Van Poelgeest

BMW X5

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. De jarenlang onbetwiste nummer één in het SUV-segment is herboren, een nieuw tijdperk is aangebroken voor de BMW X5. De vierde generatie van de BMW X5 maakt indruk met al zijn innovaties en zijn vernieuwde, moderne, krachtige, uiterlijk. Het vermogen om off-road op pad te gaan is uiteraard gecombineerd met rijdynamiek die u alleen bij BMW vindt.

De nieuwe BMW X5 opent een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de BMW X familie grondlegger. Deze BMW biedt een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en de nieuwste innovatieve voorzieningen. Zo is hij het eerste model met BMW Live Cockpit Professional met twee 12,3 inch schermen.

Van buiten is de BMW X5 beduidend groter en krachtiger dan zijn voorganger, een designtaal die nieuw is voor de BMW X modellen. Krachtig gevormde oppervlakken, scherpe lijnen. De grote nierengrille van BMW heeft een omlijsting uit één stuk, de achterlichtunits hebben een driedimensionale vorm.

De BMW X5

Leverbaar vanaf € 83.841

Netto bijtelling vanaf € 577


Private lease vanaf € 1.469
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


De onbetwiste leider

De nieuwe BMW X5 is standaard voorzien van een uitgebreide uitrusting. Dankzij BMW Laserlight heeft u vele malen meer zicht in het donker. De Laserlight techniek zorgt voor verbeterde lichtdistributie en zicht in het donker, tot wel 500 meter afstand. Driving Assistant Professional doet met, onder meer, Steering Assistant een grote stap in de richting van autonoom rijden. Een compleet nieuwe manier van rijden ontdek je met de nieuwe BMW Live Cockpit Professional. De BMW X5 is voorzien van 12,3-inch schermen waarop uw snelheid, navigatie en infotainment te zien is.

Het innovatieve zenuwcentrum van de BMW X5


Onze voorraad BMW X5


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW X5

> BMW X5 (2020) Brochure
> BMW X5 (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW X5

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW X5.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW X5?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW X5