Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i4

De eerste beelden van de BMW Concept i4

Het gebeurt zelden dat concept cars naar Nederland komen, maar deze week stonden er maar liefst twee modellen in de Exclusieve Closed Room: de BMW Concept i4 en de BMW Concept iX3. Van Poelgeest was hierbij aanwezig en heeft unieke beelden voor u gemaakt.

Bekijk de video snel en geniet van deze twee unieke modellen!


De BMW i4

Het hart van BMW klopt in het premiumsegment van de middenklasse, met onder meer de BMW 4 Serie. BMW maakt deze auto nu klaar voor een overstap naar het tijdperk van elektrische mobiliteit – de BMW i4. Het eerste puur elektrisch aangedreven model in dit segment combineert rijdynamiek, sportief en elegant ontwerp, premium kwaliteit en het ruime comfort en de functionaliteit van een vierdeurs Gran Coupé. Een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier.

De nieuwe volledig elektrische BMW i4 laat een nieuw designtijdperk zien. Zijn grote en gesloten nierengrille herbergt meer techniek dan wat op het eerste oog zichtbaar is. De grille is permanent gesloten, omdat de noodzaak er ook niet is om de elektromotor uitvoerig te koelen en de grille daarvoor open te zetten. Daarnaast zijn in de grille de sensoren van de veiligheidssystemen netjes verborgen. De blauwe rand rondom de grille is een mooie knipoog naar de andere elektrische i-modellen van BMW.

Geen nieuws over de BMW i4 missen? Meld u aan voor de BMW i4 Update.

Als eerste de prijs van de BMW i4 weten? Meld u aan voor de exclusieve Van Poelgeest BMW i4 Prijs Alert.

De BMW i4.

80 kWh accu

530 pk

600 km actieradius

Leverbaar in 2021


Vertel mij meer

Karakteristiek vernieuwend.

De BMW i4 combineert de karakteristieke 4-deurs coupé verhoudingen met een typische BMW i-ontwerp. Dynamische lijnen gaan hand in hand met aerodynamisch geoptimaliseerde details en BMW-i accenten. Hoog in- en uitstapcomfort voor de passagiers achterin en een ruim interieur maken de BMW i4 geschikt voor zowel dagelijkse ritten als die over lange afstand. De BMW i4 is duidelijk een BMW Gran Coupé – en even duidelijk een elektrisch aangedreven voertuig.

Naast het sportieve, elegante ontwerp dat typerend is voor een 4-deurs coupé, wordt de BMW i4 gekenmerkt door indrukwekkende prestaties. De eerste Gran Coupé van BMW i versnelt van nul naar 100 km / u in ongeveer 4,0 seconden en bereikt een topsnelheid van meer dan 200 km / u.

Voor geoptimaliseerde dynamiek, efficiëntie en bereik.

Elektrisch vermogen.

De toekomst van elektrische mobiliteit wordt gevormd door de vijfde generatie BMW eDrive-technologie, met onder meer de nieuwste innovaties op het gebied van batterijcellen. Bijvoorbeeld met een extreem platte accu met geoptimaliseerde energiedichtheid. 550 kilogram met een energie-inhoud van 80 kWh. Hiermee zet de BMW i4 de nieuwe norm in sportieve prestaties, met een bereik van ongeveer 600 kilometer.

De aandrijving van de BMW i4 zet nieuwe normen op het gebied van emissievrij rijden. De elektromotor, vermogenselektronica, laadunit en hoogspanningsaccu zijn volledig nieuw ontwikkeld. De voor de BMW i4 ontwikkelde elektromotor levert een maximaal vermogen van ongeveer 530 pk en bereikt het niveau van een V8-motor in BMW’s met een verbrandingsmotor.


De BMW i4 in beeld.

Vanaf heden hebben wij een goed beeld van hoe de BMW i4 eruit zal gaan zien! Bekijk de auto vanuit verschillende hoeken en laat u verbazen.


Veelgestelde vragen over de BMW i4

Wat wordt de actieradius van de BMW i4?

BMW geeft aan dat de actieradius van de BMW i4 600 kilometer wordt. Lees meer over de BMW i4 bij Van Poelgeest BMW.

Wanneer wordt de BMW i4 verwacht?

De BMW i4 wordt verwacht in 2021, welk deel dit van het jaar zal zijn is nog niet duidelijk. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de BMW i4? Klik hier.

Wat wordt de topsnelheid van de BMW i4?

De topsnelheid van de BMW i4 zal naar verwachting boven de 200 km/h zijn. Lees meer over de BMW i4 bij Van Poelgeest BMW.

Hoe snel sprint de BMW i4 van 0 naar 100 km/h?

Dankzij de slimme en krachtige BMW eDrive Technologie zal de BMW i4 in slechts ca. 4 seconden naar de 100 km/h sprinten. Benieuwd naar de BMW i4? Van Poelgeest BMW houd u graag op de hoogte.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW i4