Van Poelgeest

BMW PHEV

De BMW PHEV (plug-in hybrid)

De BMW plug-in hybride modellen combineren het beste van beide werelden. De krachtige BMW-motoren werken perfect samen met efficiënte elektrische motoren. Zo creëren ze een milieubesparende aandrijving die u bovendien lagere kilometerkosten oplevert. De PHEV’s leverbaar bij Van Poelgeest zijn de BMW 225xe Active Tourer, de BMW 530e Sedan, de BMW 745 Sedan en de BMW 330e. Ontdek de nieuwe BMW PHEV generatie!


BMW PHEV

BMW X3 xDrive30e

» Ontdek de Hybride BMW X3

BMW X5 xDrive45e

» Ontdek de Hybride BMW X5

FAQ

Wat betekent BMW PHEV?

PHEV (Plug-in hybrid electric vehicle) is de Engelse benaming voor hybride voertuigen met een stekker-oplaad functie. De BMW plug-in hybride modellen combineren het beste van beide werelden. De krachtige BMW-motoren werken perfect samen met efficiënte elektrische motoren. Zo creëren ze een milieubesparende aandrijving die u bovendien lagere kilometerkosten oplevert. Ontdek de BMW PHEV modellen hier.

Wat is het aanbod occasion van de BMW PHEV modellen?

Bij van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW PHEV occasions op voorraad. Bekijk het aanbod hier.

Welke BMW PHEV modellen zijn er momenteel beschikbaar?

Bij Van Poelgeest zijn momenteel de hybride aangedreven BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e Sedan, BMW 530e Sedan, BMW 745e, BMW X3 xDrive30e & de BMW X5 XDrive45e beschikbaar. Ontdek de modellen hier.

HomeBMWBMW PHEV