Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Plug-in Hybride

BMW Plug-in Hybride.

Iets wat u alleen zelf kan voelen … Van Poelgeest nodigt u uit om het verschil te komen ervaren… 

De nieuwe generatie BMW Plug-in Hybride modellen combineren het beste van beide werelden nóg beter. De krachtige BMW-motoren werken perfect samen met efficiënte elektrische motoren. Zo creëren ze een milieubesparende aandrijving die u bovendien lagere kilometerkosten oplevert, zonder consessies in uw comfort of rijplezier.

Boek nu een proefrit of kijk welke voordelen Plug-in Hybride rijden voor u heeft.

Ervaar het verschil.

RIJPLEZIER

Stap in en ervaar het perfecte samenspel van de elektro- en verbrandingsmotor. Beide motoren schakelen zo efficiënt mogelijk tussen beide aandrijvingen dat zorgt voor nog meer rijcomfort en indrukwekkende rijdynamiek. Daarbij zorgen het gecombineerde vermogen en hoge koppel voor extra vermogen en rijdt u in slechts enkele seconden van 0 tot 100 km/u.

Als vanzelfsprekend mag het onmiskenbare rijgedrag van BMW hierbij niet ontbreken. Daarbij zijn alle Plug-in Hybride modellen voorzien van innovatieve rijsystemen die slim gebruik maken van uw locatie- en navigatiesystemen. Kortom: het vertrouwde BMW rijplezier.

BEWUST

In een Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Zo is het volledig elektrische bereik groot genoeg voor al uw woon- en werkverkeer.
Een groot aantal van uw ritten kunt u dus emissie vrij rijden. Dit betekent dat u minder Co2 uitstoot, wat beter is voor het milieu en gepaard gaat met een lagere BPM en lagere brandstofkosten. Zo maakt u een bewuste keuze op meerdere fronten.

  • Lagere CO2 uitstoot
  • Lagere BPM
  • Lagere brandstofkosten

COMFORT

Met een Plug-in Hybride hoeft u zich geen zorgen te maken over de actieradius. Wanneer uw elektrische kilometers op zijn, dan schakelt de auto automatisch over op de brandstof motor. Wel zo comfortabel.

  • Geen laad issues
  • Geen kilometer stress
  • Schakelt automatisch over op de brandstofmotor

BMW Plug-in Hybride modellen.

Bij Van Poelgeest vinden wij dat u Plug-in Hybride zelf moet ervaren. Plan daarom vrijblijvend een proefrit in één van onze BMW Plug-in Hybride modellen bij één van onze zes Van Poelgeest vestigingen.

BMW 225xe Active Tourer

Tot 45 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW 225xe

BMW 330e Sedan

Tot 60 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW 330e

BMW 330e Touring

Tot 60 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW 330e Touring

BMW 530e Sedan

Tot 60 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW 530e

BMW 530e Touring

Tot 60 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW 530e

BMW 745(L)e Sedan

Tot 60 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW 745(L)e

BMW X1 xDrive25e

Tot 60 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW X1

BMW X2 xDrive25e

Tot 60 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW X2

BMW X3 xDrive30e

Tot 50 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW X3

BMW X5 xDrive45e

Tot 80 km elektrisch rijden.

» Ontdek de Hybride BMW X5


Laden.

Laden tijdens het rijden

Tijdens het rijden laad de elektrische actieradius automatisch op. Wanneer u uw gas lolsaat, wordt er automatisch bijgeladen.

Laadpaal

Nederland heeft ’s werelds meest uitgebreide infrastructuur aan laadpalen en snellaadstations. U vindt deze via de navigatie in uw auto of via de ChargeNow app.

De ChargeNow laadpas geeft toegang tot alle publieke laadpalen en snellaadpunten in Nederland én daarnaast nog vele in het buitenland.

ChargeNow

De ChargeNow-laadpas geeft toegang tot een groot netwerk aan openbare laadpalen én snellaadstations, alleen in Nederland al meer dan 45.000. Bij snellaadstations laad u met de BMW i3 tot wel 5km/min aan actieradius.

Thuis laden

Altijd op weg met een volle batterij. BMW biedt in samenwerking met Eneco eMobility laadstations afgestemd op de behoefte van de zakelijke en particuliere rijder. Zo kunt u altijd zorgeloos thuis laden. Wanneer het bij u thuis niet mogelijk is om op eigen terrein te laden, dan kun je een openbare laadpaal aanvragen.

Wallbox

De BMW Wallbox is een perfecte match voor uw BMW i en/of uw Hybride BMW iPerformance model. De Wallbox Essential is voorzien van een eenfase- en driefasenstroom mogelijkheid en een laadvermogen van 16 tot 32 A (Ampére). Afhankelijk van de thuissituatie en autotype kan de Wallbox Essential op verschillende snelheden laden.

Lees meer over de Wallbox >


Onze voorraad BMW PHEV modellen.

BMW eDrive Zones.

Zo bevorderen we emissievrij rijden in de binnenstad.

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Vanaf 12 maart 2020 herkent uw BMW Plug-in Hybride* automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen.

Dankzij eDrive Zones wordt gegarandeerd optimaal gebruik gemaakt van het potentieel dat Plug-in Hybride modellen kunnen bieden – zonder dat de bestuurder in actie hoeft te komen. De puur elektrisch afgelegde afstand betekent ook een hogere efficiëntie en lagere gebruikskosten voor de klant. Dit geldt in het bijzonder voor stadsverkeer, waar elektrische aandrijving efficiënter is dan een verbrandingsmotor.

Hoe werkt het?

Deze intelligente omschakeling naar elektrisch rijden gebeurt door middel van GPS en geo-fencing techniek. Met een geo-fence is er een symbolische lijn rondom de stad getrokken. Zodra de PHEV BMW met zijn GPS-techniek over de onzichtbare lijn rijdt, dan herkent de BMW dat hij een eDrive Zone inrijdt, de bestuurder ontvangt een melding en de BMW schakelt automatisch over op elektrisch rijden. De bestuurder hoeft hier dus zelf geen handeling voor te verrichten.

Uiteraard streeft BMW er naar om de automatische overschakeling voor zoveel mogelijk BMW-modellen beschikbaar te maken. Op dit moment ondersteunen de volgende modellen de eDrive zones:

  • BMW 745e en 745Le (G11 & G12), X5 xDrive45e (G05), 330e Sedan (G20), vanaf juli 2019
  • BMW 330e Touring (G21), 530e Sedan (G30), vanaf juli 2020.
  • Alle Plug-in Hybride geproduceerd vanaf juli 2020.

Automatisch over op elektrisch rijden bij het binnenrijden van de grote stad.

De vier grote steden.

Met ingang van 12 maart zijn er vier eDrive Zones actief in de vier grootste steden van Nederland: Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. De eDrive Zones functionaliteit (waardoor de auto de zones herkent) wordt automatisch ‘over the air’ naar de daarvoor geschikte BMW Plug-in Hybride modellen* gestuurd. Alle beschikbare eDrive Zones zijn dan zichtbaar en staan standaard ‘aan’.

Nederland is een van de zes landen waar eDrive Zones voor het eerst in gebruik worden genomen, de andere zijn: Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk en Zwitserland. 

Waar bevinden de eDrive Zones zich binnen de 4 grote steden?

eDrive Zone Amsterdam

eDrive Zone Den Haag

eDrive Zone Rotterdam

eDrive Zone Utrecht


Plug-in Hybride nieuws.

Plug-in Hybrides vallen in de smaak

Plug-In Hybride modellen vallen goed in de smaak bij de Nederlandse autokopers! Waren er over heel 2019 nog “maar” 5.158 Plug-In Hybrides afgeleverd aan tevreden klanten. Het eerste half jaar van 2020 was dit klantenaantal al gegroeid naar 5.502.


FAQ.

Wat betekent BMW PHEV?

PHEV (Plug-in hybrid electric vehicle) is de Engelse benaming voor hybride voertuigen met een stekker-oplaad functie. De BMW plug-in hybride modellen combineren het beste van beide werelden. De krachtige BMW-motoren werken perfect samen met efficiënte elektrische motoren. Zo creëren ze een milieubesparende aandrijving die u bovendien lagere kilometerkosten oplevert. Ontdek de BMW PHEV modellen hier.

Wat is het aanbod occasion van de BMW PHEV modellen?

Bij van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW PHEV occasions op voorraad. Bekijk het aanbod hier.

Welke BMW PHEV modellen zijn er momenteel beschikbaar?

Bij Van Poelgeest zijn momenteel de hybride aangedreven BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e Sedan, BMW 530e Sedan, BMW 745e, BMW X1 xDrive25e, BMW X2 xDrive25e, BMW X3 xDrive30e & de BMW X5 XDrive45e beschikbaar. Ontdek de modellen hier.

HomeBMWBMW Plug-in Hybride