Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

MINI Wisseltruc

Kunt u een extra geldbedrag in deze tijden goed gebruiken en heeft u altijd al een MINI willen rijden? Dan is onze Wisseltruc wellicht wat voor u.

Financiering 2,99% rente

Tot 23 augustus profiteert u van 2,99% rente op financieringen voor nieuwe MINI’s. Op deze manier rijdt u uw droomauto én is deze na maximaal 60 maanden helemaal van u.

XL Luxury Pack

Speciaal voor de MINI Clubman. U krijgt nu tijdelijk 50% korting op de meest luxueuze opties met het MINI Clubman XL Luxury Pack:

Indian Summer Red Edition

Vanaf € 36.990,-

Als je kijkt naar de MINI Indian Summer Red Edition denk je alleen maar oeh la la. Deze verleidelijke editie is helemaal af en komt in een gelimiteerde oplage van 60 exemplaren.

MINI Electric subsidieregeling

De MINI Electric + subsidie voor € 30.900,-

U ontvangt als particulier vanaf 1 juli 2020 bij aanschaf van een gebruikte elektrische MINI profiteert u van € 2.000,-. Daarbij betaalt u geen wegenbelasting bij het rijden van een elektrische auto. Dubbel voordeel dus.

Zomerwielensets actie

Profiteer nu van veel voordeel. Hoe groter het wiel, hoe hoger uw voordeel.
Originele Zomerwielsets zijn voorzien van Originele MINI wielen inclusief banden met Stermarkering. Met een Originele MINI Zomerwielset geniet u onbezorgd van de zomer.

Hammersmith Edition

Vanaf € 41.990,-

De MINI Hammersmith Edition is extra rijk uitgerust en zit boordevol luxe. Lekker krachtig dankzij zijn Cooper S motor. Leverbaar in elke kleur, bijvoorbeeld het stoere Enigmatic Black. Maar het belangrijkste is dat hij er werkelijk fantastisch uit ziet! Én ook nog eens met voordeel oplopend tot € 5.594,-.

Neem me mee: Nu uw eigen MINI vanaf € 315,-

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: Dit is de kans. Voor een superscherp all-in maandbedrag rijdt u nu tijdelijk een gloednieuwe MINI. Uw nieuwe MINI staat te wachten. ‘Neem me mee.’

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Een nieuwe interpretatie van de al jaren bekende MINI Sidewalk Edition. In 2020 is hij namelijk nog net zo onderscheidend als vroeger. Dit jaar is hét open topmodel van MINI leverbaar met een uniek uiterlijk en extra volledige uitrusting.

MINI Countryman White Silver

Absoluut uniek. De MINI Countryman is voor het eerst, en slechts tijdelijk, leverbaar in de kleur White Silver. De kleur, die we kennen van bijvoorbeeld de MINI Clubman, zorgt er voor dat zwarte accenten er nóg meer uit springen en de auto een waanzinnig stoere look krijgt. Is deze 1/100 iets voor u?

MINI 60 Years Edition

Vanaf € 35.900

Om het 60-jarig bestaan van MINI te vieren ontwikkeld MINI een unieke collector’s item. De MINI 60 Years Edition. Trendy, als vanouds.

MINI John Cooper Works 306 PK

MINI komt met de nieuwe MINI John Cooper Works modellen voor de Countryman en de Clubman. Nu tijdelijk leverbaar met het uitgebreide 306PK Pack.

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals