bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Pechhulp

BMW Pechhulp

Pech met uw BMW.

Bij pech is de BMW Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt direct een deskundige aan de lijn, die u met tips meestal weer op weg kan helpen. Anders wordt hulpverlening ter plaatse geregeld: door de dichtstbijzijnde BMW dealer, Erkend Service Partner of door een professionele hulpdienst. Eén telefoontje is voldoende:

Bij pech in Nederland 0800 0357
Bij pech in het buitenland0031 880 357 357

Pechhulp voor BMW i.

Rijdt u een BMW i3 of BMW i8 dan kunt u de speciale BMW i Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Bij pech in Nederland 0800 0377
Bij pech in het buitenland0031 880 357 377

Onbezorgd blijven rijden, met BMW Verlengde Pechhulp.

Uw zekerheden.

✔️ Voor BMW’s van 5 tot 20 jaar oud.
✔️ BMW Group Service Centrale 24/7 bereikbaar.
✔️ Professionele pechhulpverlening in Europa.
✔️ Vervangend vervoer of overnachting indien nodig.
✔️ Vanaf €89,- per jaar.
✔️ Inclusief vele BMW Privileges

BMW Pechhulp

BMW Pechhulp

Bij aankoop van een nieuwe BMW heeft u 5 jaar mobiliteitsgarantie. Bij aankoop van een BMW Premium Selection is dit 2 tot 5 jaar, afhankelijk van de leeftijd. Welke diensten, tijd en vergoeding hierin zijn meegenomen kunt u lezen in het BMW Mobile Care Reglement.

BMW Verlengde Pechhulp

BMW Verlengde Pechhulp voor € 89,- 35,- per jaar

Is uw BMW ouder dan 5 jaar, dan is het mogelijk om onbezorgd te blijven rijden met BMW Verlengde Pechhulp. U kunt de BMW Verlengde Pechhulp steeds een jaar bijtekenen, tot uw BMW de leeftijd van 20 jaar bereikt.

Van Poelgeest helpt u graag bij het verlengen van de uitgebreide pechhulp met mobiliteitsgarantie. Kom langs bij onze werkplaatsreceptie dan maken we het voor u in orde.

Tijdelijk en exclusief bij Van Poelgeest bieden wij tijdens een werkplaats- of APK afspraak de BMW Pechhulp voor slechts € 35,- per jaar aan*. U bent dan weer 12 maanden verzekerd van een veilig gevoel in vrijwel heel Europa. Dit is 45% voordeliger dan vergelijkbare pechhulp aanbieders.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Van Poelgeest vestiging bij u in de buurt of kom langs bij onze werkplaatsreceptie. Onze BMW Adviseurs helpen u graag.

*De BMW Verlengde Pechhulp actie is enkel geldig i.c.m. een werkplaats of APK afspraak en de actie loopt tot 30 juni 2022.

HomeBMWBMW Onderhoud, Service en AccessoiresBMW ServiceBMW Pechhulp