Van Poelgeest

Zakelijke markt

Bent u ‘remote’ in control?

Het managen van mobiliteit binnen uw bedrijf is uitdagender dan ooit. Zo lopen de levertijden nog altijd op en zijn prijsstijgingen aan de orde van de dag. Tegelijkertijd staan er ook meer strategische vraagstukken op de agenda zoals het hybride werken, duurzaamheid in uw wagenpark en de impact daarvan op mobiliteit. Genoeg om over na te denken. Bent u voldoende ‘remote’ in control?

Adviesgesprek: De toekomst van zakelijke mobiliteit
Wij adviseren u graag – vrijblijvend – over de toekomst van zakelijke mobiliteit. In het adviesgesprek bekijken we samen alle relevante onderwerpen waar u mee te maken heeft. Kortom:  Hoe zorgt u er voor dat u ‘remote’ in control blijft over de dagelijkse gang van zaken en ook nog eens het beleid voor de toekomst uitzet? Wij bieden u daarom een adviesgesprek aan. Zie het als een APK.

Van Poelgeest Zakelijke Markt - Adviesgesprek

Ons team Zakelijke Markt,
Uw adviseur in mobiliteit.

Iedere onderneming is uniek, daarom staat Team Zakelijke Markt voor u klaar. De regelgeving ten aanzien van mobiliteit verandert en maatschappelijk en verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. De accountmanagers van Team Zakelijke Markt zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en adviseren u graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf.

Kiest u voor Van Poelgeest, dan heeft u één vast contactpersoon met zeven vestigingen achter zich – van Noordwijk tot Amersfoort.

Van Poelgeest Zakelijke Markt

Van Poelgeest Zakelijke Markt

Wat doet Team Zakelijke Markt?

Van lease-advies tot verduurzaming van uw wagenpark. Team Zakelijke Markt denkt graag mee met alle mobiliteitsvraagstukken die u heeft. Van het leasen, kopen of huren van auto’s tot onderhouds- en reparatiecontracten. Onze accountmanagers fungeren als aanspreekpunt tussen uw bedrijf en alle activiteiten binnen Van Poelgeest.


Mogelijkheden.

Van Poelgeest heeft een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om u en uw personeel op weg te helpen. Leasen of financieren, de keuze is aan u. Waar u ook voor kiest: wij nemen alle zorgen om uw mobiliteit uit handen.

OPERATIONAL LEASE

Wanneer u zakelijk least met Operational Lease, dan staat er voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW of MINI voor u klaar. In de maandbedrag zijn alle vaste kosten inbegrepen, zelfs een tankpas of winterbanden zijn toe te voegen aan het contract. Zo rijdt u of uw personeel een nieuwe BMW of MINI zonder zorgen.

PRIVATE LEASE

Kiest u voor mobiliteitsbudget, dan is Private Lease een mooie optie voor de berijder. Met BMW en MINI Private Lease staat er een nieuwe auto voor u klaar. De berijder kiest zelf de looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers per jaar. Alle kosten zijn inbegrepen, alleen het tanken en wassen komt daar nog bij.

FINANCIAL LEASE

Bent u van plan om een BMW of MINI zakelijk te financieren? Dan is Financial Lease een uitstekende optie, zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. Interessant aangezien u de investering buiten de reguliere bedrijfsfinanciering kunt houden en de auto aan het eind van de looptijd van u is.

PRIVATE FINANCE

Met de vaste rente van Private Finance weet u en uw personeel van te voren wat u of zij betaald. De BMW of MINI wordt namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Zo is de auto aan het eind van de periode in eigen bezit. Een mooie optie voor de berijder met mobiliteitsbudget die graag een eigen auto rijdt.


STEEDS DUURZAMER.

Verduurzaming van het wagenpark is bij veel bedrijven een grote wens. Kiezen voor een auto met stekker, of deze nu een elektrische- óf hybride aandrijving heeft, zorgt voor een kleinere ‘Carbon Footprint’. BMW en MINI zetten vol in op deze trend en bouwen steeds meer geëlektrificeerde auto’s, die er steeds vaker uit zien als de ‘normale’ uitvoeringen. Zo wordt de elektrische BMW iX1, hybride BMW X1 en brandstof BMW X1 op dezelfde productielijn gebouwd.

Bent u benieuwd hoe Van Poelgeest u kan helpen met een duurzamer wagenpark? Wij helpen u graag.

BMW laadkabel

Van Poelgeest
Team Zakelijke Markt.

Heeft u mobiliteitsvraagstukken of behoefte aan advies voor slim wagenparkbeheer? Team Zakelijke Markt adviseert u graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Wij zijn telefonisch, via WhatsApp of bijvoorbeeld via een persoonlijk videogesprek voor u bereikbaar.

Jordy Zeestraten Van Poelgeest

Jordy Zeestraten
Manager
Zakelijke Markt

Tel. 06 23 72 63 97

Mail Jordy

Maartje van Lier - Van Poelgeest

Maartje van Lier
Account Manager
Zakelijke Markt

Tel. 06 82 93 20 10

Mail Maartje

Bo Eijsten - Van Poelgeest

Bo Eijsten
Account Manager
Zakelijke Markt

Tel. 06 82 09 03 63

Mail Bo

Arianne van der Velde- Van Poelgeest

Arianne van der Velde
Account Manager
Zakelijke Markt

Tel. 06 21 17 60 64

Mail Arianne


Veelgestelde vragen over Team Zakelijke Markt.

Want kan Team Zakelijke Markt voor mij betekenen?

Onze Accountmanagers zijn hét aanspreekpunt voor de zakelijke markt. Zij denken graag mee over de invulling van uw wagenparkbeleid. Duurzaamheid, efficiëntie, wetgeving en natuurlijk de juiste kosten zijn een aantal onderwerpen waar zij alle kennis van hebben. Uiteraard alles met het oog op uw onderneming.

Vallen BMW’s en MINI’s in mijn budget?

Verrassend genoeg kunnen onze mooie auto’s bijzonder aantrekkelijk zijn in de lease. Doordat BMW’s en MINI’s doorgaans erg waardevast zijn, kunnen leasemaatschappijen rekenen met scherpe tarieven. Ook zullen onze accountmanagers verschillende lease- en aanschafvormen voor u vergelijken. Zo heeft u altijd de keuze uit de best passende opties.

Ik heb maar enkele auto’s nodig, is dat een probleem?

Team Zakelijke Markt heeft voor iedere klant evenveel oog. Dus of u een corporate bent met een wagenpark van 100 auto’s of een onderneming met enkele auto’s maakt voor ons niet uit. Wij helpen u graag.


Wij nemen graag contact met u op.

  • CONTACTFORMULIER
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeZakelijke markt