Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De nieuwe BMW iX2

Verwacht in 2023: De nieuwe BMW iX2 & X2

De verwachting is dat de BMW X2 voor het eerst als volledig elektrische BMW iX2 op de markt komt. Aangezien de nieuwe BMW X1 nu leverbaar is als volledig elektrische iX1, zal de elektrische BMW iX2 zeer waarschijnlijk volgen. Naast volledig elektrisch komt de nieuwe X2 waarschijnlijk ook beschikbaar als plug-in hybride variant.

De nieuwe BMW X2

De nieuwe BMW X2 wordt waarschijnlijk in 2023 geproduceerd door het concern. De marktintroductie van de nieuwe BMW X2 volgt dan in 2024. Onlangs is de nieuwe BMW X2 gespot in camouflage livery en daar is te zien dat hij een volledig nieuwe vormgeving krijgt. Hierdoor oogt de nieuwe X2 veel sportiever en gaat hij nog meer op de BMW X4 lijken. De nieuwe BMW X2 wordt momenteel uitvoerig getest door de Beierse fabrikant.

Benieuwd naar de nieuwe BMW iX2? Schrijf u in voor de Van Poelgeest nieuwsupdate. Zo bent u als eerste op de hoogte van alle BMW iX2 details, van specificaties tot uitvoeringen en uitrustingsniveaus.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het BMW iX2 2023 design

De foto’s van de gecamoufleerde BMW iX2 onthullen al in grote lijnen het exterieurontwerp. Wat gelijk opvalt is het sportieve fastback-ontwerp en de prominente achterspoiler. Als we de nieuwe iX2 vergelijken met het huidige model lijkt deze ook wat groter te zijn geworden. Tevens ziet u aan de zijkant van de nieuwe BMW iX2 de verzonken deurgrepen die we eerder zagen op de nieuwe X1.

Over de binnenkant van de nieuwe BMW iX2 is nog niets bekendgemaakt. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het model van binnen ook veel weghebben van de nieuwe BMW X1. Het nieuwe BMW Curved Display zal dus niet ontbreken in het interieur. Wat waarschijnlijk wel verdwijnt is de iDrive in het interieur van de nieuwe iX2, net zoals bij de nieuwe X1.

BMW iX2

Bron afbeelding: autoreview.nl


BMW iX2 2023

Bron afbeelding: autoreview.nl

De verwachte BMW iX2 aandrijvingen

Het elektrische model van de nieuwe BMW X2 krijgt naar verwachting veel overeenkomsten met de nieuwe BMW iX1. Dat model beschikt over een 313 pk sterke elektromotor en over 66,46 kWh accucapaciteit. Dat levert een verwachte actieradius op van circa 413-438 kilometer.

Onlangs werd ook de M Performace variant van de nieuwe X2 gespot: de BMW X2 M35i.

BMW X2

Naar verwachting krijgt de nieuwe BMW X2 dezelfde aandrijflijn als de nieuwe BMW X1. Daardoor weten we al wat concrete specificaties van de nieuwe X2. Het vermogen van de benzine- en dieselvariant zal variëren tussen ongeveer 136 pk en 218 pk.

De hybride BMW X2 variant krijgt waarschijnlijk een vermogen tussen de 245 pk en 326 pk. De verwachte elektrische actieradius ligt rond de 90 kilometer, zo ver komt namelijk de hybride BMW X1 op een volle accu.


BMW iX2 2023 in beeld

De nieuwe BMW iX2 is nog niet officieel onthuld, maar u vindt hier beelden van de testmodellen die op de weg gefotografeerd zijn. Wij plaatsen officieel beeldmateriaal van de nieuwe iX2 zodra BMW ze vrijgeeft. Neem contact op met onze BMW-experts als u persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend verkennend gesprek over uw nieuwe BMW.

Bron afbeelding: autoreview.nl


De nieuwe BMW iX2 2023 prijs

Vanaf prijzen voor de nieuwe BMW iX2 worden na de onthulling van het model bekendgemaakt door de fabrikant. De productie staat gepland voor 2023. Wij verwachten dat de prijzen ook in dat jaar verschijnen. U mag uw contactgegevens achterlaten bij Van Poelgeest zodat onze verkoopexperts u gelijk een vrijblijvend prijsofferte kunnen sturen voor de nieuwe iX2. Zo krijgt u als een van de eersten de mogelijkheid een BMW iX2-bestelling te plaatsen bij het openen van de orderboeken. De nieuwe BMW iX2 wordt naar verwachting leverbaar in 2024.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de nieuwe BMW X2

Wanneer wordt de nieuwe BMW iX2 leverbaar?

Naar verwachting wordt de nieuwe BMW iX2 in 2023 gepresenteerd door BMW. De levering van de iX2 zal waarschijnlijk volgen in 2024. Ontdek alles over de nieuwe BMW iX2 bij Van Poelgeest.

Komt er een volledig elektrische BMW iX2?

De nieuwe BMW X2 wordt naar alle waarschijnlijkheid leverbaar als BMW iX2, de volledig elektrische variant. Benieuwd naar wat er al bekend is over de nieuwe BMW X2? Ontdek het bij Van Poelgeest.

Wat wordt de prijs van de nieuwe BMW iX2?

BMW heeft nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe BMW iX2. Bij de officiële onthulling van de iX2 zullen waarschijnlijk ook de prijzen bekend gemaakt worden. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de iX2? Schrijf u in voor de nieuwsupdate.

HomeBMWDe nieuwe BMW iX2