Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Garantie bij Van Poelgeest.

Voor nieuwe en gebruikte BMW’s.

Scroll

BMW Garantie voor nieuwe & gebruikte BMW’s.

U profiteert standaard van BMW Garantie bij aankoop van een nieuwe BMW én bij een jong gebruikte BMW met Premium Selection Label. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, met een uitgebreide dekking voor onverwachte reparatiekosten.

Garantie voor nieuwe & gebruikte BMW’s.

Nieuwe BMW’s.

Gebruikte BMW’s.

Geniet van onbeperkt rijplezier met BMW Garantie.

BMW Service Garantie.

Bij aankoop van een nieuwe BMW bij Van Poelgeest profiteert u van de hoogste kwaliteit en van uitgebreide dekking voor onverwachte reparatiekosten. Wanneer uw BMW een defect vertoont, is hij verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal 5 jaar vanaf de datum eerste toelating. De verzekering geldt wereldwijd!

Aanvullend geeft Van Poelgeest vanaf de datum eerste toelating het volgende aan uw BMW:

 • BMW Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag
 • Dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende BMW dealer
 • Uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is.

En omdat BMW zich inzet voor duurzame, toekomstgerichte mobiliteit bieden wij de volgende garantie op elektrische modellen:

 • Tot acht jaar en/of 160.000 km garantie op de hoog-voltage accu bij BMW i voertuigen geproduceerd vanaf 1 augustus 2019.
 • Tot acht jaar en/of 100.000 km garantie op de hoog-volt accu bij BMW i voertuigen geproduceerd voor 1 augustus 2019.
 • Tot zes jaar en/of 100.000 km garantie op de hoog-voltage accu bij BMW Plug-in Hybrid voertuigen
BMW Service Garantie

BMW verlengde garantie

BMW Verlengde Garantie

Elke in Nederland nieuw geleverde BMW heeft standaard drie jaar garantie. Vanaf nu kunt u bij Van Poelgeest deze garantie verlengen tot maximaal vijf jaar. De dekking van BMW Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat vervangend vervoer niet bij reparaties wordt inbegrepen.

De voordelen van BMW Verlengde Garantie:

 • Uitbreiding van de garantie voor nieuwe auto’s tot 5 jaar vanaf de eerste registratiedatum (max. 200.000 km).
 • Volledige controle over de kosten en snelle en comfortabele reparatie van eventuele defecten.
 • Beschikbaar bij alle Van Poelgeest vestigingen.
 • De waarde van de BMW blijft behouden doordat voor het verhelpen van deze defecten originele BMW onderdelen worden gebruikt.
 • Toegenomen restwaarde dankzij overdraagbaarheid op volgende eigenaar.

Wilt u ook nog langer van onbezorgd rijplezier in uw BMW genieten? Sluit dan BMW Verlengde Garantie af bij Van Poelgeest.

BMW Premium Selection Garantie.

Een jong gebruikte BMW met Premium Selection Label is standaard inclusief 24 maanden garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen. Door de uitgevoerde 360 graden check bent u bovendien verzekerd van een BMW occasion in topconditie.

BMW Pechhulp

BMW Pechhulp.

Een nieuwe BMW wordt kosteloos geleverd met 5 jaar lang BMW Service Pechhulp. De BMW Service Centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt direct een deskundige aan de lijn, die u met tips meestal weer op weg helpt. Zo niet, dan wordt hulpverlening in heel Europa geregeld door de dichtstbijzijnde BMW-dealer, een Erkend Service Partner of een professionele hulpdienst. Eén telefoontje is voldoende om u compleet te ontzorgen.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW Garantie