Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Premium Selection Garantie.

24 maanden garantie op BMW occasions.

BMW Premium Selection Garantie.

Kiest u voor een BMW occasion met BMW Premium Selection, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. Dankzij standaard 24 maanden garantie geniet u van zorgeloos rijplezier zonder onverwachte kosten. Daarnaast kunt u vertrouwen op de kwaliteit van uw BMW occasion omdat wij voor aflevering een volledige 360 graden check uitvoeren. Wij garanderen dat uw gebruikte BMW in topconditie verkeert en na aflevering tenminste 6 maanden of 10.000 km vrij van regulier onderhoud blijft.

BMW Premium Selection

Rijplezier gegarandeerd met BMW Premium Selection.

ONZE VOORRAAD BMW PREMIUM SELECTION OCCASIONS.

Ontdek hieronder een greep uit onze BMW Premium Selection voorraad. Voor welke BMW gaat u?


BMW premium selection

Voordelen van BMW Premium Selection Garantie.

Een BMW occasion met Premium Selection Garantie profiteert van veel voordelen. Dit zijn de grootste voordelen van Premium Selection Garantie:

  • Standaard 24 maanden garantie.
  • Volledige 360° check.
  • BMW Mobile Care – 24 uurs pechhulp.
  • Onderhoud volgens de hoge BMW normen.

Standaard 24 maanden BMW garantie.

Elke tweedehands BMW die het label BMW Premium Selection draagt garandeert u de allerbeste kwaliteit. Dat komt door de hoge eisen die BMW stelt bij de productie van ieder model, maar ook omdat wij elke gebruikte BMW uitvoerig controleren voor het BMW Premium Selection label. Daarom verlenen wij een zeer uitgebreide garantie op iedere BMW Premium Selection occasion: 24 maanden zonder kilometerbeperking.

BMW premium selection garantievoorwaarden

Volledige 360° Check van de BMW.

Door BMW zelf opgeleide technici gebruiken de modernste diagnoseapparatuur om elke BMW Premium Selection occasion te testen. Het uiterlijk, het interieur en de techniek, alles is grondig gecontroleerd én goedgekeurd. Een BMW Premium Selection occasion heeft iedere stap van de 360 graden check gehaald. Uw BMW Premium Selection model verkeert dus in topconditie.

Een volledig overzicht van wat de 360 graden check inhoudt staat hieronder.

BMW Mobile Care

BMW Mobile Care – 24 uurs Pechulp Service.

U kunt vertrouwen op de kwaliteit van een gebruikte BMW uit de BMW Premium Selection. En bij eventuele autopech staat alles bij Van Poelgeest in het teken van uw zorgen wegnemen. Met uitgebreide hulp – telefonisch of ter plaatse – staat de BMW Service Centrale met ervaren medewerkers klaar voor u. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De BMW Service Card geeft in Nederland recht op professionele hulp, transport, taxi of openbaar vervoer en nog veel meer. In het buitenland kunt u ook rekenen op repatriëring, vervangend vervoer of verblijfmogelijkheden.


Onderhoud volgens de hoge BMW Normen.

Elke BMW-occasion uit de BMW Premium Selection heeft zijn eigen verhaal. En niemand kent dat verhaal beter dan uw BMW-dealer. Of het nu gaat om het aantal kilometers of de leeftijd, de gegevens zijn vastgelegd en beschikbaar voor u. Net als de gegevens van alle onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. Uw BMW Premium Selection occasion is compleet volgens BMW-normen onderhouden en na aflevering tenminste 6 maanden en 10.000 km vrij van regulier onderhoud is.

BMW Onderhoud

Opzoek naar een BMW Premium Selection Occasion?

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW GarantieBMW Premium Selection