Van Poelgeest

MINI Winterwielsets

Naar BMW Winterwielensets »

Originele MINI Winterwielsets.

In de winter maken wielen het verschil. Winterbanden bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7°C komt, en dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Daarom heeft Van Poelgeest een groot assortiment MINI Winterwielsets met winterbanden. Zo bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid.

MINI Winterwielsets

Ik help u graag!

Iedere winterband heeft andere eigenschappen, een grotere velg zorgt voor een ‘hardere’ rijervaring en soms is een lijst met winterbanden wellicht wat overweldigend. Ik help u daarom graag persoonlijk.

Laat hier uw gegevens achter, dan neem ik graag contact met u op.

– Stephan


Bandewissel MINI

Rijd in 45 minuten weer verder

Als de banden van uw MINI vervangen moeten worden bent u bij Van Poelgeest aan het juiste adres. Tijdens de speciale wielenwisseldagen, wisselen wij de wielen van uw MINI in slechts 45 minuten om naar de nieuwe set. U kunt hierop wachten en plaatsenemen in onze showroom onder het genot van een kop koffie.

> Maak een afspraak voor de wielenwissel

Wielenset Opslag

Opslag

Van Poelgeest biedt u de mogelijkheid om de wielenset die u dat seizoen niet gebruikt, tegen een scherp tarief, bij ons op te slaan. Zo staat de wielenset bij u thuis niet in de weg.

MINI Wielenset

Wielenset is voordeliger

Wist u al dat het wisselen van een velgenset goedkoper is, dan het wisselen van losse wielen? Daarbij is het ook beter voor het behoud van de band om deze op de velg te laten zitten. Voor het maken van de juiste keuze, welke banden het beste bij uw MINI passen helpt Team Van Poelgeest u graag verder.


Winterwielsets voor uw MINI

MINI 3-deurs winterbanden

MINI 3-deurs
Tijdelijk vanaf € 633,-

MINI 5-Deurs

MINI 5-deurs
Tijdelijk vanaf € 633,-

MINI Electric winterbanden

MINI Electric
Tijdelijk vanaf € 633,-

MINI Cabrio winterbanden

MINI Cabrio
Tijdelijk vanaf € 633,-

MINI Clubman winterbanden

MINI Clubman
Tijdelijk vanaf € 1.575,-

Nieuwe MINI Countryman
Tijdelijk vanaf € 1.859,-

MINI Countryman winterbanden

MINI Countryman
Tijdelijk vanaf € 1.680,-


HomeMINIMINI Winterwielsets