Van Poelgeest

MINI Transportoplossingen

MINI Transportoplossingen

Ervaar de ruimte en het gemak van de MINI transportoplossingen. Met de MINI dakdragers, dakboxen, fietsendragers en trekhaken is het inpakken van uw MINI zo gepiept. De extra ruimte maakt de vakantierit een stuk comfortabeler voor u en uw medepassagiers. In de grootste dakkoffer kunt u maar liefst 320 liter bagage kwijt en op de fietsendrager is genoeg ruimte voor 2 fietsen.

Ontdek alle MINI Transportoplossingen in onze webshop en bestel ze gemakkelijk online.

MINI Transportoplossingen

De MINI transportoplossingen maken het inpakken van uw MINI een fluitje van een cent

MINI dakdragers

MINI dakdragers

Het multifunctionele MINI dakdragersysteem is te combineren met alle MINI dakdrageropzetstukken en MINI dakboxen. U monteert het systeem eenvoudig op uw MINI en het aanbrengen van dakboxen en fietsenhouders is een fluitje van een cent. Bij Van Poelgeest bestelt u eenvoudig MINI dakdragers via het aanvraagformulier.

Specificaties

 • Gewicht basisdrager: ca. 5kg.
 • Draagvermogen: 75kg – 100kg.
 • Leveringsomvang: 2 basisdragers, montage gereedschap en montage informatie.

Liever uw MINI dakdragers laten monteren? Kies voor professionele montage door Van Poelgeest.


MINI Dakbox

Ik ga op vakantie en ik neem alles mee met de MINI dakbox. Ervaar het gemak van de MINI dakbox bij het inpakken van uw bagage. De extra laadruimte van de MINI dakbox is 320 liter. Geschikt voor alle MINI dakdragers en veilig af te sluiten. Liever uw MINI dakbox laten monteren? Kies voor professionele montage door Van Poelgeest.

Specificaties

 • Inhoud: 320 liter.
 • Leeg gewicht: ca. 13kg.
 • Laadvermogen max: 50kg.
 • Afmetingen: (l x b x h) 191 x 64 x 40 cm.

Alles kan mee in de MINI Dakbox en u behoudt genoeg ruimte en zicht in de auto.

MINI Fietsendragers

Neem uw fietsen gemakkelijk mee op de MINI fietsendrager Pro 2.0. Gemakkelijk te monteren op uw trekhaak en biedt ruimte voor twee fietsen. Zo geniet u overal van mooie fietsroutes met uw eigen fiets.

Specificaties

 • Laadcapaciteit tot 60 kg
 • Dichtgeklapt: 600 x 830 x 180 mm
 • Afstand wielrails: 220 mm
 • Gewicht fietsendrager: ca. 12 kg

MINI Trekhaken

Met een MINI trekhaak koppelt u gemakkelijk uw aanhanger of fietsendrager aan. Bijvoorbeeld voor een vakantie of een mooie fietstocht. Bij Van Poelgeest heeft u de keuze tussen een vaste trekhaak, afneembare trekhaak en een elektrische trekhaak. Alle trekhaken worden professioneel gemonteerd door Van Poelgeest.

MINI Trekhaken

* De prijzen voor de MINI Transport Accessoires zijn afhankelijk van het model MINI, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke MINI aan.

HomeMINIMINI Onderhoud, Service en AccessoiresMINI Transportoplossingen