Van Poelgeest

MINI Charging – Opladen eenvoudig gemaakt

Hoe kan ik mijn elektrische MINI opladen?

Een elektrische of hybride MINI kunt u gemakkelijk opladen bij verschillende laadpunten. Zo is het mogelijk om een MINI thuis, onderweg of op het werk op te laden. U kunt bijna overal in Europa terecht met de MINI Charging laadpas en Mode 3 laadkabel, standaard geleverd bij een nieuwe elektrische of hybride MINI. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten over het opladen van uw MINI en de laadoplossingen van MINI Charging.

MINI opladen

Uw MINI thuis, onderweg of op het werk opladen

U kiest zelf waar u uw elektrische of hybride MINI wilt opladen met MINI Charging. Ontdek meer over thuis, onderweg en op het werk opladen.

MINI thuis opladen

Thuis opladen

Uw MINI opladen terwijl u slaapt. Zo werkt het.

MINI onderweg opladen

Onderweg opladen

Onderweg uw MINI bijladen is zo gepiept.

MINI op het werk opladen

Op het werk opladen

Onder werktijd uw MINI opladen, wel zo efficiënt.

MINI Charging

Nederland heeft ’s werelds meest uitgebreide infrastructuur aan laadpalen en snellaadstations. Met meer dan 380.000 oplaadpunten is er altijd een oplaadpunt in de buurt. De MINI Charging laadpas en Standaard Mode 3 laadkabel geven toegang tot alle publieke laadpalen en snellaadpunten in Nederland én daarnaast nog vele in het buitenland.

Veelgestelde vragen over elektrische mINI opladen

Waar kan ik mijn elektrische MINI opladen?

U kunt uw elektrische of hybride MINI op verschillende plekken opladen zoals thuis, onderweg of op het werk. Met de laadoplossingen van MINI Charging kunt bijna overal uw MINI opladen. Van Poelgeest adviseert u graag over het opladen van uw elektrische of hybride MINI. Ontdek meer over opladen.

Hoe kan ik mijn elektrische MINI opladen?

Een elektrische of hybride MINI kunt u gemakkelijk thuis opladen met de MINI Wallbox. Onderweg heeft u met de standaard geleverde laadkabel en MINI Charging Card toegang tot bijna alle publieke laadpunten en snellaadstations in Europa. Uiteraard is het ook mogelijk om uw elektrische MINI op het werk op te laden. Ontdek alles over opladen bij Van Poelgeest.

HomeMINIElektrisch MINI rijdenMINI Charging – Opladen eenvoudig gemaakt