Van Poelgeest

Zakelijke markt

7 ZAKEN DIE U NIET WIST OVER HYBRIDE RIJDEN.

Download de Van Poelgeest Whitepaper

Vul uw gegevens in en u ontvangt de Whitepaper direct in uw e-mail.

Van Poelgeest Whitepaper

Van Poelgeest
Team Zakelijke Markt

Heeft u mobiliteitsvraagstukken of behoefte aan advies voor slim wagenparkbeheer? Team Zakelijke Markt adviseert u graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Wij zijn telefonisch, via WhatsApp of bijvoorbeeld via een persoonlijk videogesprek voor u bereikbaar.

Jordy Zeestraten Van Poelgeest

Jordy Zeestraten
Manager
Zakelijke Markt

Tel. 06 23 72 63 97

Mail Jordy

Maartje van Lier - Van Poelgeest

Maartje van Lier
Account Manager
Zakelijke Markt

Tel. 06 82 93 20 10

Mail Maartje

Bo Eijsten - Van Poelgeest

Bo Eijsten
Account Manager
Zakelijke Markt

Tel. 06 82 09 03 63

Mail Bo

Arianne van der Velde- Van Poelgeest

Arianne van der Velde
Account Manager
Zakelijke Markt

Tel. 06 21 17 60 64

Mail Arianne


Zakelijk verantwoord rijplezier

Van Poelgeest is uw mobiliteitspartner in de Randstad, Bollenstreek, het Gooi en regio Eemland. Met meer dan 400 nieuwe en jong gebruikte BMW’s en MINI’s direct uit voorraad leverbaar, hebben wij altijd een mobiliteitsoplossing die bij u past. De regelgeving ten aanzien van mobiliteit verandert en maatschappelijk en verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Onze Zakelijke Accountmanagers zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en adviseren u graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf.

Van Poelgeest Zakelijke Markt

Nieuws

BMW iX

De BMW iX

De pionier van een nieuw tijdperk. De BMW iX is een volledig elektrisch aangedreven SUV die grotendeels autonoom kan rijden. Daarbij het compleet vernieuwde revolutionaire exterieur dat de designtaal van BMW’s voor jaren zal definiëren en een interieur met het comfort en de huiselijkheid van een woonkamer. Nu in de showroom bij Van Poelgeest.

BMW i4

De BMW i4

Hoogstaand comfort en optimaal dagelijks gebruiksgemak staat voorop bij de BMW i4 en is daarmee en zeer interessante auto voor de zakelijke rijder. Netto bijtelling al vanaf € 337,- per maand. Nu in onze showroom en direct leverbaar.

BMW PHEV

Plug-in Hybrides vallen in de smaak

Plug-In Hybride modellen vallen goed in de smaak bij de Nederlandse autokopers! Waren er over heel 2019 nog “maar” 5.158 Plug-In Hybrides afgeleverd aan tevreden klanten. Het eerste half jaar van 2020 was dit klantenaantal al gegroeid naar 5.502.

Van den Top Rijopleidingen stapt in de BMW 1 Serie

Onze relatie Van den Top Rijopleidingen ruilde haar zeven MINI’s in voor zeven nieuwe BMW 1 Serie’s. Een bijzondere aflevering bij Van Poelgeest Amersfoort, en dat zag er zo uit!

BMW Plug-in hybride

De nieuwe generatie Plug-in Hybride

De BMW Plug-in Hybride modellen combineren het beste van beide werelden. De krachtige BMW-motoren werken perfect samen met efficiënte elektrische motoren. Zo creëren ze een milieubesparende aandrijving die u bovendien lagere kilometerkosten oplevert.

Er is keuze uit maar liefst acht Hybride BMW modellen. Ontdek nu welke voordelen Hybride rijden in een BMW heeft voor uw wagenpark en berijders.

BMW iX3

De nieuwe BMW iX3 nu te configureren

De volledig elektrische BMW iX3 is deze week officieel aan het grote publiek gepresenteerd. Een unieke auto die standaard zeer rijk is uitgerust en de vijfde generatie BMW eDrive Technologie aan boord heeft. De BMW iX3 brengt u 459 km (WLTP) verder en heeft een snellaadtijd van ca. 30 minuten. 

De BMW iX3 is nu te configureren en leverbaar bij Van Poelgeest.

BMW e-drive zones

BMW eDrive zones

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride schakelt in deze zones – in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht – automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Hoe dit precies in zijn werkt gaat, wordt in onderstaande video uitgelegd.


HomeZakelijke markt