Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i8

BMW i8 Roadster

De BMW i8 Roadster is een bijzondere verschijning met zijn futuristische design, die tot in details is doorgevoerd. Het meest opvallende kenmerk zijn de vleugeldeuren van Carbon, die dankzij het lichtgewicht materiaal gemakkelijk te openen zijn. De voorzijde is atletisch met aan beide zijde full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. En niet te vergeten, op de motorkap het herkenbare zwarte V-vormige vlak die doorloopt voor de gehele auto en hiermee het laaghangende silhouet benadrukt.

De innovatieve Plug-in Hybride genereert 374 pk en 570 nM. In 4,6 seconden wordt de BMW i8 Roadster  naar een snelheid van 0 naar 100 km/h gebracht.

De BMW i8 is enkel leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest.

De BMW i8 Roadster

Leverbaar vanuit voorraad.


De BMW i8 Coupé

Leverbaar vanuit voorraad.


Neem contact met mij op


Futuristisch interieur

De karakteristieke lijnvoering van het exterieurdesign wordt voortgezet in het interieur. De cockpit heeft een futuristische dynamiek. De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort bieden de nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen met memory-functie. Achter de stoelen bevinden zich vakken voor extra opbergruimte.

In het donker zorgt de LED-interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance. Daarmee kunnen de contourlijnen van de portieren, het dashboard, de middenconsole en het stuur naar keuze en afwisselend worden verlicht.

BMW i8 Roadster

Het dak kan volledig automatisch worden ingetrokken in slechts 16 seconden en tot 50 km/h.

BMW i8 Coupé

De toekomst heeft zich verder ontwikkeld,in de vorm van de nieuwe BMW i8 Coupé. Enthousiast, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie aan mobiliteit te geven. Voor innovatief rijplezier, voor zover de weg gaat. De toerenteller is net zo snel in opkomst: de innovatieve plug-in hybride motor genereert 275 kW (374 pk) en accelereert de nieuwe BMW i8 Coupé van 0 naar 100 km / u in 4,4 seconden. De toekomst is nu en is opwindend als nooit tevoren.

BMW i8 Coupé:
Brandstofverbruik in l / 100 km (gecombineerd): 1.9
CO2-emissies in g / km (gecombineerd): 42
Elektriciteitsverbruik in kWh / 100 km (gecombineerd): 14.0


Onze voorraad BMW i8

Bij Van Poelgeest hebben we regelmatig voorraad van de BMW i8. Ontdek hier ons actuele aanbod nieuwe en gebruikte BMW i8’s. Onze BMW-experts gaan tevens graag opzoek naar uw nieuwe BMW i8.


Historische Brochure en prijslijst

Bekijk hier de historische prijslijst en brochure van de BMW i8

> BMW i8 (2020) Brochure
> BMW i8 (01-2020) Prijslijst

Wat vind de pers?


Veelgestelde vragen over de BMW i8

Wat is de prijs van de BMW i8?

De nieuwprijs van de BMW i8 lag rond de € 150.000,-. De BMW i8 wordt niet meer geproduceerd, het model is enkel nog beschikbaar als occasion. Ontdek onze voorraad BMW i8.

Is de BMW i8 beschikbaar als occasion?

De BMW i8 is enkel nog verkrijgbaar als occasion. Benieuwd naar onze voorraad BMW i8? Ontdek meer.

Hoe zit het interieur van de BMW i8 eruit?

Het interieur van de BMW i8 heeft een futuristische dynamiek. De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Ontdek de BMW i8 bij Van Poelgeest BMW.

In welke uitvoeringen is de BMW i8 beschikbaar?

De BMW i8 is beschikbaar als BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster. Die laatste is de i8 cabrio variant en beschikt over een softtop dak. De i8 Coupé heeft en vast hardtop dak. Ontdek meer over de BMW i8 Coupé en i8 Roadster bij Van Poelgeest BMW.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW i8