Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

MINI Countryman Boardwalk Edition.

Het maakt niet uit waar u heen gaat, met de nieuwe MINI Countryman Boardwalk Edition bent u altijd klaar voor een avontuur. Deze bijzondere auto is zonder twijfel een lust voor het oog. De MINI Countryman Boardwalk Edition is rijk uitgerust met onder andere 18 inch Pin Spoke zwarte velgen, unieke bestickering en de beeldschone kleur ‘Deep Laguna metallic’. Het gaat om een echte Limited Edition; in Nederland komen er maar 100 op de weg, dus wees er snel bij.

Business Editions.

De MINI Business Editions zijn er voor iedereen, ook voor u. De vlot uitziende MINI modellen met een herkenbaar ontwerp is de perfecte auto voor u, nu tot wel €4.640,- voordeel! Met de MINI Business Editions wordt uw leven een stuk makkelijker met een 8,8” touchscreen navigatiesysteem en real time traffic information tot en met het diefstalalarmsysteem. Kortom, ze zijn rijk uitgerust. Alle MINI modellen zijn als Business Edition beschikbaar.

MINI Buddha to Buddha Limited Edition.

Een unieke special edition. Ontwikkeld door Buddha to Buddha. BTB details, speciaal leder en absoluut uniek. Exclusief bij Van Poelgeest.

#BTBXMINI

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Een nieuwe interpretatie van de al jaren bekende MINI Sidewalk Edition. In 2020 is hij namelijk nog net zo onderscheidend als vroeger. Dit jaar is hét open topmodel van MINI leverbaar met een uniek uiterlijk en extra volledige uitrusting.

Ontdek de MINI Cabrio Sidewalk Edition

De MINI Clubman Richmond Park Edition

Reis in stijl en kies voor deze speciale editie van de MINI Cooper Clubman: de Richmond Park Edition.

Ontdek de MINI Clubman Richmond Park Edition

De MINI Dalston Edition

De MINI Dalston Edition brengt de urban sfeer van de Londense wijk Dalston naar Nederland. Knallend met die stoere looks waarvan iedereen jaloers wordt.

Ontdek de MINI Dalston Edition

Eerste klas reizen vanaf 315,- per maand

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: Dit is de kans. Voor een superscherp all-in maandbedrag rijdt u nu tijdelijk een gloednieuwe MINI.

Ontdek meer

MINI Wisseltruc

Kunt u een extra geldbedrag in deze tijden goed gebruiken en heeft u altijd al een MINI willen rijden? Dan is onze Wisseltruc wellicht wat voor u.

Ontdek de MINI Wisseltruc

XL Luxury Pack

Speciaal voor de MINI Clubman. U krijgt nu tijdelijk 50% korting op de meest luxueuze opties met het MINI Clubman XL Luxury Pack:

XL Luxury Pack

MINI Electric subsidieregeling

De MINI Electric + subsidie voor € 30.900,-

U ontvangt als particulier vanaf 1 juli 2020 bij aanschaf van een gebruikte elektrische MINI profiteert u van € 2.000,-. Daarbij betaalt u geen wegenbelasting bij het rijden van een elektrische auto. Dubbel voordeel dus.

Ontdek de MINI Electric Subsidieregeling

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals