Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW iX1

BMW iX1: verwacht dit najaar

De nieuwe BMW iX1 is in aantocht en zal vermoedelijk samen met de modelupdate van de BMW X1 leverbaar worden bij Van Poelgeest. Naar verwachting wordt de nieuwe elektrische SUV dit najaar gepresenteerd en kunnen we ook vanaf dat moment de orderboeken openen. De BMW iX1 wordt een volledig elektrische SUV met een sportief vernieuwd uiterlijk. Kijkend naar andere nieuwe elektrische BMW’s verwachten wij ook betere rijprestaties en een grotere actieradius. De voorspelling die BMW hier voor geeft is 413 tot 438km (WLTP).

Interesse? De BMW iX1 wordt dit najaar verwacht bij Van Poelgeest samen met de modelupdate van de BMW X1 met verbrandingsmotor. Blijf op de hoogte door contact op te nemen met onze BMW-experts, zij laten u weten wanneer bestellen mogelijk is.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Het BMW iX1 exterieur: verwachtingen

De BMW iX1 is nog niet officieel onthuld door de Beierse fabrikant, maar er zijn wel gecamoufleerde studiemodellen op de weg gefotografeerd. Dit waren zonder twijfel modelupdates van de BMW X1 en de elektrische SUV zal die designstijl grotendeels volgen.

Zo kunnen we al concluderen dat de BMW iX1 iets sportiever wordt dan de huidige X1-lijn, met een prominentere grille, grotere nieren en bredere koplampen. Het dak loopt van achteren ook iets schuiner af voor een meer dynamische indruk. Naar verwachtingen worden er nog meer sportieve details toegevoegd aan de BMW iX1 en kunt u ook blauwe details verwachten bij de nieren en deuren, zoals BMW bij andere elektrische modellen doet. Wij voorspellen dat u deze optioneel kunt weglaten.

Meer weten over de BMW iX1? Neem contact op met onze BMW-experts, zij houden u op de hoogte van de laatste productinformatie.

BMW iX1
BMW iX1

Wat zit er in het BMW iX1 interieur?

Het BMW iX1 interieur is nog niet onthuld en er zijn ook geen beelden van studiemodellen verschenen. Onze voorspellingen zijn daarom gebaseerd op de innovaties van recente BMW-modellen, die de Duitse ontwerpers ongetwijfeld ook in de iX1 toevoegen.

Allereerst is de kans groot dat de BMW iX1 met een Curved Display in het dashboard komt, die doorloopt richting het cockpitscherm om de illusie van één groot geheel te wekken. Deze nieuwe designstijl geeft u toegang tot nog meer functies via het touchscreen. Verwacht wordt dat de apps ook verbeterd zijn, zoals de BMW News App die toegang geeft tot nog meer nieuwsbronnen. Ook is Voice Control verbeterd zodat u extra stemcommando’s kunt geven tijdens het rijden.

Tot slot verwachten wij dat de BMW iX1 compatible is met de Digital Key, waardoor u de auto kunt openen en vergrendelen met uw iPhone. Ook kunt u hem starten met uw smartphone. Veel van deze functies zitten ook in de nieuwste elektrische BMWs en onze experts lopen u er graag persoonlijk doorheen bij een Van Poelgeest-vestiging.

BMW iX1 varianten en uitrusting

Omdat de BMW iX1 volgens het ‘Power of Choice’ principe wordt ontwikkeld, is de kans groot dat de standaard uitrusting en upgrades vergelijkbaar zullen zijn met de vernieuwde BMW X1. Wat er precies bij de standaard uitrusting van de iX1 hoort, is nog niet bevestigd. Maar wij verwachten sowieso dat het Curved Display infotainmentscherm in de nieuwe stijl standaard wordt geleverd. Het verschil zal hem in het aantal functies liggen.

Luxere uitrustingen bieden meer applicaties voor het BMW Operating System en naar verwachting kunt u meer comfort- en veiligheidsopties kiezen voor een meerprijs.

De BMW iX1 uitrustingen en modelvarianten worden waarschijnlijk in het najaar van 2022 onthuld en u kunt hier alle informatie dan vinden. Of laat u op de hoogte houden door een van onze BMW-experts.

BMW iX1 in beeld

Nu al zijn er gecamoufleerde exemplaren van de elektrische SUV gespot op de weg. Bekijk impressies van hoe de BMW iX1 er waarschijnlijk uit gaat zien. De BMW iX1 moet nog onthuld worden door BMW en dat gaat dit jaar gebeuren.

BMW iX1 prijs

Vanafprijzen voor de BMW iX1 worden na de onthulling van het model bekendgemaakt door BMW. Wij verwachten dat de prijzen in het najaar van 2022 worden vrijgegeven en kunnen u op de hoogte houden. Zo kunt u gelijk een bestelling plaatsen wanneer de orderboeken voor de BMW iX1 geopend zijn. Ook de modellen van de vernieuwde BMW X1 worden zo snel mogelijk leverbaar bij Van Poelgeest en kunt u met alle accessoires verwachten bij onze vestigingen volgend jaar.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Veelgestelde vragen over de BMW iX1

Wanneer is de nieuwe BMW ix1 leverbaar?

De BMW ix1 is naar verwachting in het najaar leverbaar bij Van Poelgeest BMW.

Wat is de actieradius van de BMW ix1?

De voorspelling die BMW hier voor geeft is 413 tot 438km (WLTP).

Wat is de prijs van de BMW ix1?

Wij verwachten dat de prijzen in het najaar van 2022 worden vrijgegeven en kunnen u op de hoogte houden.

HomeBMWBMW iX1