Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

Private Shopping Deals

Bij Van Poelgeest is het tijdens de ‘Private Shopping Deals’ goed en vooral exclusief zaken doen. Wij verzorgen u op afstand een volledige bezichtiging van uw favoriete MINI of BMW. Is het de auto die u zoekt? Wij reserveren de showroom voor u persoonlijk om de auto in levende lijve te bekijken en te ervaren.

Financier uw MINI Occasion voor 1,99% rente

U profiteert deze maand van een scherp financieringsaanbod met 1,99% rente op al onze MINI NEXT Occasions. Dit aanbod is geldig in combinatie met een Top Cover verzekering. Voor zowel zakelijk als privé.

Hammermsith Edition

Vanaf € 41.990,-

De MINI Hammersmith Edition is extra rijk uitgerust en zit boordevol luxe. Lekker krachtig dankzij zijn Cooper S motor. Leverbaar in elke kleur, bijvoorbeeld het stoere Enigmatic Black. Maar het belangrijkste is dat hij er werkelijk fantastisch uit ziet! Én ook nog eens met voordeel oplopend tot € 5.594,-.

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Een nieuwe interpretatie van de al jaren bekende MINI Sidewalk Edition. In 2020 is hij namelijk nog net zo onderscheidend als vroeger. Dit jaar is hét open topmodel van MINI leverbaar met een uniek uiterlijk en extra volledige uitrusting.

MINI Countryman White Silver

Absoluut uniek. De MINI Countryman is voor het eerst, en slechts tijdelijk, leverbaar in de kleur White Silver. De kleur, die we kennen van bijvoorbeeld de MINI Clubman, zorgt er voor dat zwarte accenten er nóg meer uit springen en de auto een waanzinnig stoere look krijgt. Is deze 1/100 iets voor u?

MINI John Cooper Works 306 PK

MINI komt met de nieuwe MINI John Cooper Works modellen voor de Countryman en de Clubman. Nu tijdelijk leverbaar met het uitgebreide 306PK Pack.

Tijdelijk gratis automaat op de nieuwe MINI Clubman

Tijdelijk met Gratis Automaat

Neem me mee: Nu uw eigen MINI vanaf € 315,-

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: Dit is de kans. Voor een superscherp all-in maandbedrag rijdt u nu tijdelijk een gloednieuwe MINI. Uw nieuwe MINI staat te wachten. ‘Neem me mee.’

MINI 60 Years Edition

Vanaf € 35.900

Om het 60-jarig bestaan van MINI te vieren ontwikkeld MINI een unieke collector’s item. De MINI 60 Years Edition. Trendy, als vanouds.

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals