Van Poelgeest

Over Van Poelgeest

Prettig en genieten onderweg!

Op zoek naar uw ideale BMW of MINI? onze experts vinden samen met u een nieuwe auto waarmee u met een glimlach op pad kunt gaan.

Een auto heeft ook zorg nodig. Ons team zorgt er met passie en liefde voor dat uw auto altijd in topconditie is.

U hoeft nog maar één ding te doen, op weg gaan en genieten!

Bij Van Poelgeest gaat het niet alleen om schitterende auto’s, maar ook om de mensen die erin rijden.

Met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk is Van Poelgeest exclusief BMW en MINI dealer in de Randstad. De organisatie telt ruim 350 gedreven medewerkers die in een open, informele sfeer werken aan de tevredenheid van onze klanten. Bij Van Poelgeest hebben we niet alleen ervaring met schitterende auto’s, maar ook met de mensen die erin rijden. Ons team weet u daarom perfect te helpen met uw zoektocht naar uw ideale BMW of MINI, zodat u naar volle tevredenheid de weg op kunt gaan in een nieuwe auto.

Maar het stopt daar niet. Ons team zorgt er natuurlijk ook graag voor dat uw auto altijd in topconditie is. Met onze jarenlange ervaring nemen wij alle zorgen over uw auto bij u weg, zodat u zich maar op één ding hoeft te focussen. Genieten.

Alles wat we doen weerspiegelt de kwaliteit van onze merken. Daardoor voelen BMW en MINI rijders zich thuis bij Van Poelgeest – en trekken we ook rijders van andere merken aan. Zo werkt Van Poelgeest aan duurzame relaties met klanten. Al sinds 1964.


Van Poelgeest sinds 1 april 1952

Van Poelgeest Amstelveen 1952
H. Van Poelgeest Amstelveen BMW

Van Poelgeest & Duurzaamheid

Van Poelgeest voldeed als eerste autodealer in Nederland aan de hoogste en meest complete eisen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de volle breedte voldoen wij aan de internationale standaard: ISO 26000 met thema’s als CO2- footprint, bedrijfsprocessen, energiestromen, innovatiekracht, ondernemerschap en personeelsbeleid.

Een goed voorbeeld is de recente verbouwing van onze vestiging in Amstelveen langs de A9, het dealerbedrijf van de toekomst. Zo maken we er geen gebruik van aardgas, kunnen we met 600 zonnepanelen in theorie 2/3 van het pand van elektriciteit voorzien, herwinnen we warmte door 2 warmtepompen en hebben we 31 oplaadpunten voor hybride en volledig elektrische auto’s.

Daarnaast hebben we stevige ambities op het gebied van onze toekomstige modellen, we bieden in 2023 25 geëlektrificeerde modellen aan. Met als belangrijkste doel een duurzame en emissiearme toekomst.


HomeOver Van Poelgeest