Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Alarm Keuring

BMW Alarm Keuring.

Standaard is uw BMW voorzien van een alarmsysteem dat valt onder de certificeringscategorie Klasse I. Veelal eist uw verzekering een aanvulling op deze klasse in de vorm van interieurbeveiliging (Klasse III) of zelfs een Tracking en Tracingsysteem (Klasse IV of V). Dergelijke eisen verlangen tevens dat een alarmsysteem SCM gecertificeerd is en als zodanig ook door SCM-erkende mensen wordt ingebouwd of onderhouden.

Periodieke controle.

Uw alarmsysteem dient periodiek gecontroleerd te worden, waaronder ook een officiële afmelding bij de SCM. Doet u dit niet, dan verliest uw alarmsysteem het certificaat. Hiermee voldoet u niet meer aan eisen die de verzekering stelt aan het alarmsysteem. Mocht er iemand kwaad willen doen, dan kunt u – door het certificaat te behouden – een hoop ellende besparen.

Van Poelgeest beschikt over certificeerde medewerkers die uw alarmsysteem kunnen inbouwen (of een uitbreiding daarop) en deze periodiek kunnen onderhouden.

De periodieke keuring houdt in dat uw alarmsystemen vanaf het derde jaar, jaarlijks gekeurd dient te worden. Wij adviseren u deze keuring gelijktijdig met een APK of ander onderhoud uit te laten voeren.

Informeer bij onze service-adviseurs voor de mogelijkheden.

BMW Alarmkeuring
HomeBMWBMW Onderhoud, Service en AccessoiresBMW ServiceBMW Alarm Keuring