Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i VISION DEE.

DE ULTIEME REISGENOOT.

Scroll

DE BMW I VISION DEE.

De BMW i Vision Dee toont BMW’s toekomstvisie voor digitale mobiliteit. Dee staat voor Digital Emotional Experience en dat is precies het doel: een nog sterkere band creëren tussen mensen en hun auto’s in de toekomst. Deze middelgrote sedan is ook een mijlpaal op weg naar de Neue Klasse, een reeks nieuwe BMW-modellen die vanaf 2025 in productie gaan.

Benieuwd naar het laatste nieuws over de i Vision Dee? Schrijf u in voor de nieuwsupdate. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuws over BMW’s toekomstplannen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BMW i Vision Dee.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BMW i Vision Dee

Duik in de virtuele wereld van BMW.

HET EXTERIEUR VAN DE BMW i VISION DEE.

Het design van de BMW i Vision Dee is bewust minimalistisch zodat de aandacht gaat naar de digitale BMW-ervaring. Het exterieur haalt inspiratie uit het klassieke driedelige sedanontwerp dat de kern van het BMW-merk vormt. Traditionele designelementen, zoals de BMW nierengrille, de dubbele ronde koplampen en de Hofmeister-knik, zijn opnieuw vormgegeven. Dit geeft de BMW i Vision Dee een eigen digitaal maar menselijk karakter.

BMW i Vision Dee exterieur

BMW i Vision Dee interieur

EEN DIGITAAL INTERIEUR IN DE BMW I VISION DEE.

De BMW Mixed Reality Slider is het digitale hoogtepunt van dit model. In combinatie met het geavanceerde Head-up Display werkt het als centrale bediening van de BMW i Vision Dee. Het maakt projectie over de gehele breedte van de voorruit mogelijk. Heel veel informatie kan zo worden weergeven. En via de Shy-Tech aanraaksensoren op het dashboard bepaalt u hoeveel en wat precies er op de voorruit wordt geprojecteerd.

E INK TECHNOLOGIE.

Het karakter van de BMW i Vision Dee wordt zichtbaar door de innovatieve E Ink technologie. Hiermee past u de carrosseriekleur volledig naar wens aan.

BMW I VISION DEE IN BEELD.

Bewonder de BMW i Vision Dee vanuit iedere hoek in onderstaande galerij.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BMW i Vision Dee.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW I VISION DEE.

Wordt de BMW i Vision Dee een productieauto?

De BMW i Vision Dee is een studiemodel waarmee BMW de toekomst van digitale mobiliteit in beeld brengt. Veel van de technologieën uit de i Vision Dee zullen worden gebruikt in de NEUE KLASSE modellen van BMW. Ontdek meer over de BMW i Vision Dee bij Van Poelgeest.

Kan de BMW i Vision Dee van kleur veranderen?

Ja! Dankzij de E Ink technologie van BMW kan de auto van kleur veranderen. De carrosseriekleur past u naar wens aan en het kan zelfs op basis van stemming worden bepaald. Benieuwd naar de BMW i Vision Dee? Ontdek meer bij Van Poelgeest.

Hoe ziet het interieur van de BMW i Vision Dee eruit?

In het interieur van de BMW i Vision Dee vindt u het BMW Head-Up-Display. Dat projecteert over de gehele breedte van de voorruit informatie, van rijgegevens tot entertainment. U mag het helemaal zelf instellen.

Waar staat ‘Dee’ voor?

De naam ‘Dee’ staat voor Digital Emotional Experience. En dat is precies het doel van dit model: een nog sterkere band creëren tussen mensen en hun auto’s in de toekomst.

HomeBMWBMW i – Elektrische BMW’sBMW i Vision Dee