Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

MINI Electric Private Lease Actie

MINI Electric Private lease vanaf € 399 per maand.

De MINI Electric is nu voordelig te private leasen. Stapt u in de MINI Electric? Dan profiteer nu al van subsidie voordeel op de MINI Electric Camden Edition. Bestel nu en rijd begin 2023 al voor € 399 per maand.

Meer weten? Onze MINI-experts leggen het u graag uit.

MINI Countryman Untamed Edition

De Untamed Edtion van de MINI Countryman heeft een zeer dynamische look en is absoluut uniek. De lakkleur Momentum Grey, striping en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen maken hem een opvallende verschijning. U kunt naast de MINI Countryman Untamed Edition met verbrandingsmotor ook kiezen voor de hybride variant, wel zo makkelijk!

Mét editievoordeel tot wel € 2.958,-

MINI Private Finance

MINI Private Finance Actie

Een nieuwe MINI uit voorraad financieren is nu wel heel interessant tijdens de MINI Private Finance actie. U profiteert tijdelijk van een rentetarief van 3,49%* op de financiering van een nieuwe MINI Edition bij Van Poelgeest. En daar stopt het niet, want u profiteert tevens van € 750,- voordeel op MINI Service Inclusive en 10% korting op de Top Cover verzekeringspremie. Uw voordeel kan oplopen tot € 3.200!

mini Multitone Edition.

De Multitone Edtion van de MINI Cooper 3-deurs heeft een frisse look en is een opvallende verschijning. De lakkleur Sage Green, het dak in multitone kleuren en de 17” Tentacle Spoke Black lichtmetalen velgen maken hem een opvallende verschijning. Er komen slechts 50 exemplaren naar Nederland, wees er dus snel bij!

Mét editievoordeel tot wel € 4.327,-

MINI Resolute Edition

MINI Resolute Edition.

Geïnspireerd op het rijke designerfgoed van MINI. De Resolute Edition modellen zijn 110% MINI. Ze dagen uit om anders te zijn, te denken en te doen. De strakke wegligging maakt deze editie er eentje om in gezien te worden. Sportieve prestaties en het ultieme Go-Kart gevoel zitten verweven in het MINI DNA.

Vanaf € 37.350,-

MINI Camden Edition.

Geïnspireerd door het kloppende hart van Noord-London: Camden. Deze editie is een absolute rockster en must-have. Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Of het nu gaat om de 3-Deurs of de 5-Deurs Cooper óf de volledige elektrische MINI Electric: de MINI Camden Edition valt hoe dan ook op.

Mét editievoordeel tot wel € 1.836,-.

mini Rockingham GT.

TERUG. EN HOE.

Na ruim veertig jaar is de legendarische MINI 1275GT terug. Jaren geleden was deze legendarische MINI racer de winnaar op het gelijknamige en legendarische circuit van Rockingham. Nu is hij terug. En hoe.

Mét editievoordeel tot wel € 3.284,-

MINI JCW Packs nu met 15% voordeel.

Er zijn maar weinig designs zo bijzonder als een MINI. Toch zijn er altijd manieren om uw MINI nét iets specialer te maken. Daarom profiteert u tijdelijk van 15% voordeel op alle MINI JCW Packs voor de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en MINI Electric bij Van Poelgeest.

Vanaf € 960,-

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals