Van Poelgeest

BMW X6

Een dominant uiterlijk voor het absolute meesterwerk. De derde generatie van de BMW X6 is helemaal van nu. Een krachtig ogende nierengrille, driedimensionale achterlichten en zijn kenmerkende coupe-achtige daklijn maken hem de nieuwe BMW X6. Onderhuids is hij zoals u mag verwachten: voorzien van een krachtige motor, nauwkeurige ophanging en kenmerkende off-road capaciteiten, al helemaal met het xOffroad pakket. Ervaar de nieuwe overtreffende trap van dominantie met de nieuwe BMW X6.

De BMW X6

Leverbaar vanaf € 103.007

Netto bijtelling vanaf € 710


Private lease vanaf € 1.729


Neem contact met mij op


Technologie met power

Naast de power die u mag verwachten van de nieuwe BMW X6, verbaast deze u graag op een andere manier. Vol met de nieuwste technologie staat de BMW X6 garant voor uren rijplezier. Gaat u voor het asfalt? Of gebruikt u xOffroad om buiten de gebaande paden te gaan?

Smart Access
Instappen zonder sleutels mee te nemen? Smart Access met BMW Digital Key via smartphone of de BMW Key Card maakt het mogelijk. Connect, stap in en geniet.

Bekerhouders met temperatuurregeling
‘s Ochtends in de auto stappen en tóch nog een kop koffie meenemen, houdt hem warm in de bekerhouders met temperatuurregeling. Ook in de zomer komt deze uitstekend van pas; zet de koeling aan en geniet van uw koude dranken.

‘s Ochtends een warme kop koffie?


Onze voorraad BMW X6


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW X6

> BMW X6 (2020) Brochure
> BMW X6 (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW X6


Uw auto inruilen op een BMW X6?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW X6