Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

MINI Acties & Aanbiedingen

Ontdek alle lopende MINI acties en aanbiedingen op deze pagina. Bij Van Poelgeest hebben we altijd scherpe en voordelige MINI acties, bekijk ze dus snel in het overzicht hieronder!

Switch Lease De MINI Electric

SWITCH LEASE DE MINI ELECTRIC.

De 2e generatie van de – volledig elektrische – MINI Electric komt eraan én wij staan te trappellen. Kunt u ook niet wachten? Dan heeft Van Poelgeest een mooie kans voor u. Rijd nu direct een nieuwe MINI met MINI Private Lease, voeg Switch toe én stap na een jaar zonder meerprijs over op de nieuwe generatie MINI Electric!

MINI Electric subsidie

Jong gebruikte MINI Electric’s met subsidie.

De vol elektrische MINI Electric is al tijden de leukste keuze en hij is nu nóg leuker. Bij aanschaf van een jong gebruikte MINI Electric kunt u aanspraak maken op € 2.000 SEPP subsidie.

Bekijk de in aanmerking komende voorraad nu.

MINI Electric Private Lease subsidie

MINI Electric Private lease vanaf € 438 per maand.

De MINI Electric is nu voordelig te private leasen. Stapt u in de MINI Electric? Dan profiteert u nu nog van subsidie voordeel op de MINI Electric Camden Edition. Bestel nu en rijd voor € 438 per maand.

Meer weten? Onze MINI-experts leggen het u graag uit.

MINI Voorraad actie

Rijd een nieuwe MINI binnen 2 weken.

Een nieuwe MINI rijden binnen 2 weken? Het kan! Omzeil de lange levertijden en kies voor een nieuwe MINI uit voorraad van Van Poelgeest. U rijdt al binnen 2 weken weg in uw nieuwe MINI. Voor welke nieuwe MINI gaat u?

Momenteel zijn er 50 nieuwe MINI’s op voorraad bij Van Poelgeest.

MINI Flex Lease

MINI Flex Lease.

Wilt u een nieuwe MINI leasen maar niet te lang vast zitten aan een contract? In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor u. Voeg MINI Flex Lease toe aan uw Private Lease of Operational Lease en u krijgt de optie om de overeenkomst al na 1 jaar kosteloos én op ieder moment te beëindigen. Perfect als u niet meerdere jaren vast wil zitten aan een lease. Maak kennis met de leasemogelijkheden en range van MINI.

MINI Multitone Edition

mini Multitone Edition.

De Multitone Edtion van de MINI Cooper 3-deurs heeft een frisse look en is een opvallende verschijning. De lakkleur Sage Green, het dak in multitone kleuren en de 17” Tentacle Spoke Black lichtmetalen velgen maken hem een opvallende verschijning. Er komen slechts 50 exemplaren naar Nederland, wees er dus snel bij!

Mét editievoordeel tot wel € 4.327,-

MINI Private Finance

MINI Private Finance Actie.

Een nieuwe MINI uit voorraad financieren is nu wel heel interessant tijdens de MINI Private Finance actie. U profiteert tijdelijk van een rentetarief van 5,55%* op de financiering van een nieuwe MINI Edition bij Van Poelgeest. En daar stopt het niet, want u profiteert tevens van voordeel op de Top Cover verzekeringspremie. Uw voordeel kan oplopen tot € 3.100!

MINI Countryman Untamed Edition

MINI Countryman Untamed Edition.

De Untamed Edtion van de MINI Countryman heeft een zeer dynamische look en is absoluut uniek. De lakkleur Momentum Grey, striping en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen maken hem een opvallende verschijning. U kunt naast de MINI Countryman Untamed Edition met verbrandingsmotor ook kiezen voor de hybride variant, wel zo makkelijk!

Mét editievoordeel tot wel € 3.061,-

MINI Rockingham GT

mini Rockingham GT.

TERUG. EN HOE.

Na ruim veertig jaar is de legendarische MINI 1275GT terug. Jaren geleden was deze legendarische MINI racer de winnaar op het gelijknamige en legendarische circuit van Rockingham. Nu is hij terug. En hoe.

Mét editievoordeel tot wel € 4.600,-

MINI Resolute Edition

MINI Resolute Edition.

Geïnspireerd op het rijke designerfgoed van MINI. De Resolute Edition modellen zijn 110% MINI. Ze dagen uit om anders te zijn, te denken en te doen. De strakke wegligging maakt deze editie er eentje om in gezien te worden. Sportieve prestaties en het ultieme Go-Kart gevoel zitten verweven in het MINI DNA.

Vanaf € 38.490,-

MINI Camden Edition

MINI Camden Edition.

Geïnspireerd door het kloppende hart van Noord-London: Camden. Deze editie is een absolute rockster en must-have. Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Of het nu gaat om de 3-Deurs of de 5-Deurs Cooper óf de volledige elektrische MINI Electric: de MINI Camden Edition valt hoe dan ook op.

Mét editievoordeel tot wel € 2.998,-.

MINI Clubman Untold Edition

mini Clubman Untold edition.

MINI’s streven naar een ingetogen stijl en vakmanschap gaat verder met verfijning. Met de MINI Clubman Untold Edition komt die filosofie tot leven. Maar deze beschaafde gentleman heeft ook een onverwachte kant. Hij houdt van contrasten en een onafhankelijke levensstijl en durft op onderzoek uit te gaan.

Leverbaar vanaf:  53.990

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals