Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i3.

Duurzaam BMW Rijden.

Scroll

De BMW i3: direct uit voorraad leverbaar.

Elektrisch rijden kan gewoon sportief en luxe! Laat het maar aan BMW over om een elektrische auto te ontwikkelen die dit lukt. De BMW i3 is geëvolueerd tot de meest duurzame auto ooit, met een efficiënte maar sterke elektromotor, een praktische actieradius en veel onderdelen gemaakt uit gerecyclede en milieuvriendelijke stoffen. Elektrisch, elegant, onweerstaanbaar!

De BMW i3 en de sportievere BMW i3s zijn direct uit voorraad leverbaar bij Van Poelgeest. Vraag een vrijblijvend aanbod aan bij onze BMW-expert of komt langs een Van Poelgeest-vestiging voor een proefrit.

Leverbaar uit voorraad

Gesloten niergrillen en krachtige U-vormige koplampen met LED-technologie.

Onze voorraad BMW i3 & i3s occasions.

Bij Van Poelgeest hebben we een ruime voorraad BMW i3 modellen. Ontdek hier het huidige aanbod.

BMW i3 exterieur: de mooiste kant van het milieu.

De BMW i3 is echt onderscheidend, u weet meteen dat deze elektrische schoonheid eraan komt. Het design is volledig uniek en ontworpen met lichtheid en elegantie in het achterhoofd. Kijk maar naar de sublieme vormen die rijplezier opwekken en de grote voorruit die het prachtige interieur presenteren.

Er is ook veel intelligentie zichtbaar verwerkt in de BMW i3. Zo zijn veelal lichtgewicht onderdelen gekozen om de indrukwekkende actieradius van het elektrische model nog verder te vergroten. Daarbij kan de i3 ook flink wat tillen en heeft BMW zelfs ‘coach doors’ gebouwd. De achterdeuren gaan achterwaarts open en geven u veel meer ruimte om spullen op de achterbank te plaatsen.

De BMW i3 is in diverse lakkleuren en uitrustingsniveaus leverbaar bij Van Poelgeest. Vraag onze BMW-experts naar de mogelijkheden.

BMW i3

BMW i3 interieur

BMW i3 interieur: duurzaam, plantaardig design.

De duurzame pracht en het mooie gebruik van licht en lichtheid, gaan door in het BMW i3 interieur. Er is gekozen voor een duurzame houtsoort om de i3 een uniek maar zeer geslaagd dashboard te geven. Alle digitale diensten en intelligente besturingssystemen zijn bovendien meegeleverd en in te stellen via het touchscreen.

Diverse onderdelen van de auto en bekleding worden gemaakt met behulp van gerecyclede, materialen zoals plastic flessen. Daarbij heeft BMW stad en land afgezocht voor duurzame, plantaardige grondstoffen om bijvoorbeeld de lederen bekleding te maken.

De ontwerpers hebben de regels volledig herschreven voor de BMW i3 en het resultaat is meer dan geslaagd! Ontdekt zelf hoe mooi het BMW i3 interieur is door de elektrische schoonheid bij een Van Poelgeest-vestiging te bekijken. Onze BMW-experts op locatie regelen ook een proefrit voor u.

BMW i3 actieradius en motorprestaties.

BMW heeft de meest geavanceerde elektrische motor ontwikkeld voor de i3. Efficiënt en praktisch zonder het BMW DNA te verliezen. Het gaat uiteindelijk om rijplezier! De BMW i3 elektromotor gaat van 0 naar 100 km/u in 7,3 seconden (de BMW i3s zelfs 6,9 seconden). Standaard realiseert de motor 170 pk vermogen en de BMW i3s upgrade dat naar 184 pk.

Ondanks de snelheid komt de duurzame BMW met een verrassend hoge actieradius. Volgens de WLTP-meting is de maximale actieradius van de BMW i3 260 kilometer op één lading. En als u moet opladen is dat helemaal niet erg. Via de gemiddelde snellader is de BMW i3 binnen 45 minuten tot 80% opgeladen.

Wilt u zelf ervaren hoe heerlijk elektrisch rijden is? De BMW i3 staat klaar bij elke Van Poelgeest BMW-vestiging dus kom gerust langs voor een proefrit!

Lees hier alles over het opladen van de BMW i3 >

BMW i3 modellen.

De BMW i3 wordt standaard zeer compleet geleverd, voorzien van luxe bekleding en een infotainmentscherm met alle BMW mobiliteitsdiensten. De elektrische auto is ook voorzien van remote services voor eDrive, Driving Assistant Plus en Parking Assistant.

BMW i3 uitvoering

i3

Enkel uit voorraad leverbaar

Standaard uitgerust met onder meer:

 • 19 inch lichtmetalen wielen Sterspaak (styling 427)
 • Carbon Fiber Reinforced Plastic dak.
 • Knipperlichten geïntegreerd in buitenspiegels
 • Stoelen voor mechanisch in hoogte te verstellen
 • Park Distance Control (PDC)
 • Laadkabel mode 2 & 3
BMW i3S uitvoering

i3s

Enkel uit voorraad leverbaar

Standaard uitgerust met onder meer:

 • 20 inch lichtmetalen wielen Dubbelspaak (styling 431)
 • Achterspoiler uitgevoerd in hoogglans zwart
 • Sportonderstel
 • 6,5 inch Control Display met iDrive Controller
 • Laadkabel mode 2 & 3

Carrosseriekleuren.

BMW i3 carrosseriekleur
Uni C2W Fluid Black met accent in BMW i Blau – Zwart met Blauw
BMW i3 carrosseriekleur
Uni B85 Capparisweiss met accent in BMW i Blau – Wit met Blauw

BMW i3 carrosseriekleur
Metallic C2V Mineralgrau met accent in BMW i Blau – Grijs met Blauw
BMW i3 carrosseriekleur
Metallic C32 Melbourne Rot met accent in Frozen Grey Metallic – Rood met Grijs
BMW i3 carrosseriekleur
Metallic C1W Imperialblue met accent in Frozen Grey Metallic – Donker Blauw met Grijs
BMW i3 carrosseriekleur
Metallic C3P Jucarobeige met accent in Frozen Grey Metallic – Beige met Grijs

BMW i3 in beeld.

De BMW i3 heeft een uniek design dat de Beierse ontwerpers echt volledig opnieuw gerealiseerd hebben. Wij begrijpen dat en hebben extra veel foto’s beschikbaar van de elektrische auto. U kunt ze hier bekijken of gelijk langskomen bij een Van Poelgeest-vestiging om de BMW i3 van dichtbij te bewonderen.


DE BMW i3 & DUURZAAMHEID.


BMW i3 prijzen en brochure.

De BMW i3 is enkel leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest. Wij bieden ook diverse financieringsmogelijkheden. Tevens is de meer sportieve uitvoering, de BMW i3s ook leverbaar uit voorraad. U vindt de historische BMW i3 prijslijst met alle uitvoeringen en opties hier. Tevens is een overzicht van alle BMW i3 accessoires te vinden in de officiële brochure. U kunt persoonlijk verder geholpen worden door onze BMW-experts. Neem contact met ze op of komt meteen langs bij een Van Poelgeest-vestiging.

Download de historische prijslijst en/of brochure van de BMW i3

> BMW i3 (2020) Brochure
> BMW i3 (01-2020) Prijslijst
> Prijslijst BMW i3s en i8 Limited Edition

BMW i3 voorraad

BMW i3 Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele BMW accessoires en onderdelen voor de BMW i3. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.


Veelgestelde vragen over de BMW i3.

Wat is de actieradius van de BMW i3?

De actieradius van de BMW i3 en i3s is, dankzij de nieuwe 120 Ah accu’s, 310 km WLTP, in de standaardinstelling comfort. In de praktijk komt dit neer op zo’n 260 km, afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur
en gebruik van airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie). Probeer de BMW i3 nu zelf.

Wat is het aanbod occasion van de BMW i3?

Bij van Poelgeest hebben we altijd ruime voorraad BMW i3 occasions. Bekijk het aanbod hier.

Wat is de prijs van de BMW i3?

De nieuwe BMW i3 is enkel leverbaar uit voorraad. Ontdek hier onze voorraad BMW i3.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar. BMW Operational Lease is een product van BMW Financial Services. Tarieven onder voorbehoud. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. Getoonde modellen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

HomeBMWBMW i3