Van Poelgeest

BMW X3

De nieuwe BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en biedt nog meer connectiviteit voor maximale onafhankelijkheid. Zelfs op het eerste gezicht imponeert hij met zijn atletische uiterlijk en fascineert het dankzij digitale functies met een opwindende rijervaring.

Ervaar het comfort van de baanbrekende bestuurdersassistentiesystemen en de intelligente BMW xDrive met vierwielaandrijving – op en naast de weg. De nieuwe BMW X3 laat opnieuw zien wat het betekent om voorop te lopen en maakt absoluut duidelijk dat er een groot verschil is tussen hoe je je doelen bereikt.

De BMW X3

Leverbaar vanaf € 60.872

Netto bijtelling vanaf € 416


Private lease vanaf € 869
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Een echte X. Van A tot Z.

Op of naast de weg, in de stad of op het platteland: een perfect uitgebalanceerde carrosserie en intelligente BMW Personal Copilot bestuurdersassistentiesystemen, zoals Lane Control Assistant en Active Cruise Control, zorgen steeds voor maximaal rijplezier in de nieuwe BMW X3. Vooruitstrevende technologie zorgt voor veel comfort: een innovatief bedieningsconcept en unieke connectiviteit laten u het gevoel van vrijheid met alle zintuigen beleven. Tot de macht x onafhankelijker – in de nieuwe BMW X3.

De BMW Steptronic is gekoppeld aan het navigatiesysteem en diverse sensoren in de auto.


Onze voorraad BMW X3


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW X3

> BMW X3 (2020) Brochure
> BMW X3 (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW X3

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW X3.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW X3?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW X3