Van Poelgeest

Zakelijke markt

Ook in deze bijzondere tijd, staat Team Zakelijke Markt voor u klaar.

Onze voorsprong in de digitale wereld zetten wij in deze tijden graag voor u in.

Momenteel kunnen wij u helaas niet persoonlijk bezoeken. Maar uiteraard staat het Team Zakelijke Markt onverminderd voor u klaar. Heeft u mobiliteitsvraagstukken, behoefte aan advies voor slim wagenparkbeheer in deze bijzondere tijd? Wij zijn telefonisch, via WhatsApp of bijvoorbeeld via een persoonlijk videogesprek voor u bereikbaar. Wel zo veilig, wel zo makkelijk.


Zakelijk verantwoord rijplezier.

Van Poelgeest is uw mobiliteitspartner in de Randstad, Bollenstreek, het Gooi en regio Eemland. Met meer dan 400 nieuwe en jong gebruikte BMW’s en MINI’s direct uit voorraad leverbaar, hebben wij altijd een mobiliteitsoplossing die bij u past. De regelgeving ten aanzien van mobiliteit veranderd en maatschappelijk en verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Onze Zakelijke Accountmanagers zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en adviseren u graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf.


Uw aanspreekpunt.

Graag stellen wij u voor aan onze Account Managers Zakelijke Markt, Maartje van Lier, Arianne van der Velde en Jordy Zeestraten. Zij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen over zakelijke mobiliteit.

Jordy Zeestraten
Manager Zakelijke Markt

Tel. 020 503 2300

Mail Jordy

Arianne van der Velde
Account Manager Zakelijke Markt

Tel. 033 462 1500

Mail Arianne

Maartje van Lier
Account Manager Zakelijke Markt

Tel. 020 503 2300

Mail Maartje

HomeZakelijke markt