Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW PHEV

De BMW PHEV (plug-in hybrid)

De BMW plug-in hybride modellen combineren het beste van beide werelden. De krachtige BMW-motoren werken perfect samen met efficiënte elektrische motoren. Zo creëren ze een milieubesparende aandrijving die u bovendien lagere kilometerkosten oplevert. De PHEV’s leverbaar bij Van Poelgeest zijn de BMW 225xe Active Tourer, de BMW 530e Sedan, de BMW 745 Sedan en de BMW 330e. Ontdek de nieuwe BMW PHEV generatie!


BMW PHEV

BMW X1 xDrive25e

» Ontdek de Hybride BMW X1

BMW X2 xDrive25e

» Ontdek de Hybride BMW X2

BMW X3 xDrive30e

» Ontdek de Hybride BMW X3

BMW X5 xDrive45e

» Ontdek de Hybride BMW X5


Onze voorraad BMW PHEV modellen.


Onderweg laden.

U kunt altijd uw auto opladen als u onderweg bent. Nederland heeft ’s werelds meest uitgebreide infrastructuur aan laadpalen en snellaadstations. U vindt deze via de navigatie in uw auto of via de ChargeNow app. De ChargeNow laadpas geeft toegang tot alle publieke laadpalen en snellaadpunten in Nederland én daarnaast nog vele in het buitenland.

Thuis laden.

Altijd op weg met een volle batterij. BMW biedt in samenwerking met Eneco eMobility laadstations afgestemd op de behoefte van de zakelijke en particuliere rijder. Zo kunt u altijd zorgeloos thuis laden. Wanneer het bij u thuis niet mogelijk is om op eigen terrein te laden, dan kun je een openbare laadpaal aanvragen.

ChargeNow.

De ChargeNow-laadpas geeft toegang tot een groot netwerk aan openbare laadpalen én snellaadstations, alleen in Nederland al meer dan 45.000. Bij snellaadstations laad u met de BMW i3 tot wel 5km/min aan actieradius.

Maandelijks ontvang je een factuur met een gedetailleerd overzicht van u laadbeurten.

Wallbox.

De BMW Wallbox is een perfecte match voor uw BMW i en/of uw Hybride BMW iPerformance model. De Wallbox Essential is voorzien van een eenfase- en driefasenstroom mogelijkheid en een laadvermogen van 16 tot 32 A (Ampére). Afhankelijk van de thuissituatie en autotype kan de Wallbox Essential op verschillende snelheden laden.


BMW eDrive Zones.

Zo bevorderen we emissievrij rijden in de binnenstad

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Vanaf 12 maart 2020 herkent uw BMW Plug-in Hybride* automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen.

Dankzij eDrive Zones wordt gegarandeerd optimaal gebruik gemaakt van het potentieel dat Plug-in Hybride modellen kunnen bieden – zonder dat de bestuurder in actie hoeft te komen. De puur elektrisch afgelegde afstand betekent ook een hogere efficiëntie en lagere gebruikskosten voor de klant. Dit geldt in het bijzonder voor stadsverkeer, waar elektrische aandrijving efficiënter is dan een verbrandingsmotor.

  • Vanaf 12 maart schakelen BMW plug-in hybride modellen automatisch over op elektrische modus bij binnenrijden van de eDrive Zone 
  • Succesvolle, Rotterdamse pilot ‘Electric City Drive’ lag aan de basis voor eDrive Zones. 

Plug-In Hybride BMW’s rijden automatisch elektrisch bij binnenrijden grote stad

Hoe werkt het?

Deze intelligente omschakeling naar elektrisch rijden gebeurt door middel van GPS en geo-fencing techniek. Met een geo-fence is er een symbolische lijn rondom de stad getrokken. Zodra de PHEV BMW met zijn GPS-techniek over de onzichtbare lijn rijdt, dan herkent de BMW dat hij een eDrive Zone inrijdt, de bestuurder ontvangt een melding en de BMW schakelt automatisch over op elektrisch rijden. De bestuurder hoeft hier dus zelf geen handeling voor te verrichten.

Uiteraard streeft BMW er naar om de automatische overschakeling voor zoveel mogelijk BMW-modellen beschikbaar te maken. Op dit moment ondersteunen de volgende modellen de eDrive zones:

  • BMW 745e en 745Le (G11 & G12), X5 xDrive45e (G05), 330e Sedan (G20), vanaf juli 2019
  • BMW 330e Touring (G21), 530e Sedan (G30), vanaf juli 2020.

Vanaf juli 2020 komen er nog acht BMW plug-in hybride modellen bij die de eDrive zones ondersteunen.


De vier grote steden.

Met ingang van 12 maart zijn er vier eDrive Zones actief in de vier grootste steden van Nederland: Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. De eDrive Zones functionaliteit (waardoor de auto de zones herkent) wordt automatisch ‘over the air’ naar de daarvoor geschikte BMW Plug-in Hybride modellen* gestuurd. Alle beschikbare eDrive Zones zijn dan zichtbaar en staan standaard ‘aan’.

Nederland is een van de zes landen waar eDrive Zones voor het eerst in gebruik worden genomen, de andere zijn: Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk en Zwitserland. 

Waar bevinden de eDrive Zones zich binnen de 4 grote steden?

eDrive Zone Rotterdam

eDrive Zone Amsterdam


eDrive Zone Den Haag

eDrive Zone Utrecht


FAQ

Wat betekent BMW PHEV?

PHEV (Plug-in hybrid electric vehicle) is de Engelse benaming voor hybride voertuigen met een stekker-oplaad functie. De BMW plug-in hybride modellen combineren het beste van beide werelden. De krachtige BMW-motoren werken perfect samen met efficiënte elektrische motoren. Zo creëren ze een milieubesparende aandrijving die u bovendien lagere kilometerkosten oplevert. Ontdek de BMW PHEV modellen hier.

Wat is het aanbod occasion van de BMW PHEV modellen?

Bij van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW PHEV occasions op voorraad. Bekijk het aanbod hier.

Welke BMW PHEV modellen zijn er momenteel beschikbaar?

Bij Van Poelgeest zijn momenteel de hybride aangedreven BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e Sedan, BMW 530e Sedan, BMW 745e, BMW X1 xDrive25e, BMW X2 xDrive25e, BMW X3 xDrive30e & de BMW X5 XDrive45e beschikbaar. Ontdek de modellen hier.

HomeBMWBMW PHEV