Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i4

De BMW i4

Wendbaarheid en dynamiek. Kenmerkend voor BMW en de vertaling van ‘Maakt Rijden Geweldig’. De BMW i4 combineert deze sportiviteit met duurzaamheid, gracieus design en het gebruiksgemak van een vierdeurs Gran Coupé. Een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier is aangebroken.

De nieuwe volledig elektrische BMW i4 laat een nieuw designtijdperk zien. Zijn grote en gesloten nierengrille herbergt meer techniek dan wat op het eerste oog zichtbaar is. De blauwe rand rondom de grille is een mooie knipoog naar de andere elektrische i-modellen van BMW.

Geen nieuws over de BMW i4 missen? Meld u aan voor de BMW i4 Update.

De BMW i4.

Leverbaar vanaf € 60.697


Februari 2022 in de showroom


Offerte aanvragen

Karakteristiek vernieuwend.

De BMW i4 combineert de karakteristieke 4-deurs coupé verhoudingen met een typische BMW i-ontwerp. Dynamische lijnen gaan hand in hand met aerodynamisch geoptimaliseerde details en BMW-i accenten. Hoog in- en uitstapcomfort voor de passagiers achterin en een ruim interieur maken de BMW i4 geschikt voor zowel dagelijkse ritten als die over lange afstand. De BMW i4 is duidelijk een BMW Gran Coupé – en even duidelijk een elektrisch aangedreven voertuig.

Naast het sportieve, elegante ontwerp dat typerend is voor een 4-deurs coupé, wordt de BMW i4 gekenmerkt door indrukwekkende prestaties. De eerste Gran Coupé van BMW i versnelt van nul naar 100 km / u in ongeveer 4,0 seconden en bereikt een topsnelheid van meer dan 200 km / u.

Voor geoptimaliseerde dynamiek, efficiëntie en bereik.

Het interieur, typisch BMW.

Zoals een goede BMW betaamt draait alles om de bestuurder en diens rijplezier. In de BMW i4 is het dashboard, geheel volgens traditie, gedraaid in de richting van de bestuurder. De ruimte voor de bestuurder is écht anders dan die voor de bijrijder.

Op het BMW Curved Display vindt de bestuurder alle relevante informatie over de route, de auto maar ook het entertainment. Het geheel ziet er modern uit en omdat het scherm rond de bestuurder is gebogen is hij ook nog eens erg ergonomisch.

De zitruimte voor passagiers is minstens net zo belangrijk. Daarom heeft BMW achterin riante hoofd- en beenruimte gecreëerd. Zo is de BMW i4 een volwaardige vijfpersoonsauto.


Elektrisch vermogen.

De toekomst van elektrische mobiliteit wordt gevormd door de vijfde generatie BMW eDrive-technologie, met onder meer de nieuwste innovaties op het gebied van batterijcellen. Bijvoorbeeld met een extreem platte accu met geoptimaliseerde energiedichtheid. 550 kilogram met een energie-inhoud van 80,7 kWh. Hiermee zet de BMW i4 de nieuwe norm in sportieve prestaties, met een bereik van 570 kilometer (WLTP).

De aandrijving van de BMW i4 zet nieuwe normen op het gebied van emissievrij rijden. De elektromotor, vermogenselektronica, laadunit en hoogspanningsaccu zijn volledig nieuw ontwikkeld. De voor de BMW i4 ontwikkelde elektromotor levert, in het geval van de M50 uitvoering, een maximaal vermogen van 570 pk met 795 Nm koppel. Dit bereikt het niveau van een V8-motor in BMW’s met een verbrandingsmotor. Maar rijdt deze auto’s snel voorbij.


Welke BMW i4 past bij u?

Tijdens de marktintroductie zijn er twee varianten van de BMW i4 leverbaar. De eDrive40 is een klassiek vormgegeven, elegante vierdeurs Gran Coupé die u iedere dag laat glimlachen. De M50 uitvoering is de ‘racer’, ontwikkeld door BMW M en voorzien van het sportieve M exterieur maakt hij uw stoute dromen waar. Uiteraard hoort daar extra power bij. Welke BMW i4 past bij u?

BMW-i4-eDrive40

eDrive40

Actieradius
0-100 km/u
Actieradius na 10 min. laden

590 km
5,8 sec.
140 km

Leverbaar vanaf

€ 60.697

BMW-i4-M50

M50

Actieradius
0-100 km/u
Actieradius na 10 min. laden

510 km
3,9 sec.
140 km

Leverbaar vanaf

€ 73.496


De BMW i4 in beeld.

De BMW i4 in beeld. Hij is er! Ontdek de eDrive40 en M50 uitvoering tot in detail. Heeft u vragen? Dan staan onze BMW-experts voor u klaar.


Onze voorraad BMW i4


Het opladen – gemakkelijker dan ooit.

Het opladen van een elektrische BMW was niet eerder zó makkelijk. De Connected Charging service helpt u het dichtstbijzijnde laadstation te vinden. Met een 200kW snellader duurt het opladen van 10% tot 80% niet meer dan 31 minuten. Wilt u sneller verder? Dan heeft u in 10 minuten 164 km range bijgeladen.


De BMW i4 – de ontwikkeling.

‘s Werelds eerste BMW i4 is ontworpen met oog voor de BMW historie, de passie voor rijplezier en het oog op de toekomst. Hij combineert aerodynamica, een perfecte gewichtsverdeling en een volledig elektrische aandrijflijn tot een unieke rij-ervaring. In deze video lichten de ontwikkelaars van BMW deze elektrische auto toe.

Bekijk de video snel en geniet van deze unieke auto!


Prijslijst en brochure

BMW i4 eDrive40

BMW i4 M50

€ 60.697

€ 73.496

Veelgestelde vragen over de BMW i4

Wat wordt de actieradius van de BMW i4?

BMW geeft aan dat de actieradius van de BMW i4 590 kilometer (WLTP) wordt. Lees meer over de BMW i4 bij Van Poelgeest BMW.

Wanneer wordt de BMW i4 verwacht?

De BMW i4 wordt februari 2022 in de showroom verwacht, een exacte datum is nog niet genoemd. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de BMW i4? Klik hier.

Wat wordt de topsnelheid van de BMW i4?

De topsnelheid van de BMW i4 zal naar verwachting boven de 200 km/h zijn. Lees meer over de BMW i4 bij Van Poelgeest BMW.

Hoe snel sprint de BMW i4 van 0 naar 100 km/h?

Dankzij de slimme en krachtige BMW eDrive Technologie zal de BMW i4 in slechts ca. 4 seconden naar de 100 km/h sprinten. Benieuwd naar de BMW i4? Van Poelgeest BMW houd u graag op de hoogte.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW i4