Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

Demo dagen

Tijdens de Demo Dagen kan zo’n ‘demo’ uw nieuwe auto zijn, extra voordelig met enkel de kop eraf. Zo rijdt u tegen een zeer gunstige prijs een rijk uitgeruste en zo goed als nieuwe BMW of MINI, al binnen 2 weken!

Extra genieten, van een nagenoeg nieuwe BMW of MINI. Profiteer nu tot en met 31 oktober 2021 zijn geselecteerde demo’s extra voordelig geprijsd.

NOG STEEDS ‘SUBSIDIE’ BIJ VAN POELGEEST

Onlangs kon u profiteren van € 2.000,- ‘subsidie’ bij aanschaf van een gebruikte MINI Electric. De subsidiepot is leeg, maar niet bij Van Poelgeest. Gedurende de maand september ontvangt u bij Van Poelgeest wel € 2.000,- ‘subsidie’ (ofwel voordeel) op geselecteerde jong gebruikte volledig elektrische MINI’s.

MINI Electric tijdelijk € 399,- private lease

Compact, stijlvol én extra voordelig. Rijden in de MINI Electric is nu bereikbaarder dan ooit. Bij Van Poelgeest profiteert u nu tijdelijk van aantrekkelijke tarieven.

MINI Electric subsidieregeling

De MINI Electric + subsidie voor € 30.900,-

U ontvangt als particulier vanaf 1 juli 2020 bij aanschaf van een gebruikte elektrische MINI profiteert u van € 2.000,-. Daarbij betaalt u geen wegenbelasting bij het rijden van een elektrische auto. Dubbel voordeel dus.

Ontdek de MINI Electric Subsidieregeling

MINI Countryman Boardwalk Edition.

Het maakt niet uit waar u heen gaat, met de nieuwe MINI Countryman Boardwalk Edition bent u altijd klaar voor een avontuur. Deze bijzondere auto is zonder twijfel een lust voor het oog. De MINI Countryman Boardwalk Edition is rijk uitgerust met onder andere 18 inch Pin Spoke zwarte velgen, unieke bestickering en de beeldschone kleur ‘Deep Laguna metallic’. Het gaat om een echte Limited Edition; in Nederland komen er maar 100 op de weg, dus wees er snel bij.

Business Editions.

De MINI Business Editions zijn er voor iedereen, ook voor u. De vlot uitziende MINI modellen met een herkenbaar ontwerp is de perfecte auto voor u, nu tot wel €4.640,- voordeel! Met de MINI Business Editions wordt uw leven een stuk makkelijker met een 8,8” touchscreen navigatiesysteem en real time traffic information tot en met het diefstalalarmsysteem. Kortom, ze zijn rijk uitgerust. Alle MINI modellen zijn als Business Edition beschikbaar.

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Een nieuwe interpretatie van de al jaren bekende MINI Sidewalk Edition. In 2021 is hij namelijk nog net zo onderscheidend als vroeger. Dit jaar is hét open topmodel van MINI leverbaar met een uniek uiterlijk en extra volledige uitrusting.

Ontdek de MINI Cabrio Sidewalk Edition

Eerste klas reizen vanaf 315,- per maand

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: Dit is de kans. Voor een superscherp all-in maandbedrag rijdt u nu tijdelijk een gloednieuwe MINI.

Ontdek meer

De MINI Clubman Richmond Park Edition

Reis in stijl en kies voor deze speciale editie van de MINI Cooper Clubman: de Richmond Park Edition.

Ontdek de MINI Clubman Richmond Park Edition

MINI Dalston Edition

De MINI Dalston Edition brengt de urban sfeer van de Londense wijk Dalston naar Nederland. Knallend met die stoere looks waarvan iedereen jaloers wordt.

Ontdek de MINI Dalston Edition

MINI Wisseltruc

Kunt u een extra geldbedrag in deze tijden goed gebruiken en heeft u altijd al een MINI willen rijden? Dan is onze Wisseltruc wellicht wat voor u.

Ontdek de MINI Wisseltruc

3,99% Rente actie.

Op een nieuwe MINI uit voorraad.

Met een MINI financiering is de MINI van uzelf, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Tot en met 30 juni profiteert u van 3,99% rente op de financiering van een nieuwe MINI uit voorraad i.c.m. een Top Cover verzekering. Als u ervoor kiest om zonder Top Cover verzekering te gaan rijden dan bedraagt het rentepercentage 4,99%. Bekijk snel de voorraad.

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals