Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

MINI Electric Private Lease

MINI Electric Private lease € 410 dankzij subsidie.

De MINI Electric is nu tijdelijk extra voordelig te private leasen dankzij de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s. Stapt u in de MINI Electric, vraagt u de subsidie voor elektrisch rijden aan én steekt u deze € 3.350,- in uw private lease contract? Dan rijdt u de MINI Electric al voor € 410 per maand in plaats van € 479,-.

Meer weten? Onze MINI-experts leggen het u graag uit.

MINI Private Finance

MINI Private Finance Actie

Een nieuwe MINI uit voorraad financieren is nu wel heel interessant tijdens de MINI Private Finance actie. U profiteert tijdelijk van een rentetarief van 5,99%* op de financiering van een nieuwe MINI uit voorraad bij Van Poelgeest. En daar stopt het niet, want u profiteert tevens van € 750,- voordeel op MINI Service Inclusive en 10% korting op de Top Cover verzekeringspremie. Uw voordeel kan oplopen tot € 3.200!

MINI Resolute Edition

MINI Resolute Edition.

Geïnspireerd op het rijke designerfgoed van MINI. De Resolute Edition modellen zijn 110% MINI. Ze dagen uit om anders te zijn, te denken en te doen. De strakke wegligging maakt deze editie er eentje om in gezien te worden. Sportieve prestaties en het ultieme Go-Kart gevoel zitten verweven in het MINI DNA.

Vanaf € 37.490,-

MINI Rockingham GT

mini Rockingham GT.

TERUG. EN HOE.

Na ruim veertig jaar is de legendarische MINI 1275GT terug. Jaren geleden was deze legendarische MINI racer de winnaar op het gelijknamige en legendarische circuit van Rockingham. Nu is hij terug. En hoe.

Mét editievoordeel tot wel € 3.284,-

MINI CAMDEN Edition

Camden Edition.

Geïnspireerd door het kloppende hart van Noord-London: Camden. Deze editie is een absolute rockster en must-have. Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Of het nu gaat om de 3-Deurs of de 5-Deurs Cooper óf de volledige elektrische MINI Electric: de MINI Camden Edition valt hoe dan ook op.

Mét editievoordeel tot wel € 2.885,-

MINI Countryman Boardwalk Edition

MINI Countryman Boardwalk Edition.

Het maakt niet uit waar u heen gaat, met de nieuwe MINI Countryman Boardwalk Edition bent u altijd klaar voor een avontuur. Deze bijzondere auto is zonder twijfel een lust voor het oog. De MINI Countryman Boardwalk Edition is rijk uitgerust met onder andere 18 inch Pin Spoke zwarte velgen, unieke bestickering en de beeldschone kleur ‘Deep Laguna metallic’. Het gaat om een echte Limited Edition; in Nederland komen er maar 100 op de weg, dus wees er snel bij.

MINI Business Editions

Business Editions.

De MINI Business Editions zijn er voor iedereen, ook voor u. De vlot uitziende MINI modellen met een herkenbaar ontwerp is de perfecte auto voor u, nu tot wel €4.640,- voordeel! Met de MINI Business Editions wordt uw leven een stuk makkelijker met een 8,8” touchscreen navigatiesysteem en real time traffic information tot en met het diefstalalarmsysteem. Kortom, ze zijn rijk uitgerust. Alle MINI modellen zijn als Business Edition beschikbaar.

MINI Electric Private Lease

Eerste klas reizen vanaf € 410 per maand.

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: Dit is de kans. Voor een superscherp all-in maandbedrag rijdt u nu tijdelijk een gloednieuwe MINI.

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals