Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

MINI Electric tijdelijk € 399,- private lease

Compact, stijlvol én extra voordelig. Rijden in de MINI Electric is nu bereikbaarder dan ooit. Bij Van Poelgeest profiteert u nu tijdelijk van aantrekkelijke tarieven.

Eindejaarsdeals.

Van Poelgeest heeft voor u het lekkerste voor het laatst bewaard.

Tot het einde van het jaar ontvangt u op een geselecteerde voorraad jong gebruikte MINI’s extra voordeel. Zo rijdt u uw favoriete auto voor een extra scherpe prijs.

mini Rockingham GT.

TERUG. EN HOE.

Na ruim veertig jaar is de legendarische MINI 1275GT terug. Jaren geleden was deze legendarische MINI racer de winnaar op het gelijknamige en legendarische circuit van Rockingham. Nu is hij terug. En hoe.

Mét editievoordeel tot wel € 3.284,-

Camden Edition.

Geïnspireerd door het kloppende hart van Noord-London: Camden. Deze editie is een absolute rockster en must-have. Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Of het nu gaat om de 3-Deurs of de 5-Deurs Cooper óf de volledige elektrische MINI Electric: de MINI Camden Edition valt hoe dan ook op.

Mét editievoordeel tot wel € 2.885,-

MINI Countryman Boardwalk Edition.

Het maakt niet uit waar u heen gaat, met de nieuwe MINI Countryman Boardwalk Edition bent u altijd klaar voor een avontuur. Deze bijzondere auto is zonder twijfel een lust voor het oog. De MINI Countryman Boardwalk Edition is rijk uitgerust met onder andere 18 inch Pin Spoke zwarte velgen, unieke bestickering en de beeldschone kleur ‘Deep Laguna metallic’. Het gaat om een echte Limited Edition; in Nederland komen er maar 100 op de weg, dus wees er snel bij.

Business Editions.

De MINI Business Editions zijn er voor iedereen, ook voor u. De vlot uitziende MINI modellen met een herkenbaar ontwerp is de perfecte auto voor u, nu tot wel €4.640,- voordeel! Met de MINI Business Editions wordt uw leven een stuk makkelijker met een 8,8” touchscreen navigatiesysteem en real time traffic information tot en met het diefstalalarmsysteem. Kortom, ze zijn rijk uitgerust. Alle MINI modellen zijn als Business Edition beschikbaar.

Eerste klas reizen vanaf 339,- per maand

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: Dit is de kans. Voor een superscherp all-in maandbedrag rijdt u nu tijdelijk een gloednieuwe MINI.

Ontdek meer

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Een nieuwe interpretatie van de al jaren bekende MINI Sidewalk Edition. In 2021 is hij namelijk nog net zo onderscheidend als vroeger. Dit jaar is hét open topmodel van MINI leverbaar met een uniek uiterlijk en extra volledige uitrusting.

Ontdek de MINI Cabrio Sidewalk Edition

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals