Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Onderhoud

Onderhoud aan uw BMW.

Bij Van Poelgeest kunt u terecht voor alle soorten onderhoud aan uw BMW. Onze BMW opgeleide monteurs bieden u altijd de beste service en houden uw BMW in topconditie. Zijn er onverwacht extra handelingen of reparaties nodig. Dan krijgt u altijd een prijsopgave vooraf. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Wij adviseren om regelmatig onderhoud te laten verrichten aan uw BMW. Zo houdt u uw BMW in topconditie en bent u verzekerd van onbezorgd én nog langer rijplezier.

Hoe weet u wanneer onderhoud nodig is?

Condition Based Service.

Alle BMW’s vanaf bouwjaar 2001 beschikken over een innovatief onderhoudssysteem – Condition Based Service – geeft uw BMW automatisch aan wanneer er onderhoud nodig is. Wanneer uw BMW ook beschikt over Teleservices wordt deze melding automatisch doorgestuurd naar Van Poelgeest. Onze BMW monteurs weten zo ter plaatse precies wat er aan uw BMW moet gebeuren.

Beschikt uw BMW niet over het het CBS systeem, dan adviseren wij u om iedere 2 jaar of bij iedere 30.0000 km onderhoud aan uw auto te laten verrichten.

Op afstand uitlezen.

Met uw goedkeuring is het ook mogelijk om uw BMW op afstand uit te lezen om te zien welk onderhoud uw auto nodig heeft. Als uw BMW op afstand is uitgelezen kunnen wij u laten zien welke onderhoud er nodig is en/of er binnenkort aankomt en indien gewenst een offerte maken of een werkplaatsafspraak maken.

Eerste klas service en onderhoud
bij Van Poelgeest.

Soorten onderhoud.

Kleine beurt.

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal punten en wordt de motorolie, oliefilter en microfilter vervangen.

✔ Iedere 24 maanden of 30.000 kilometer

✔ Olie verversen
✔ Oliefilter vervangen
✔ Voertuiginspectie

De kosten voor een kleine onderhoudsbeurt zijn per model BMW verschillend. Wilt u weten wat de kosten zijn voor onderhoud aan uw type BMW, vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Grote beurt.

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal punten en wordt de motorolie, oliefilter, microfilter, brandstoffilter/bougies en luchtfilter vervangen.

✔ Iedere 48 maanden of 50.000/70.000 kilometer

✔ Olie verversen
✔ Oliefilter vervangen
✔ Microfilter vervangen
✔ Uitgebreide voertuiginspectie

De kosten voor een grote onderhoudsbeurt zijn per model BMW verschillend. Wilt u weten wat de kosten zijn voor onderhoud aan uw type BMW, vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Periodiek.

Laat uw BMW iedere 24 maanden inspecteren, zodat u altijd veilig de weg op kan. Wanneer wij tijdens de inspectie punten tegen komen die verholpen of vervangen dienen te worden, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. U kunt dan zelf beslissen of u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren.

✔ Iedere 24 maanden

De kosten voor een periodieke onderhoudsbeurt zijn per model BMW verschillend. Wilt u weten wat de kosten zijn voor onderhoud aan uw type BMW, vraag dan vrijblijvend een offerte op.

BMW Voertuigcheck

Voertuigcheck.

Laat uw BMW checken voordat u op vakantie gaat. Onze monteurs lopen uw BMW grondig na en verhelpen eventuele gebreken. Handig voor als u op auto vakantie gaat, dan kunt u met een gerust gevoel de weg op.

Van Poelgeest biedt de volgende voertuigchecks aan:

  • Zomercheck
  • Wintercheck
  • Vakantiecheck
  • Aircocheck

Daarom onderhoud bij Van Poelgeest.

Wanneer u uw BMW bij Van Poelgeest voor onderhoud heeft bent u verzekerd van
eerste klas service en onderhoud.


✔︎ Onderhoud uitgevoerd door gecertificeerde BMW monteur
✔︎ Altijd gebruik van originele BMW onderdelen
✔︎ Laatste productverbeteringen
✔︎ Wassen en uitzuigen bij onderhoud

✔︎ Bij aanschaf van banden een bandenverzekering (tot 36 maanden)
✔︎ Bij ruitschade alleen originele BMW ruiten
✔︎ Hogere restwaarde van uw BMW
✔︎ U bent onderdeel van de BMW familie en geniet van BMW Privileges

BMW onderhoud

Services.

Bij Van Poelgeest bieden wij verschillende services aan waarmee uw BMW in topconditie blijft. Heeft u al eens gedacht aan verlengde garantie, een banden verzekering of gewoon de services bij onze vestigingen? Gaat u een nieuwe BMW rijden? Dan kan deze 5 jaar lang onderhouden worden vanaf € 599,-

BMW Werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspraak

Is uw BMW aan onderhoud toe?

Plan hier uw onderhoud »

BMW Wintercheck

Wintercheck

De winter staat weer voor de deur. Ga voorbereid de winter in en laat uw BMW controleren op 20 belangrijke punten met de BMW Wintercheck bij Van Poelgeest. Zo is uw BMW weer helemaal winterklaar.

Meer over de BMW Wintercheck »

BMW Winterwielenwissel

Winterwielenwissel

Uw winterwielen weer onder uw BMW? Plan uw wielenwissel bij Van Poelgeest.

Plan uw wielenwissel »

BMW Winterwielsets

Winterwielsets

In de winter maken wielen het verschil. Winterbanden bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de  7°C komt. Profiteer nu van extra voordeel op de BMW Winterwielsets

Meer over de BMW Winterwielsets »

BMW Winteraccessoires

Winteraccessoires

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires maakt u het geweldig. U ontvangt tijdelijk 15% extra voordeel op het geselecteerde winterassortiment, zoals: dakboxen, vloermatten en sneeuwkettingen

Meer over de BMW Winteraccessoires »

BMW Clean Air Pakket

BMW Clean Air Pakket

Een gezonde luchtkwaliteit en hygiene in uw BMW is essentieel. Wilt u rijden in een frisse BMW dan kunt u bij ons terecht voor het Clean Air Pakket. Uw BMW wordt dan zowel van binnen als van buiten gereinigd en is vervolgens weer als nieuw.

Meer informatie »

BMW Motorolie Service

BMW Motorolie Service

Met Originele BMW Motorolie bent u verzekerd van blijvende topprestaties. Laat uw motorolie vervangen door onze BMW Experts.

Lees meer over BMW Motorolie »

APK

APK

Laat uw APK voor 29,95 uitvoeren bij Van Poelgeest. Zijn er extra werkzaamheden nodig, dan krijgt u altijd een prijsopgave vooraf.

Meer informatie over APK »

BMW Distributieketting

BMW distributieketting

De distributieketting is een belangrijk onderdeel van de motor. Merkt u ook maar iets anders aan uw motor, laat uw BMW dan altijd zo snel mogelijk controleren. Een distributieketting dient tijdig vervangen te worden, om extra problemen aan de motor te voorkomen.

Lees meer over BMW distributieketting »

BMW uitlaat

BMW uitlaat

Uw uitlaat controleren of vervangen. Veelvoorkomende problemen aan de uitlaat.

Lees meer over BMW uitlaat »

BMW Koelvloeistof

BMW koelvloeistof

Koelvloeistof bijvullen? Wacht niet te lang. Wanneer u te lang blijft doorrijden en de koelvloeistof op raakt, dan kan uw motor oververhit raken en nog verdere schade aan de motor brengen.

Lees meer over BMW koelvloeistof »

HomeBMWBMW Onderhoud, Service en AccessoiresBMW Onderhoud