING EXTERIEUR.

De foto’s van de gecamoufleerde BMW M5 Touring onthullen al de grote lijnen van het exterieurontwerp. Wat gelijk opvalt is de karakteristieke Touring carrosserie, de grote voorbumper en de compacte nierengrille aan de voorzijde van de nieuwe BMW M5 Touring. Ook ziet u aan de zijkant van de nieuwe M5 de ‘Hybrid Test Vehicle’-badges. Die bewijzen dat het echt gaat om de allereerste BMW M5 Touring hybride.

De nieuwe BMW M5 Touring heeft qua design verschillende overeenkomsten met de nieuwe BMW i5 Touring. Er zijn wel alsnog grote verschillen, zoals de kenmerkende M-spiegels, en een bredere carrosserie, wielkasten en spatborden

Aan de achterkant ziet u ze heel goed: de typische quad-pipes van BMW M en ook een subtiele achterspoiler. De BMW M5 Touring behoudt zo zijn iconische design, maar met slimme verbeteringen en geraffineerde details doorgevoerd.

BMW M5 Touring

BMW M5 Touring 2024

De verwachte BMW M5 Touring aandrijving.

Naar verwachting krijgt de nieuwe BMW M5 Touring dezelfde plug-in hybride aandrijflijn als de BMW XM. Daardoor weten we al wat concrete specificaties van de M5. De 4,4 liter V8 met dubbele turbomotor van de BMW XM is gekoppeld aan een elektromotor en moet 750 pk en 1.000 Nm koppel leveren.

De sprint van 0 naar 100 km/u kan mogelijk in minder dan 3 seconden worden uitgevoerd.

Over het elektrische rijbereik is nog geen informatie beschikbaar. Wel weten we de actieradius van de nieuwe BMW XM en die beschikt over dezelfde aandrijving. Deze heeft een elektrische actieradius van 50 kilometer. De kans is zeer groot dat de nieuwe BMW M5 zijn actieradius vergelijkbaar wordt.


BMW M5 Touring 2024 in beeld.

De nieuwe BMW M5 Touring Plug-in hybride is nog niet officieel onthuld, maar u vindt hier beelden van het model in camouflage livery die door BMW zijn vrijgegeven. Neem contact op met onze BMW-experts als u persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden.


De prijs van de nieuwe BMW M5 Touring.

Vanaf prijzen voor de nieuwe BMW M5 Touring worden na de onthulling van het model bekendgemaakt. De productie staat gepland voor 2024. Wij verwachten dat de prijzen al in 2023 verschijnen en wij kunnen meteen contact met u opnemen wanneer dit gebeurt. Zo kunt u gelijk een BMW M5 bestelling plaatsen bij het openen van de orderboeken. De nieuwe BMW M5 wordt na de introductie ook zo snel mogelijk leverbaar als M5 Sedan die ook in 2024 op de markt gaat komen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de nieuwe BMW M5 Touring.

Wanneer wordt de nieuwe BMW M5 Touring leverbaar?

Naar verwachting wordt de nieuwe BMW M5 Touring in 2023 gepresenteerd door BMW. De levering van de M5 Touring zal waarschijnlijk volgen in 2024. Ontdek alles over de nieuwe BMW M5 bij Van Poelgeest.

Wordt de nieuwe BMW M5 Touring een hybride?

De nieuwe BMW M5 Touring wordt de allereerste M5 met een hybride aandrijving. Naar verwachting beschikt de nieuwe M5 over 750 pk waarmee het de snelste ooit moet worden. Benieuwd naar wat er al bekend is over de nieuwe BMW M5 Touring? Ontdek het bij Van Poelgeest.

Wat wordt de prijs van de nieuwe BMW M5 Touring?

BMW heeft nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe BMW M5 Touring. Bij de officiële onthulling van de M5 zullen waarschijnlijk ook de prijzen bekend gemaakt worden. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de M5 Touring? Schrijf u in voor de nieuwsupdate.

Komt er een BMW M5 Sedan?

De BMW M5 komt ook als Sedan naar Nederland. BMW heeft dit officieel bevestigd. Benieuwd naar beelden van de nieuwe BMW M5 Sedan? Ontdek het bij Van Poelgeest.

HomeBMWBMW M5BMW M5 Touring