Van Poelgeest

BMW i3

De toekomst van elektrisch rijden is begonnen bij Van Poelgeest. De nieuwe BMW i3 en BMW i3s zijn 100% elektrisch. Ontworpen met als belangrijkste focus duurzaamheid. Het uitzonderlijke interieur design, uitstekende wegligging en prestaties maken de BMW i3 en i3s een genot om in te rijden. Met de volledig elektrische aandrijving BMW eDrive accelereert de BMW i3 in 7,2 seconden van 0 naar 100 km/h. De BMW i3s is hierbij nog een sneller met 6,9 seconden. Met een vermogen van 170 pk en een koppel van 250 Nm, kunt u met de elektromotor tot 200 kilometer emissievrij rijden. Met de nieuwe 120 Ah accu’s is de actieradius verder vergroot tot 310 kilometers. Waar enkele jaren geleden alleen de pioniers kozen voor elektrisch rijden, is het nu een volwaardige optie voor iedereen die de toekomst van het autorijden wil omarmen.

De BMW i3 is verkrijgbaar met een vanafprijs van € 42.411
Wilt u meer informatie over de BMW i3 of BMW i3s, onze adviseurs vertellen u graag meer.

De BMW i3

Leverbaar vanaf € 42.411

Netto bijtelling vanaf € 104


Private lease vanaf € 499


Neem contact met mij op


Actieradius

De actieradius van de BMW i3 en i3s is, dankzij de nieuwe 120 Ah accu’s, 310 km in de standaardinstelling comfort. Hiermee is de BMW i3 ideaal voor in de stad met de korte afstanden die worden gereden, maar ook de ritten over langere afstand. Wanneer u langere afstanden wilt rijden dan heeft u een rijbereik van maximaal 260 km. Bij het loslaten van het gaspedaal remt de BMW i3 automatisch af. Hiermee wordt met de energie die vrijkomt de accu opgeladen.

De actieradius van de auto kunt u op verschillende manieren aflezen, waaronder op het dashboard. Op het BMW i navigatiesysteem (optioneel) kunt u de actuele actieradius aflezen en zal deze meest efficiënte route voor u uitstippelen. Ook laat het BMW i navigatiesysteem u zien waar de laadstations zich bevinden.

Met aan de voorzijde gesloten niergrillen en krachtige u-vormige koplampen met LED-technologie.


Onze voorraad BMW i3s

Onze voorraad BMW i3


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW i3

> BMW i3 (2020) Brochure
> BMW i3 (01-2020) Prijslijst
> Prijslijst BMW i3s en i8 Limited Edition

Ontdek wat de consumentenbond in 2014 van de BMW i3 vond


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW i3