Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i VISION DEE.

DE ULTIEME REISGENOOT.

Scroll

DE BMW I VISION DEE.

De BMW i Vision Dee belichaamt de visie van BMW op de toekomst van digitale mobiliteit. Dee staat voor Digital Emotional Experience en dat is precies het doel: een nog sterkere band creëren tussen mensen en hun auto’s in de toekomst. Deze middelgrote sedan is tevens een mijlpaal op weg naar de NEUEKLASSE van BMW die vanaf 2025 in productie moeten gaan.

Benieuwd naar het laatste nieuws over de i Vision Dee? Schrijf u in voor de nieuwsupdate. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuws over BMW’s toekomst plannen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BMW i Vision Dee.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BMW i Vision Dee

Duik in de virtuele wereld van BMW.

HET EXTERIEUR VAN DE BMW i VISION DEE.

Het design van de BMW i Vision Dee is bewust gereduceerd om de aandacht te richten op de digitale ervaring en het DNA van het merk BMW. De aanblik van het exterieur wordt bepaald door het klassieke driedelige sedanontwerp dat de kern van het merk BMW vormt. Traditionele designelementen, zoals de BMW nierengrille, de dubbele ronde koplampen en de Hofmeister-knik, zijn opnieuw vormgegeven, waarbij phygitale iconen analoge elementen vervangen. Dit geeft de BMW i Vision Dee een eigen digitaal, maar menselijk, karakter.

BMW i Vision Dee exterieur

BMW i Vision Dee interieur

EEN DIGITAAL INTERIEUR IN DE BMW I VISION DEE.

De BMW Mixed Reality Slider is, in combinatie met het geavanceerde Head-up Display, het digitale hoogtepunt en de centrale bediening van BMW i Vision Dee. Deze maakt projectie over de gehele breedte van de voorruit het mogelijk om informatie op een zo groot mogelijk oppervlak weer te geven. Met behulp van Shy-Tech aanraaksensoren op het dashboard bepaalt u de hoeveelheid content die op de voorruit wordt geprojecteerd.

E INK TECHNOLOGIE.

Het karakter van de BMW i Vision Dee wordt zichtbaar door de innovatieve E Ink technologie. Hierdoor is de carroseriekleur naar wens aan te passen.

BMW I VISION DEE IN BEELD.

Ontdek de BMW i Vision Dee uit alle hoeken in onderstaande galerij.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BMW i Vision Dee.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW I VISION DEE.

Wordt de BMW i Vision Dee een productieauto?

De BMW i Vision Dee is een studiemodel waarmee BMW de toekomst van digitale mobiliteit in beeld brengt. Veel van de technologieën uit de i Vision Dee zullen worden gebruikt in de NEUE KLASSE modellen van BMW. Ontdek meer over de BMW i Vision Dee bij Van Poelgeest.

Kan de BMW i Vision Dee van kleur veranderen?

Ja! Dankzij de E Ink technologie van BMW kan de auto van kleur veranderen. De carrosseriekleur is naar wens aan te passen of kan op basis van stemming worden bepaald. Benieuwd naar de BMW i Vision Dee? Ontdek meer bij Van Poelgeest.

Hoe ziet het interieur van de BMW i Vision Dee eruit?

In het interieur van de BMW i Vision Dee vindt u het BMW Head-Up-Display dat via projectie over de gehele breedte van de voorruit het mogelijk maakt om informatie op een zo groot mogelijk oppervlak weer te geven.

Waar staat ‘Dee’ voor?

De naam ‘Dee’ staat voor Digital Emotional Experience – en dat is precies het doel ervan: een nog sterkere band creëren tussen mensen en hun auto’s in de toekomst.

HomeBMWBMW i – Elektrische BMW’sBMW i Vision Dee