Van Poelgeest

BMW 7 Serie

Geniet van ieder moment, terwijl je de BMW 7 Serie volledig in de hand hebt. Hij is zelfverzekerd, biedt uitstekende prestaties en maximaal comfort. De BMW 750Li wordt standaard geleverd met xDrive, met de nieuw ontwikkelde BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor staat hij klaar voor grenzeloze prestaties.

Dankzij ongeëvenaarde uitstraling en het interieur van de hoogste standaard is het dé auto die symbool staat voor de luxe die je bij BMW vindt. Superioriteit ontmoet exclusiviteit. Prestaties ontmoeten luxe.

De BMW 7 Serie Sedan

Leverbaar vanaf € 117.153

Netto bijtelling vanaf € 809


Private lease vanaf € 1.839
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op

Toonbeeld van kracht

Het hoogste doel: De hoogste grenzen overtreffen.

De nieuwe BMW 760Li xDrive is hier met zijn V12-benzinemotor helemaal klaar voor. Het M-Sportpakket en de exclusieve Ceriumgrau accenten dragen bij aan de unieke, sportieve uitstraling die voortkomt uit de passie voor dynamiek en ultiem rijplezier.

De nieuwe BMW 745e Plug-In Hybride combineert het beste van twee werelden. Een krachtige zescilinder benzinemotor en de efficiënte E-Motor die geïntegreerd is in de 8-traps Steptronic automaat. Efficiënt vermogen ontmoet BMW’s rijdynamiek.

Eveneens leverbaar als BMW 750i xDrive en BMW 745Le xDrive.

Meer uitstraling, meer karakter, meer vermogen!


Onze voorraad BMW 7 Serie Sedan


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 7 Serie Sedan

> BMW 7 Serie Sedan (2020) Brochure
> BMW 7 Serie Sedan (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW 7 Serie Sedan

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 7 Serie Sedan.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 7 Serie