bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Charging: Altijd eenvoudig opladen

Waar kan ik mijn BMW opladen?


Wanneer u een elektrische of Plug-in Hybrid BMW gaat rijden moet u regelmatig uw BMW opladen. U kunt uw BMW thuis opladen, onderweg bij verschillende publieke laadstations of zelfs op het werk. Deze verschillende manier van opladen roepen in het begin vast vragen op. Daarom vertellen wij u hier alles dat u moet weten over het opladen van uw elektrische BMW en de laadoplossingen van BMW Charging.

BMW iX opladen

Thuis, onderweg of op het werk.

U kunt uw BMW op verschillende plekken gemakkelijk opladen met de laadoplossingen van BMW Charging. Ontdek meer over thuis, onderweg en op het werk opladen.

BMW i4 thuis opladen

Thuis opladen.

Alles dat u moet weten over het thuis opladen van uw BMW.

BMW i4 snelladen

Onderweg opladen.

Hoe en waar kan ik mijn BMW onderweg opladen?

BMW i4 op het werk opladen

Op het werk opladen.

Uw BMW opladen terwijl u werkt, wel zo efficiënt.

BMW Charging.

De allround laadoplossing voor het opladen van uw BMW. Met de producten en diensten van BMW Charging kunt u zowel thuis als onderweg gemakkelijk opladen. Zo behoren de lader voor openbare laadpunten en de BMW Charging Card tot de standaarduitrusting van uw BMW. Met de My BMW-app en de BMW Charging Card hebt u in heel Europa toegang tot meer dan 200.000 laadstations in steden, op parkeerplaatsen en langs belangrijke verkeersaders – inclusief snellaadstations voor ultrasnel laden. Wereldwijd vindt u met BMW Maps en via de My BMW-app* meer dan 600.000 laadstations. Natuurlijk hoort ook de 2,3 kW noodlader voor thuis tot de standaarduitrusting.

BMW i modellen opladen.

Lees alles over de laadprestaties van onderstaande elektrische BMW modellen.

BMW i3 opladen »
BMW i4 opladen »
BMW iX3 opladen »

BMW laadoplossingen.

Laad uw BMW op met de originele laadoplossingen van BMW. Bekijk hieronder ons actuele aanbod van BMW laadkabels voor elektrische en hybride BMW modellen.

Bidirectioneel laden.

Lever stroom terug aan uw huishouden met een BMW die bidirectioneel kan laden. Bidirectioneel laden betekent dat de BMW twee kanten op kan laden, zo kan de auto stroom aan het net terug leveren of aan uw eigen huishouden. Met uw BMW als energiebron bespaart u aanzienlijk op stroomkosten. Ontdek meer over bidirectioneel laden in ons kennisbankartikel.

Veelgestelde vragen over BMW i opladen.

Waar kan ik mijn elektrische BMW opladen?

U kunt uw elektrische of hybride BMW op verschillende plekken opladen zoals thuis, onderweg of op het werk. Met de laadoplossingen van BMW Charging kunt bijna overal uw BMW opladen. Van Poelgeest adviseert u graag over het opladen van uw elektrische of hybride BMW. Ontdek meer over opladen.

Hoe kan ik mijn elektrische BMW opladen?

Een elektrische of hybride BMW kunt u gemakkelijk thuis opladen met de BMW Wallbox. Onderweg heeft u met de standaard geleverde laadkabel en BMW Charging Card toegang tot bijna alle publieke laadpunten en snellaadstations in Europa. Uiteraard is het ook mogelijk om uw elektrische BMW op het werk op te laden. Ontdek alles over opladen bij Van Poelgeest.

Lees meer FAQ »
HomeBMWBMW i – Elektrische BMW’sBMW Charging: Altijd eenvoudig opladen