Van Poelgeest

MINI Countryman Electric.

Voor het eerst 100% elektrisch.

Scroll

MINI Countryman Electric: Verwacht in 2024.

De nieuwe MINI Countryman wordt in 2024 voor het eerst leverbaar als volledig elektrische MINI Countryman Electric. Naast een elektrisch aandrijving is de nieuwe Countryman ook voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van mobiliteit.

Bij het ontwerpen van de nieuwste MINI Countryman hebben de ontwerpers gekozen voor een design dat sterk doet denken aan het klassieke MINI-concept. Ondanks deze vernieuwde stijl, behoudt de auto zijn kenmerkende Go-Kart gevoel. Daarnaast introduceert MINI diverse geavanceerde technologieën om de rijervaring nog authentieker te maken.

De nieuwe MINI Countryman Electric wordt in 2024 verwacht bij Van Poelgeest. Wanneer het model te bestellen is wordt binnenkort bekend gemaakt door MINI. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsupdate.

Meld u aan voor de nieuwsupdate.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het origineel opnieuw uitgevonden.

Het MINI Countryman Electric Exterieur.

De MINI Countryman Electric is onthuld! Het model heeft zich uitgebreid, met een toename van 6 centimeter in hoogte en een extra 13 centimeter in lengte t.o.v. de vorige generatie. Deze afmetingen versterken de krachtige en opvallende aanwezigheid van de elektrische MINI op de weg. Deze impact wordt verder versterkt door bredere wielkasten en een opgefriste minimalistische vormgeving. De MINI-ontwerpers duiden deze stijl als ‘Charismatic Simplicity’. Het ontwerp van de hele MINI Countryman Electric lijkt naadloos, en grotere ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Wat betreft design heeft de Countryman Electric een compacte motorkap en minimale overhang. De wielen en wielbasis zijn beide vergroot, wat bijdraagt aan het karakteristieke Go-Kart gevoel van MINI. Als kroon op het werk is deze versie van de Countryman de meest gestroomlijnde MINI die tot nu toe is geproduceerd. Dit bevordert vooral de actieradius van de MINI Countryman Electric.

MINI Countryman Electric exterieur

MINI Countryman Electric interieur

het MINI Countryman Electric interieur.

De binnenkant van de MINI Countryman Electric heeft een grondige make-over ondergaan. Bij binnenkomst valt direct op dat traditionele meters en displays plaats hebben gemaakt voor moderne technologie. Het stoffen dashboard roept herinneringen op aan de klassieke MINI, gecompleteerd door een prominente ronde klok in het centrum. Deze klok is nu een rond OLED-touchscreen, dienend als zowel een cockpitweergave als een infotainmentsysteem. De gebruiker heeft de vrijheid om het scherm aan te passen met verschillende thema’s. En voor wie meer informatie op ooghoogte wil, is er een optioneel Head-Up display dat cruciale gegevens direct op de voorruit projecteert.

Een knipoog naar de oorspronkelijke MINI zijn de tastbare knoppen net onder het OLED-display, die u onder andere de klimaatregeling laten bedienen. Accentlichten op het stoffen dashboard voegen een vleugje ambiance toe, wat bijdraagt aan een nog aangenamere rijervaring.

MINI Countryman Electric motorvarianten.

U kunt de MINI Countryman Electric beschikt uiteraard over een volledig elektrische aandrijving. Het startmodel is de MINI Countryman E en voor vierwielaandrijving komt ook de MINI Countryman SE All4.

Bekijk hieronder de specificaties van de MINI Countryman Electric motorvarianten.

Countryman E
Vermogen: 150 kW / 204 pk
Koppel: 250 Nm
Actieradius: 462 km
0 – 100 km/u in 8,6 seconden

Countryman SE
Vermogen: 230 kW / 313 pk
Koppel: 494 Nm
Actieradius: 433 km
0 – 100 km/u in 5,6 seconden

MINI Countryman Electric Opladen

MINi Countryman Electric opladen.

Alles aan de nieuwe MINI Countryman Electric is gemaakt om het laden zo snel en makkelijk mogelijk te maken. De MINI Countryman E heeft 462 km bereik en de MINI Countryman SE 433 km. Meer dan genoeg voor een lange rit buiten de stad. Moet u eenmaal laden, dan zoekt het navigatiesysteem automatisch het dichtstbijzijnde laadpunt. U kunt ook een lange route instellen met laadmomenten tussendoor.

Het batterijpakket van de MINI Countryman is geschikt voor normaal laden en snelladen. Thuis kunt u de MINI Countryman met 22 kW laden. Bij een snellader kan dit tot wel 130 kW, wat betekent dat de Countryman binnen een half uur tot wel 80 procent is opgeladen.


De nieuwe MINI cOuntryman Electric in beeld.

Geniet van de MINI Countryman Electric en z’n vernieuwde design vanuit iedere hoek. Onze beeldgalerij heeft een groot aantal foto’s van de nieuwe MINI Countryman Electric. Binnenkort kunt u persoonlijk kennismaken met de Countryman bij onze MINI-locaties.


MINI Countyman Electric 2024 Prijs.

De prijzen van de nieuwe MINI Countryman Electric zijn nog niet bekend gemaakt door MINI. Wij verwachten dat de prijzen begin 2024 bekend worden gemaakt door MINI. Wilt u als eerste op de hoogte zijn over nieuws van de MINI Countryman Electric? Schrijf u dan in voor onze nieuwsupdate.

Nieuwsupdate MINI Countryman Electric.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de MINI countryman Electric.

Wat is de prijs van de nieuwe MINI Countryman Electric?

De prijzen van de nieuwe MINI Countryman Electric zijn nog niet bekend gemaakt. Benieuwd naar de nieuwe MINI Countryman Electric? Lees meer bij Van Poelgeest MINI.

Wanneer wordt de nieuwe MINI Countryman Electric leverbaar?

De nieuwe MINI Countryman gaat in 2024 in productie en zal vanaf eind 2024 leverbaar worden bij Van Poelgeest.

Wat is het aanbod occasion van de MINI Countryman?

Bij Van Poelgeest MINI hebben we altijd een ruime voorraad MINI Countryman occasions uit de bouwjaren 2017 tot en met 2023. Bekijk het aanbod hier.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI CountrymanMINI Countryman Electric