Van Poelgeest

Leasen.

Alles in één. Zakelijk of privé.

Uw MINI leasen.

Tot één van de mogelijkheden behoort het leasen van uw MINI. Dit kan zowel zakelijk als privé. Met Lease betaald u een vast bedrag per maand, waar vrijwel alle kosten als rente, afschrijving, onderhoud banden, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zijn inbegrepen. U hoeft hiernaast alleen nog maar zelf te tanken. Zo weet u per maand waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Nieuw: MINI Flex Lease

Een nieuwe MINI zakelijk of privé leasen, maar niet te lang aan een contract vastzitten en kunnen opzeggen wanneer u wilt? Dat is MINI Flex Lease.
Meer over MINI Flex Lease »


Zakelijk of privé leasen.

U kunt uw nieuwe MINI zowel privé als zakelijk leasen. Hieronder vind u een overzicht wat is inbegrepen bij de lease en wat de verschillen zijn ten opzichte van elkaar.

Zakelijk (Operational Lease)Privé (Private Lease)
EigenaarMINI Financial LeaseMINI Financial Lease
Soort MINInieuwnieuw
Looptijdvast, 12 – 60 maandenvast, 12 tot 60 maanden
Aantal kilometersmax. 180.000 km (diesel)
max. 15.000 km (benzine)
max. 180.000 (diesel)
max. 150.000 (benzine)
Altijd inbegrepenafschrijving, rente, verzekering, onderhoud, reparatie en motorrijtuigenbelastingafschrijving, rente, verzekering, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer na 24 uur, vervangen van banden en motorrijtuigenbelasting
Optie voor meer servicevervangen vervoer (na 24 uur), winterbanden, vervangen van banden, tankpasvervangend vervoer (binnen 24 uur), winterbanden
Mogelijkheden na afloop van het contractiekoopoptiekoopoptie
Bijtellingjanee
BTWexclusiefinclusief

Zakelijk leasen.

Een MINI van de zaak.

Voor de zakelijke rijder is er MINI Operational Lease. Als werknemer rijdt u een MINI naar keuze van de zaak voor een vast bedrag per maand. Behalve uw brandstof en bekeuringen hoeft u zelf verder niets extra’s te betalen. Alle kosten zijn inbegrepen in een vast bedrag per maand.

Indien gewenst kunt u het lease contract uitbreiden met een tankpas en/of winterbanden.

Uw voordelen

 • U betaald een vast bedrag per maand
 • Vrijwel alle autozaken inbegrepen
 • Onderhoud bij Van Poelgeest
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Uit te breiden met extra opties, zoals bandenvervanging of een tankpas
 • Aan het eind van de looptijd heeft u recht van eerste koop

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze MINI Experts helpen u graag verder.

MINI Zakelijk Leasen

MINI Private Leasen

MINI Private Lease.

Met MINI Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Uw voordelen.

 • U stelt uw MINI zelf samen
 • Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
 • 0% fiscale bijtelling
 • U rijdt een gloednieuwe MINI
 • Geen grote eenmalige investering
 • Alle autozaken worden voor u geregeld
 • Van Poelgeest is uw aanspreekpunt
 • Aangesloten bij Keurmerk Private Lease

Wilt u meer weten over MINI Private Lease?

Mobiliteitsbudget

Wanneer u een mobiliteitsbudget ontvangt van uw werkgever, kunt u zelf het vervoersmiddel kiezen dat het beste bij uw woon-werkverkeer past. Heeft u al eens overwogen om met dit budget een MINI privé te leasen?

GA VOOR ZEKERHEID MET MINI FLEX LEASE

Wilt u een nieuwe MINI leasen maar niet te lang vast zitten aan een contract? In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor u. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan uw Private Lease of Operational Lease overeenkomst heeft u namelijk de flexibiliteit om de overeenkomst vanaf 1,5 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*. MINI Flex Lease is beschikbaar op alle MINI modellen en toe te voegen aan uw Private Lease overeenkomst vanaf € 35 per maand.

HomeMINIMINI Financial Services.Leasen.