Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i8

BMW i8 Roadster

De allereerste BMW i8 Roadster staat nu in de showroom bij Van Poelgeest. De BMW i8 Roadster is een bijzondere verschijning met zijn futuristische design, die tot in details is doorgevoerd.
Het meest opvallende kenmerk zijn de vleugeldeuren van Carbon, die dankzij het lichtgewicht materiaal gemakkelijk te openen zijn. De voorzijde is atletisch met aan beide zijde full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. En niet te vergeten, op de motorkap het herkenbare zwarte V-vormige vlak die doorloopt voor de gehele auto en hiermee het laaghangende silhouet benadrukt.

De innovatieve Plug-in Hybride genereert 374 pk en 570 nM. In 4,6 seconden wordt de BMW i8 Roadster  naar een snelheid van 0 naar 100 km/h gebracht.

De BMW i8 Roadster

Leverbaar vanuit voorraad.


De BMW i8 Coupé

Leverbaar vanuit voorraad.


Neem contact met mij op


Futuristisch interieur

De karakteristieke lijnvoering van het exterieurdesign wordt voortgezet in het interieur. De cockpit heeft een futuristische dynamiek. De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort bieden de nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen met memory-functie. Achter de stoelen bevinden zich vakken voor extra opbergruimte.

In het donker zorgt de LED-interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance. Daarmee kunnen de contourlijnen van de portieren, het dashboard, de middenconsole en het stuur naar keuze en afwisselend worden verlicht.

Het dak kan volledig automatisch worden ingetrokken in slechts 16 seconden en tot 50 km/h.

BMW i8 Coupé

De toekomst heeft zich verder ontwikkeld,in de vorm van de nieuwe BMW i8 Coupé. Enthousiast, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie aan mobiliteit te geven. Voor innovatief rijplezier, voor zover de weg gaat. De toerenteller is net zo snel in opkomst: de innovatieve plug-in hybride motor genereert 275 kW (374 pk) en accelereert de nieuwe BMW i8 Coupé van 0 naar 100 km / u in 4,4 seconden. De toekomst is nu en is opwindend als nooit tevoren.

BMW i8 Coupé:
Brandstofverbruik in l / 100 km (gecombineerd): 1.9
CO2-emissies in g / km (gecombineerd): 42
Elektriciteitsverbruik in kWh / 100 km (gecombineerd): 14.0


Onze voorraad BMW i8


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW i8

> BMW i8 (2020) Brochure
> BMW i8 (01-2020) Prijslijst

Video review van de de BMW i8.
Wat vind de pers?

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW i8.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW i8