Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

MINI Acties & Aanbiedingen

Ontdek alle lopende MINI acties en aanbiedingen op deze pagina. Bij Van Poelgeest hebben we altijd scherpe en voordelige MINI acties, bekijk ze dus snel in het overzicht hieronder!

MINI Green Deals

MINI Green Deals.

Stap in de toekomst van mobiliteit met onze baanbrekende Green Deals. Vanwege de prijsverlaging komen geselecteerde MINI modellen nu in aanmerking voor de subsidieregeling van de overheid. Dit betekent dat u profiteert van maar liefst € 2.950 subsidievoordeel.

Liever Private Leasen? Dat kan! U private leaset deze MINI nu van € 608 p.m. voor € 547 p.m. incl. subsidievoordeel.

Bestel nu en rijd als één van de eersten in mei 2024 een nieuwe MINI Cooper Electric bij Van Poelgeest.

MINI Voorjaarsdeals

MINI VOORJAARSDEALS.

Fris uw MINI op met de MINI Voorjaarsdeals bij Van Poelgeest. U profiteert van voordeel oplopend tot 35% op MINI accessoires zoals mattensets, ruitenwissers, naafdoppen en fietsendragers.

MINI Cooper subsidie

MINI Cooper Electric Private lease
vanaf € 438 per maand.

De nieuwe MINI Cooper Electric is nu nog aantrekkelijker. Stapt u binnenkort in de MINI Cooper Electric? Dan profiteert u nu nog van € 2.950,- subsidie voordeel. Bestel nu en rijd voor € 438 per maand.

Meer weten? Onze MINI-experts leggen het u graag uit.

MINI Switch Lease

MINI Flex LEASE.

Een nieuwe MINI leasen wordt nog makkelijker met de MINI Flex Lease oplossingen. Zo kunt u kiezen tussen 2 verschillende Flex Lease oplossingen als toevoeging aan uw lease contract.

Voor een scherpe all-in maandprijs rijdt u in een nieuwe MINI rond, en vanaf slechts € 35,- per maand kunt u na 1,5 jaar al boetevrij overstappen naar een kleiner of groter MINI-model.

MINI Voorraad actie

Rijd een nieuwe MINI binnen 2 weken.

Een nieuwe MINI rijden binnen 2 weken? Het kan! Omzeil de lange levertijden en kies voor een nieuwe MINI uit voorraad van Van Poelgeest. U rijdt al binnen 2 weken weg in uw nieuwe MINI. Voor welke nieuwe MINI gaat u?

Momenteel zijn er 208 nieuwe MINI’s op voorraad bij Van Poelgeest.

MINI Private Finance

MINI Private Finance Actie.

Een nieuwe MINI uit voorraad financieren is nu wel heel interessant tijdens de MINI Private Finance actie. U profiteert tijdelijk van een rentetarief van 4,99%* op de financiering van een nieuwe MINI Edition bij Van Poelgeest. En daar stopt het niet, want u profiteert tevens van voordeel op de Top Cover verzekeringspremie. Uw voordeel kan oplopen tot € 3.100!

MINI JCW Run-Out Packs

MINI jcw Run-out packs.

Maak uw MINI compleet met JCW Run-Out Packs en profiteer van tot wel 30% korting op accessoires voor de MINI 3-deurs, 5-deurs en Cabrio. Ontdek de sportieve wereld van MINI John Cooper Works accessoires voor alle modellen en motoren.

Onze MINI-experts leggen graag alle details over de JCW Packs uit.

MINI Multitone Edition

mini Multitone Edition.

De Multitone Edtion van de MINI Cooper 3-deurs heeft een frisse look en is een opvallende verschijning. De lakkleur Sage Green, het dak in multitone kleuren en de 17” Tentacle Spoke Black lichtmetalen velgen maken hem een opvallende verschijning. Er komen slechts 50 exemplaren naar Nederland, wees er dus snel bij!

Mét editievoordeel tot wel € 4.327,-

MINI Countryman Untamed Edition

MINI Countryman Untamed Edition.

De Untamed Edtion van de MINI Countryman heeft een zeer dynamische look en is absoluut uniek. De lakkleur Momentum Grey, striping en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen maken hem een opvallende verschijning. U kunt naast de MINI Countryman Untamed Edition met verbrandingsmotor ook kiezen voor de hybride variant, wel zo makkelijk!

Mét editievoordeel tot wel € 3.061,-

MINI Rockingham GT

mini Rockingham GT.

TERUG. EN HOE.

Na ruim veertig jaar is de legendarische MINI 1275GT terug. Jaren geleden was deze legendarische MINI racer de winnaar op het gelijknamige en legendarische circuit van Rockingham. Nu is hij terug. En hoe.

Mét editievoordeel tot wel € 4.600,-

MINI Resolute Edition

MINI Resolute Edition.

Geïnspireerd op het rijke designerfgoed van MINI. De Resolute Edition modellen zijn 110% MINI. Ze dagen uit om anders te zijn, te denken en te doen. De strakke wegligging maakt deze editie er eentje om in gezien te worden. Sportieve prestaties en het ultieme Go-Kart gevoel zitten verweven in het MINI DNA.

Vanaf € 38.490,-

MINI Camden Edition

MINI Camden Edition.

Geïnspireerd door het kloppende hart van Noord-London: Camden. Deze editie is een absolute rockster en must-have. Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Of het nu gaat om de 3-Deurs of de 5-Deurs Cooper óf de volledige elektrische MINI Electric: de MINI Camden Edition valt hoe dan ook op.

Mét editievoordeel tot wel € 2.998,-.

MINI Clubman Untold Edition

mini Clubman Untold edition.

MINI’s streven naar een ingetogen stijl en vakmanschap gaat verder met verfijning. Met de MINI Clubman Untold Edition komt die filosofie tot leven. Maar deze beschaafde gentleman heeft ook een onverwachte kant. Hij houdt van contrasten en een onafhankelijke levensstijl en durft op onderzoek uit te gaan.

HomeMINIMINI Acties – Premium Deals