Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Onderhoud

Onderhoud aan uw BMW

Bij Van Poelgeest kunt u terecht voor alle soorten onderhoud aan uw BMW. Onze BMW opgeleide monteurs bieden u altijd de beste service en houden uw BMW in topconditie. Zijn er onverwacht extra handelingen of reparaties nodig. Dan krijgt u altijd een prijsopgave vooraf. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Wij adviseren om regelmatig onderhoud te laten verrichten aan uw BMW. Zo houdt u uw BMW in topconditie en bent u verzekerd van onbezorgd én nog langer rijplezier.

Hoe weet u wanneer onderhoud nodig is?

Alle BMW’s vanaf bouwjaar 2001 beschikken over een innovatief onderhoudssysteem – Condition Based Service – geeft uw BMW automatisch aan wanneer er onderhoud nodig is. Wanneer uw BMW ook beschikt over Teleservices wordt deze melding automatisch doorgestuurd naar Van Poelgeest. Onze BMW monteurs weten zo ter plaatse precies wat er aan uw BMW moet gebeuren.

Beschikt uw BMW niet over het het CBS systeem, dan adviseren wij u om iedere 2 jaar of bij iedere 30.0000 km onderhoud aan uw auto te laten verrichten.

Kleine beurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal punten en wordt de motorolie, oliefilter en microfilter vervangen.

De kosten voor een kleine onderhoudsbeurt zijn per model BMW verschillend. Wilt u weten wat de kosten zijn voor onderhoud aan uw type BMW, vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Grote beurt

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal punten en wordt de motorolie, oliefilter, microfilter, brandstoffilter/bougies en luchtfilter vervangen.

De kosten voor een kleine onderhoudsbeurt zijn per model BMW verschillend. Wilt u weten wat de kosten zijn voor onderhoud aan uw type BMW, vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Voertuigcheck

Laat uw BMW checken voordat u op vakantie gaat. Onze monteurs lopen uw BMW grondig na en verhelpen eventuele gebreken. Handig voor als u op auto vakantie gaat, dan kunt u met een gerust gevoel de weg op.

Van Poelgeest biedt de volgende voertuigchecks aan:

  • Zomercheck
  • Wintercheck
  • Vakantiecheck
  • Aircocheck

Services

Bij Van Poelgeest bieden wij verschillende services aan waarmee uw BMW in topconditie blijft. Heeft u al eens gedacht aan verlengde garantie, een banden verzekering of gewoon de services bij onze vestigingen? Gaat u een nieuwe BMW rijden? Dan kan deze 5 jaar lang onderhouden worden vanaf € 599,-

Werkplaatsafspraak

Is uw BMW aan onderhoud toe?

Plan hier uw onderhoud »

Zomerwielenwissel

Uw zomerwielen weer onder uw BMW? Plan uw wielenwissel bij Van Poelgeest.

Plan uw wielenwissel »

Zomercheck

De Zomercheck is nu tijdelijk € 50,- bij Van Poelgeest. Laat uw BMW op 20 belangrijke punten controleren.

Meer over de Zomercheck »

BMW Clean Air Pakket

Een gezonde luchtkwaliteit en hygiene in uw BMW is essentieel. Wilt u rijden in een frisse BMW dan kunt u bij ons terecht voor het Clean Air Pakket. Uw BMW wordt dan zowel van binnen als van buiten gereinigd en is vervolgens weer als nieuw.

Meer informatie »

BMW Motorolie Service

Met Originele BMW Motorolie bent u verzekerd van blijvende topprestaties. Laat uw motorolie vervangen door onze BMW Experts.

Lees meer over BMW Motorolie »

APK

Laat uw APK voor 29,95 uitvoeren bij Van Poelgeest. Zijn er extra werkzaamheden nodig, dan krijgt u altijd een prijsopgave vooraf.

Meer informatie over APK »

BMW distributieketting

De distributieketting is een belangrijk onderdeel van de motor. Merkt u ook maar iets anders aan uw motor, laat uw BMW dan altijd zo snel mogelijk controleren. Een distributieketting dient tijdig vervangen te worden, om extra problemen aan de motor te voorkomen.

Lees meer over BMW distributieketting »

BMW uitlaat

Uw uitlaat controleren of vervangen. Veelvoorkomende problemen aan de uitlaat.

Lees meer over BMW uitlaat »

BMW koelvloeistof

Koelvloeistof bijvullen? Wacht niet te lang. Wanneer u te lang blijft doorrijden en de koelvloeistof op raakt, dan kan uw motor oververhit raken en nog verdere schade aan de motor brengen.

Lees meer over BMW koelvloeistof »

HomeBMWBMW Onderhoud, Service en AccessoiresOnderhoud