Van Poelgeest

MINI Cooper Electric.

De nieuwe generatie.

Verwacht in 2024: De nieuwe MINI Cooper Electric.

De vijfde generatie MINI Cooper is volledig elektrisch! Vanaf begin 2024 is het model leverbaar bij Van Poelgeest en kunt u hem bewonderen in onze showrooms. De nieuwe MINI Cooper wordt leverbaar met een volledig elektrische aandrijving. Productie start later in 2023 in Leipzig. Samen met de volgende generatie MINI Countryman en Aceman vormt de vijfde generatie 3-deurs de nieuwe MINI generatie.

De nieuwe MINI Cooper Electric is het volgende model dat MINI toevoegt aan de volledig elektrisch modellenreeks. Naast volledig elektrische wordt de MINI Cooper leverbaar als Plug-in Hybrid variant. Versies met traditionele verbrandingsmotor staan ook gepland. Naarmate de productiedatum dichterbij komt kunnen wij u meer vertellen over de uitvoeringen en prijzen van de nieuwe MINI Cooper. De productie zal eind 2023 starten en wij verwachten dan ook meer te kunnen vertellen over uitvoeringen en prijzen.

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsupdate van de MINI Cooper. Hieronder vindt u alle MINI Cooper specificaties en product info die nu bekend is.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het begin van de nieuwe designtaal van MINI: Charismatic Simplicity.

MEER RUIMTE IN DE MINI COOPER ELECTRIC: KORTER EN BREDER.

Het complete uiterlijk van de nieuwe MINI Cooper moet nog onthuld worden maar het concern heeft wel al de eerste details gegeven. De getoonde foto’s zijn van het gecamoufleerde Cooper-model. Meteen zichtbaar is dat de vijfde generatie MINI Cooper korter wordt en met een bredere wielbasis. Dat levert tijdens het rijden meer balans op in de bochten en een solidere rijprestatie.

Geen zorgen, MINI heeft de Go-Kart feeling behouden. De eerste rijtests van de nieuwe MINI Cooper garanderen dat hij nog steeds heerlijk scherp en wendbaar rijdt. Een MINI brengt plezier in elke rit en de vijfde generatie Cooper Electric levert dat absoluut.

Meer informatie over het nieuwe MINI Cooper exterieur wordt eind 2023 bekendgemaakt. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws als eerste.

MINI Cooper 2024

MINI Cooper Electric

MINI COOPER INTERIEUR HEEFT MEER RUIMTE DAN OOIT.

Met zijn iconische ruimteconcept gaat de MINI Cooper weer voor maximale flexibiliteit, en door de bredere wielbasis profiteert u van meer ruimte dan ooit tevoren. Vooral achterin waar de beenruimte bij de achterbank verbeterd is. Het vernieuwde ontwerp van het interieur maakt het mogelijk dat u het volume van de bagageruimte kunt uitbreiden.

Wij verwachten ook dat u het MINI Cooper interieur weer volledig naar eigen wens kunt samenstellen, zodat elke Cooper totaal uniek oogt. Meer informatie over de uitvoeringen en accessoires van de nieuwe MINI Cooper Electric volgen gauw. Onze MINI-experts houden u graag op de hoogte via de nieuwsbrief.

PRESTATIES VAN DE MINI COOPER ELECTRIC.

Dankzij de volledig elektrische aandrijving kunt u vanuit stilstand meteen het maximale koppel gebruiken van de nieuwe elektrische MINI Cooper. Dat geldt bij de elektrische MINI Cooper E met een vermogen van 135 kW / 184 pk en bij de hybride MINI Cooper SE met 160 kW / 218 pk

De MINI Cooper E is lichter en komt daardoor qua rijprestaties dichter bij een traditionele MINI. Beide uitvoeringen komen met acht rijmodi die de rijeigenschappen veranderen. In Green verbruiken de Coopers de minste stroom terwijl ze in sportmodus Go-Kart hun tanden laten zien. Dan rijdt de MINI Cooper heerlijk fel, zoals MINI-fans gewend zijn.

ACCU EN ACTIERADIUS

De accucapaciteit van de MINI Cooper E is 40,7 kWh en van de MINI Cooper SE is dat 54,2 kWh. Daarmee hebben de nieuwe modellen een actieradius van 300 tot 400 kilometer op basis van de WLTP-testcyclus. De actieradius is dus aanzienlijk vergroot en maakt de modellen geschikt voor ritten tot ver buiten de stad.

MINI Cooper uitvoeringen

NIEUWE MINI COOPER UITVOERINGEN.

De nieuwe generatie MINI 3-deurs verschijnt als de elektrische MINI Cooper E en de Plug-in Hybrid MINI Cooper SE. Er staan ook uitvoeringen met verbrandingsmotor gepland maar daarover is nog weinig bekend. Ook heeft MINI nog niet bekendgemaakt welke uitrustingsniveaus en accessoires de nieuwe MINI Cooper beschikbaar krijgt bij z’n lancering begin 2024.

U hoort eind 2023 meer over de MINI Cooper uitvoeringen en opties. Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze MINI Cooper nieuwsbrief. Onze experts vertellen u het laatste nieuws over dit populaire model.

De nieuwe MINI Cooper in beeld.

De nieuwe MINI Cooper is onlangs gepresenteerd in camouflage livery in de fabriek in Leipzig. Bekijk het conceptmodel van de nieuwe MINI Cooper vanuit alle hoeken in onze fotogalerij. Na de onthulling van het definitieve exterieur vindt u hier de nieuwe MINI Cooper productfoto’s.


Verwachtingen voor de nieuwe MINI Cooper.

De nieuwe MINI Cooper is onlangs gepresenteerd in camouflage livery tijdens de exclusieve rijtests. Wanner het model zijn publieke introductie maakt is nog niet bekend. Het conceptmodel geeft al een goed beeld van de Cooper productieversie. Wanneer het definitieve model wordt onthuld verwachten wij meer informatie over de prestaties van de nieuwe MINI Coopeer.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws omtrent de nieuwe MINI Cooper? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De eerste rijtest.

De eerste impressies zijn bekend en ze zijn zeer positief! Bekijk hier de eerste rijtest van AutoWeek met de MINI Cooper.

Veelgestelde vragen over de MINI Cooper.

Wanneer wordt de nieuwe MINI Cooper verwacht?

De nieuwe MINI Cooper is officieel gepresenteerd als concept model tijdens de eerste rijtest. Het model komt in 2024 naar Nederland. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de MINI Cooper? Schrijf u in voor de nieuwsupdate.

Wordt de nieuwe MINI Cooper elektrisch?

De nieuwe MINI Cooper komt als volledig elektrische MINI Cooper E naar Nederland. Daarnaast zal hij ook leverbaar worden als hybride en met brandstofmotor.. Lees meer over de MINI Cooper.

Komt er ook een nieuwe MINI Cooper met verbrandingsmotor?

MINI heeft bevestigd dat de nieuwe MINI Cooper ook leverbaar wordt met de traditionele verbrandingsmotor. Wanneer het complete motorgamma bekend is zullen wij dat hier communiceren.

Wat wordt de actieradius van de nieuwe MINI Cooper?

De nieuwe MINI Cooper E beschikt over een actieradius van 300 tot 400 kilometer (WLTP). Dit is aanzienlijk meer dan de huidige MINI Electric.

HomeMINIMINI CooperMINI Cooper Electric