Van Poelgeest

MINI Financial Services.

Bij Van Poelgeest kunt u gebruik maken van MINI Financial Services. Zij bieden u interessante mogelijkheden om de aankoop van uw nieuwe MINI financieel te regelen. Zowel zakelijk als privé. Het gehele financiële proces wordt hierbij voor u uit handen genomen en u kunt uw MINI – indien u wenst – tegen voordelige voorwaarden verzekeren.


De mogelijkheden.

Leasen.

Tot één van de mogelijkheden behoort het leasen van uw MINI. Dit kan zowel zakelijk als privé. Met Lease betaald u een vast bedrag per maand, waar vrijwel alle kosten als rente, afschrijving, onderhoud banden, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zijn inbegrepen. U hoeft hiernaast alleen nog maar zelf te tanken. Zo weet u per maand waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Financieren.

U kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe of gebruikte MINI te financieren. De aanschafprijs kunt u in zijn geheel of voor een gedeelte financieren. U betaald het gefinancierde bedrag dan in maandelijkse termijnen terug over een looptijd van 12 tot 60 maanden terug.

Daarbij kunt u kiezen uit twee financieringsvormen:

  • Vaste rente en looptijd = zekerheid
  • Variabele rente en looptijd = flexibiliteit

Verzekeren.

Bij aanschaf van uw MINI kunt u ervoor kiezen een MINI Top Cover Verzekering erbij af te sluiten. Zo is u nieuwe of gebruikte MINI optimaal verzekerd tegen schade en diefstal.

Bijtelling.

Wanneer u een MINI van de zaak heeft en deze privé gebruikt gaat u bijtelling betalen. Met bijtelling bedoelen we de fiscale kosten die worden gemaakt, wanneer een MINI van de zaak ook voor privéritten wordt gebruikt. De fiscale bijtelling wordt berekend wanneer het minimum van 500 kilometers per kalenderjaar is overschreden. De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de CO-2 uitstoot van de auto en uw inkomen. Benieuwd naar de bijtelling van uw nieuwe MINI?

HomeMINIMINI Financial Services.