Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

Mega Deal Dagen

Op 1, 2 en 3 oktober 2020 zijn het Mega Deal Dagen bij Van Poelgeest.

Tijdens de ‘Mega Deal Dagen’ is het extra goed zaken doen bij Van Poelgeest. Een geselecteerde voorraad jong gebruikte BMW’s en MINI’s is voorzien van een extra voordeel oplopend tot € 3.500,-.

Eerste klas reizen vanaf 315,- per maand

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: Dit is de kans. Voor een superscherp all-in maandbedrag rijdt u nu tijdelijk een gloednieuwe MINI.

MINI Wisseltruc

Kunt u een extra geldbedrag in deze tijden goed gebruiken en heeft u altijd al een MINI willen rijden? Dan is onze Wisseltruc wellicht wat voor u.

Hoe sneller, hoe scherper.

Financier tot 30 November uw MINI tegen een extra aantrekkelijk rente tarief. Want hoe sneller, hoe scherper. Geniet bijvoorbeeld van 306PK én een rentepercentage van 1,49% op een John Cooper Works. Maar ook van 2,99% op een MINI met Cooper-motorisering.

MINI JCW Clubman Thunderpack

Alle luxe opties die we hebben, zitten in de Thunder Pack op deze MINI John Cooper Works Clubman. Nu bij Van Poelgeest.

XL Luxury Pack

Speciaal voor de MINI Clubman. U krijgt nu tijdelijk 50% korting op de meest luxueuze opties met het MINI Clubman XL Luxury Pack:

MINI Electric subsidieregeling

De MINI Electric + subsidie voor € 30.900,-

U ontvangt als particulier vanaf 1 juli 2020 bij aanschaf van een gebruikte elektrische MINI profiteert u van € 2.000,-. Daarbij betaalt u geen wegenbelasting bij het rijden van een elektrische auto. Dubbel voordeel dus.

Hammersmith Edition

Vanaf € 41.990,-

De MINI Hammersmith Edition is extra rijk uitgerust en zit boordevol luxe. Lekker krachtig dankzij zijn Cooper S motor. Leverbaar in elke kleur, bijvoorbeeld het stoere Enigmatic Black. Maar het belangrijkste is dat hij er werkelijk fantastisch uit ziet! Én ook nog eens met voordeel oplopend tot € 5.594,-.

Indian Summer Red Edition

Vanaf € 36.990,-

Als je kijkt naar de MINI Indian Summer Red Edition denk je alleen maar oeh la la. Deze verleidelijke editie is helemaal af en komt in een gelimiteerde oplage van 60 exemplaren.

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Een nieuwe interpretatie van de al jaren bekende MINI Sidewalk Edition. In 2020 is hij namelijk nog net zo onderscheidend als vroeger. Dit jaar is hét open topmodel van MINI leverbaar met een uniek uiterlijk en extra volledige uitrusting.

MINI Countryman White Silver

Absoluut uniek. De MINI Countryman is voor het eerst, en slechts tijdelijk, leverbaar in de kleur White Silver. De kleur, die we kennen van bijvoorbeeld de MINI Clubman, zorgt er voor dat zwarte accenten er nóg meer uit springen en de auto een waanzinnig stoere look krijgt. Is deze 1/100 iets voor u?

MINI 60 Years Edition

Vanaf € 35.900

Om het 60-jarig bestaan van MINI te vieren ontwikkeld MINI een unieke collector’s item. De MINI 60 Years Edition. Trendy, als vanouds.

MINI John Cooper Works 306 PK

MINI komt met de nieuwe MINI John Cooper Works modellen voor de Countryman en de Clubman. Nu tijdelijk leverbaar met het uitgebreide 306PK Pack.

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals