Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Financial Services

Uw BMW financieren of leasen bij Van Poelgeest.

Bij Van Poelgeest kunt u gebruik maken van BMW Financial Services. Zij bieden u interessante mogelijkheden om de aankoop van uw nieuwe BMW financieel te regelen. Zowel zakelijk als privé. Het gehele financiële proces wordt hierbij voor u uit handen genomen en u kunt uw BMW – indien u wenst – tegen voordelige voorwaarden verzekeren.


De mogelijkheden.

BMW Leasen

Leasen.

Tot één van de mogelijkheden behoort het leasen van uw BMW. Dit kan zowel zakelijk als privé. Met Lease betaald u een vast bedrag per maand, waar vrijwel alle kosten als rente, afschrijving, onderhoud banden, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zijn inbegrepen. U hoeft hiernaast alleen nog maar zelf te tanken. Zo weet u per maand waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

BMW Financieren

Financieren.

U kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe of gebruikte BMW te financieren. De aanschafprijs kunt u in zijn geheel of voor een gedeelte financieren. U betaald het gefinancierde bedrag dan in maandelijkse termijnen terug over een looptijd van 12 tot 60 maanden terug.

Daarbij kunt u kiezen uit twee financieringsvormen:

  • Vaste rente en looptijd = zekerheid
  • Variabele rente en looptijd = flexibiliteit
BMW Verzekeren

Verzekeren.

Bij aanschaf van uw BMW kunt u ervoor kiezen een BMW Top Cover Verzekering erbij af te sluiten. Zo is u nieuwe of gebruikte BMW optimaal verzekerd tegen schade en diefstal.

Bijtelling.

Wanneer u een auto van de zaak heeft en deze privé gebruikt gaat u bijtelling betalen. Met bijtelling bedoelen we de fiscale kosten die worden gemaakt, wanneer een BMW van de zaak ook voor privéritten wordt gebruikt. De fiscale bijtelling wordt berekend wanneer het minimum van 500 kilometers per kalenderjaar is overschreden. De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de CO-2 uitstoot van de auto en uw inkomen. Benieuwd naar de bijtelling van uw nieuwe BMW?

HomeBMWBMW Financial Services