Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Uw BMW onderweg opladen

Uw elektrische BMW openbaar laden.


Met BMW Charging kunt u in heel Europa opladen bij een groot en steeds verder uitbreidend laadnetwerk met meer dan 400.000 laadpunten. Hierin zit alles dat u voor het openbaar opladen nodig heeft, zoals de BMW Charging Card en de lader voor openbare laadpunten. Allemaal onderdeel van uw nieuwe BMW haar standaarduitrusting. Onderweg heeft u de keuze tussen verschillende openbare laadsoplossingen zoals publieke laadpalen en snellaadstations. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten over het onderweg opladen van uw elektrische BMW.

BMW iX onderweg laden

BMW i4 snelladen

Snellaadstations.

Wanneer u uw BMW snel wilt opladen kunt u stoppen bij één van de verschillende snellaadstations langs de weg. Bij een snellaadstation kunt u uw elektrische of hybride BMW binnen no-time volledig opladen. Zo laadt de BMW iX3 binnen 34 minuten al voor 80% op. BMW Charging biedt steeds meer aantrekkelijke aanbiedingen voor alle elektrische mogelijkheden. Onze BMW-experts vertellen u hier graag meer over.

BMW i4 openbaar laden

Publieke laadpaal.

Elektrische BMW’s beschikken over een Type 2 laadaansluiting en zijn compatible met 3-fase stroom. Daarmee kunt u nagenoeg bij alle publieke laadpalen uw BMW opladen. Ook wordt de publieke laadkabel van BMW standaard geleverd bij een nieuwe auto. Hiermee kunt u comfortabel uw volledig elektrische of Plug-in hybride BMW openbaar opladen. Met BMW Connected Charging is het infotainmentsysteem altijd in staat u naar het dichtstbijzijnde laadpunt te brengen.

BMW Charging Card.

Vind het dichtsbijzijnde laadstation.

  • Eenvoudig en voordelig opladen met BMW Charging.
  • De eerste 12 maanden laden zonder starttarief.
  • Toegang tot meer dan 400.000 laadpunten in Europa.
  • Vind laadstations via het navigatiesysteem of My BMW App.
  • Standaard geleverd bij een nieuwe elektrische of hybride BMW.
  • Direct aan te vragen bij Van Poelgeest
  • Laadkosten één keer per maand gefactureerd.

Vind openbare laadstations »

BMW Connected Charging – BMW Maps.


Met het BMW Maps navigatiesysteem en Connected Charging kunt u gebruikmaken van verschillende praktische diensten voor het opladen van uw BMW. Zo maakt de routeplanner die laadstops langs de route automatisch voorstelt, uw rit nog comfortabeler. Voor ieder laadstation vindt u details over het adres, de openingstijden, laadvermogens en eventuele wachttijden. Bijzonder slim is de functie eRoute*: die berekent automatisch laadstops langs de route wanneer die langer is dan de totale actieradius van de BMW. Profiteer ook van een filter voor snellaadstations of de praktische Range Circle, die de actieradius van uw BMW in de vorm van een cirkel op de kaart visualiseert.

BMW Connected Charging navigatie

My BMW App

BMW Connected Charging in de My BMW App.


In de My BMW App kunt ook gebruikmaken van de BMW Connected Charging-functies. Zo krijgt u direct toegang tot de laadstatus, actuele actieradius en preconditioning van uw BMW. In de My BMW App vindt u een overzicht van de dichtstbijzijnde laadstations en details over afgeronde laadsessies incl. kosten en laadtijd.

Hoe maak ik een BMW ID aan in de My BMW App?

Veelgestelde vragen over onderweg opladen.

Waar kan ik onderweg opladen?

U kunt uw elektrische of hybride BMW bijna overal opladen. BMW Charging biedt u namelijk toegang tot een een groeiend internationaal netwerk van openbare laadpunten en snellaadstations. De lader voor openbare laadpunten is inbegrepen in de standaarduitrusting van elke elektrische BMW, net als de BMW Charging Card. Lees meer over onderweg opladen.

Hoe lang duurt onderweg opladen?

De laadtijd aan een openbaar laadpunt is afhankelijk van de laadcapaciteit, type laadkabel en het laadvermogen van de auto. Het volledig opladen aan een publieke laadpaal duurt gemiddeld zo’n 7 uur. Geen zin om lang te wachten? Bij een snellaadstation is uw elektrische of hybride BMW al in 30 minuten tot 80% opgeladen.

Hoe vind ik onderweg een laadpunt in de buurt?

U kunt het dichtstbijzijnde laadpunt gemakkelijk vinden in de My BMW App of in het navigatiesysteem van uw elektrische of hybride BMW. De zoekresultaten kunt u filteren op AC laadstations en snellaadstations, zo vindt u gemakkelijk een passend laadpunt in de buurt. Ontdek meer over onderweg opladen.

HomeBMWBMW i – Elektrische BMW’sBMW Charging: Altijd eenvoudig opladenUw BMW onderweg opladen