Van Poelgeest

Zakelijke markt

Maak online kennis met de BMW iX3.

Van Poelgeest Team Zakelijke Markt.

Heeft u mobiliteitsvraagstukken of behoefte aan advies voor slim wagenparkbeheer? Team Zakelijke Markt adviseert u graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf.

Wij zijn telefonisch, via WhatsApp of bijvoorbeeld via een persoonlijk videogesprek voor u bereikbaar.


Zakelijk verantwoord rijplezier.

Van Poelgeest is uw mobiliteitspartner in de Randstad, Bollenstreek, het Gooi en regio Eemland. Met meer dan 400 nieuwe en jong gebruikte BMW’s en MINI’s direct uit voorraad leverbaar, hebben wij altijd een mobiliteitsoplossing die bij u past. De regelgeving ten aanzien van mobiliteit verandert en maatschappelijk en verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Onze Zakelijke Accountmanagers zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en adviseren u graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf.


Uw aanspreekpunt.

Graag stellen wij u voor aan onze Account Managers Zakelijke Markt, Maartje van Lier, Arianne van der Velde en Jordy Zeestraten. Zij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen over zakelijke mobiliteit.

Jordy Zeestraten
Manager Zakelijke Markt

Tel. 020 503 2300

Mail Jordy

Arianne van der Velde
Account Manager Zakelijke Markt

Tel. 033 462 1500

Mail Arianne

Maartje van Lier
Account Manager Zakelijke Markt

Tel. 020 503 2300

Mail Maartje

Martijn Tijssen
Account Manager Zakelijke Markt

Tel. 020 460 4690

Mail Martijn

HomeZakelijke markt