Van Poelgeest

BMW i4

Het hart van BMW klopt in het premiumsegment van de middenklasse, met onder meer de BMW 4 Serie. BMW maakt deze auto nu klaar voor een overstap naar het tijdperk van elektrische mobiliteit – de BMW i4. Het eerste puur elektrisch aangedreven model in dit segment combineert rijdynamiek, sportief en elegant ontwerp, premium kwaliteit en het ruime comfort en de functionaliteit van een vierdeurs Gran Coupé. Een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier.

De toekomst van elektrische mobiliteit wordt gevormd door de vijfde generatie BMW eDrive-technologie, met onder meer de nieuwste innovaties op het gebied van batterijcellen. Bijvoorbeeld met een extreem platte accu met geoptimaliseerde energiedichtheid. 550 kilogram met een energie-inhoud van 80 kWh. Hiermee zet de BMW i4 de nieuwe norm in sportieve prestaties, met een bereik van ongeveer 600 kilometer.

De BMW i4.


Vertel mij meer

Karakteristiek vernieuwend.

De BMW i4 combineert de karakteristieke 4-deurs coupé verhoudingen met een typische BMW i-ontwerp. Dynamische lijnen gaan hand in hand met aerodynamisch geoptimaliseerde details en BMW-i accenten. Hoog in- en uitstapcomfort voor de passagiers achterin en een ruim interieur maken de BMW i4 geschikt voor zowel dagelijkse ritten als die over lange afstand. De BMW i4 is duidelijk een BMW Gran Coupé – en even duidelijk een elektrisch aangedreven voertuig.

Naast het sportieve, elegante ontwerp dat typerend is voor een 4-deurs coupé, wordt de BMW i4 gekenmerkt door indrukwekkende prestaties. De eerste Gran Coupé van BMW i versnelt van nul naar 100 km / u in ongeveer 4,0 seconden en bereikt een topsnelheid van meer dan 200 km / u.

Voor geoptimaliseerde dynamiek, efficiëntie en bereik.

Elektrisch vermogen.

De aandrijving van de BMW i4 zet nieuwe normen op het gebied van emissievrij rijden. De elektromotor, vermogenselektronica, laadunit en hoogspanningsaccu zijn volledig nieuw ontwikkeld. De voor de BMW i4 ontwikkelde elektromotor levert een maximaal vermogen van ongeveer 530 pk en bereikt het niveau van een V8-motor in BMW’s met een verbrandingsmotor.


Veelgestelde vragen over de BMW i4

Wat wordt de actieradius van de BMW i4?

Naar verwachting wordt de actieradius van de BMW i4 600 kilometer.
Meer exactere informatie verwachten we eind 2020 te krijgen.

Wanneer wordt de BMW i4 verwacht?

De BMW i4 wordt verwacht in 2021, welk deel dit van het jaar zal zijn is nog niet duidelijk.

Wat wordt de topsnelheid van de BMW i4?

De topsnelheid van de BMW i4 zal naar verwachting boven de 200 km/h zijn.

Hoe snel sprint de BMW i4 van 0 naar 100 km/h?

Dankzij de slimme en krachtige BMW eDrive Technologie zal de BMW i4 in slechts ca. 4 seconden naar de 100 km/h sprinten.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW i4