Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Charging: Altijd eenvoudig opladen

Waar kan ik mijn BMW opladen?


Wanneer u een elektrische of hybride BMW gaat rijden moet u uiteraard regelmatig uw BMW opladen. U kunt uw BMW thuis opladen, onderweg aan verschillende publieke laadstations of zelfs op het werk. Deze verschillende manier van opladen kunnen in het begin best wat vragen oproepen. Daarom vertellen wij u graag alles wat u moet weten over het opladen van uw elektrische BMW en de laadoplossingen van BMW Charging.


Thuis, onderweg of op het werk

U kunt uw BMW op verschillende plekken gemakkelijk opladen met de laadoplossingen van BMW Charging. Ontdek meer over thuis, onderweg en op het werk opladen.

Thuis opladen

Alles wat u moet weten over het thuis opladen van uw BMW.

Onderweg opladen

Hoe kan ik mijn BMW onderweg opladen en hoeveel tijd kost het?

Op het werk opladen

Uw BMW opladen terwijl u werkt, wel zo efficiënt.

BMW Charging

De allround laadoplossing voor het opladen van uw BMW. Met de producten en diensten van BMW Charging kunt u zowel thuis als onderweg gemakkelijk opladen. Zo behoren de lader voor openbare laadpunten en de BMW Charging Card tot de standaarduitrusting van uw BMW. Met de My BMW App en de BMW Charging Card heeft u in heel Europa toegang tot meer dan 200.000 laadstations in steden, op parkeerplaatsen en langs belangrijke verkeersaders – inclusief snellaadstations voor ultrasnel laden. Wereldwijd vindt u met BMW Maps en via de My BMW App* meer dan 600.000 laadstations. Natuurlijk hoort ook de noodlader voor thuis 2,3 kW tot de standaarduitrusting.

BMW i modellen opladen

Lees alles over de laadprestaties van onderstaande elektrische BMW modellen.

BMW i3 opladen »
BMW i4 opladen »
BMW iX3 opladen »

Veelgestelde vragen over BMW i opladen

Waar kan ik mijn elektrische BMW opladen?

U kunt uw elektrische of hybride BMW op verschillende plekken opladen zoals thuis, onderweg of op het werk. Met de laadoplossingen van BMW Charging kunt bijna overal uw BMW opladen. Van Poelgeest adviseert u graag over het opladen van uw elektrische of hybride BMW. Ontdek meer over opladen.

Hoe kan ik mijn elektrische BMW opladen?

Een elektrische of hybride BMW kunt u gemakkelijk thuis opladen met de BMW Wallbox. Onderweg heeft u met de standaard geleverde laadkabel en BMW Charging Card toegang tot bijna alle publieke laadpunten en snellaadstations in Europa. Uiteraard is het ook mogelijk om uw elektrische BMW op het werk op te laden. Ontdek alles over opladen bij Van Poelgeest.

Ontdek meer FAQ »
HomeBMWBMW i – Elektrische BMW’sBMW Charging: Altijd eenvoudig opladen