bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Connected Drive

Uw BMW altijd in de buurt

De moderne BMW is meer dan een geweldig auto, het is een goede vriend en dat komt mede dankzij de geavanceerde digitale diensten van ConnectedDrive. Routeplanner, entertainmentservice, vraagbaak, de digitale diensten van BMW ConnectedDrive maken elke rit beter! Ontdek wat uw BMW allemaal voor u kan doen.

Slimme functies

Uw BMW is altijd bij de hand door de digitale producten en diensten, grotendeels beschikbaar via de My BMW smartphone app.

My BMW App

My BMW App

De My BMW App kunt u downloaden voor iPhone en Android-toestellen en opent de wereld van BMW voor u. Van het aanzetten van de verwarming, het updaten van de voertuigsoftware, tot uw onderhoudsgeschiedenis en BMW-locatie; alles is meteen toegankelijk via uw smartphone.

Ontdek de My BMW App »

BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant

De perfecte assistent voor onderweg zit gewoon in uw BMW! De Intelligent Personal Assistant is geavanceerd genoeg dat het op een groot aantal spraakcommando’s reageert. Van het activeren van functies en apps tot het beantwoorden van technische vragen over BMW. Zo geniet u ten volle van het autorijden.

Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Installeer nieuwe apps en update de BMW-software eenvoudig via de My BMW-app. Met Remote Software Upgrade hoeft u het huis niet uit om uw BMW up-to-date te houden.

BMW Android auto

BMW iDrive

BMW iDrive met BMW Operating System 8 is de krachtigste en omvangrijkste combinatie van technologieën die BMW ooit ontwikkeld heeft. Deze systemen vormen met de nieuwste displays, bedieningselementen en software de basis voor de dialoog tussen mens en BMW.

BMW Connected Drive

Elke rit een genot dankzij de functies van BMW ConnectedDrive.

BMW Digital key

VOOR VERTREK

1. Status controleren

Weet altijd en overal precies de status van uw BMW. Bekijk via de MyBMW app waar uw auto zich bevindt, hoeveel kilometers hij nog kan rijden en wanneer de volgende onderhoudsbeurt nodig is.

2. Bestemming doorsturen

Bezig om een route te plannen? Laat het je BMW meteen weten via de MyBMW app. Hij bereidt zich dan voor zodat uw navigatiesysteem gelijk helemaal ingesteld is bij het instappen.

3. Functies instellen via MyBMW

Is het erg warm of koud buiten? Stap in met de perfecte temperatuur door de verwarming of airco alvast in te stellen via de MyBMW app. Zo start elke rit perfect.

4. BMW zoeken met uw smartphone

Benieuwd waar een familielid uw BMW heeft geparkeerd of zoekt u hem in een grote parkeergarage? De MyBMW app biedt uitkomst en laat u precies zien waar uw voertuig voor u klaarstaat.


DIGITAL KEY

Altijd uw sleutel bij de hand met BMW Digital Key

De nieuwe generatie BMWs met ConnectedDrive, zijn ook compatible met Apple’s Digital Key functie. Scan eenvoudig uw sleutel met uw iPhone en voortaan hoeft u alleen nog de smartphone of Apple Watch mee te nemen. Met de iPhone kan uw BMW ontgrendeld of vergrendeld worden, en u kunt de auto zelfs starten op afstand. De BMW Digital Key heeft een hoofdgebruiker die maximaal 5 andere iPhone-gebruikers de Digital Key tot de BMW kan geven.

BMW Digital key

BMW Intelligent Personal Assistant

Assistentie en Comfort

BMW Intelligent Personal Assistant

Uw persoonlijke assistent en auto-expert is altijd bij u met de BMW Intelligent Personal Assistant. Begin simpelweg een zin met “Hey BMW…” en het systeem luistert naar u. Intuïtieve gesprekken en vragen zijn ingesteld zodat u echt de meest gevarieerde vragen kunt stellen.

Personal Assistant Service

Benieuwd wanneer uw auto een servicebeurt nodig heeft? Hoeveel kilometer er nog in de tank zit of waar het dichtstbijzijnde restaurant is? Al deze vragen worden beantwoord dankzij de Personal Assistant Service van BMW. De geavanceerde assistent heeft toegang tot een schat aan gegevens van uw auto en de omgeving. Zo kunt u zich volledig focussen op de heerlijke rijprestaties van uw BMW.

In-Car-Experiences

De BMW Intelligent Personal Assistant is perfect geïntegreerd in de nieuwste BMWs. Alle infotainmentsystemen werken samen en kunt u dus ook bedienen met stemcommando’s. Vraag naar uw favoriete radiozender, de route naar huis of dat het iets warmer mag zijn en de Personal Assistant luistert en regelt het voor u.

Persoonlijk bestuurdersprofiel

Een BMW vergeet u nooit en nu geldt dat ook andersom. Via My Habits kunt u persoonlijke voorkeuren instellen, zoals de stand van uw stoel, het rijprofiel en de ideale temperatuur. Met BMW ConnectedDrive leert uw auto zelfs aanpassingen onderweg mee te nemen in uw rijprofiel.

My BMW App

Uw vermaak is beter geïntegreerd dan ooit tevoren.

Tijdens de rit

BMW Connected Music

Connected Music

Stream onbeperkt muziek via Spotify dankzij de ingebouwde simkaart in uw BMW. Volledig verwerkt in het Control Display en zelfs compatible met QR-codes. Zo bent u binnen seconden ingelogd in uw Spotify-account en luistert u naar al uw favoriete hits.

BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder

Sla onvergetelijke ritten in een handomdraai op met BMW Drive Recorder. De omgeving van uw BMW wordt automatisch opgenomen, inclusief rijgegevens zoals snelheid en locatie. U kunt de video’s terugkijken op het BMW Display en net zo makkelijk overzetten naar andere schermen via een USB-medium.

BMW Wi-fi hotspot

Wifi Hotspot

Even geen bereik? Het overkomt iedereen maar BMW-bezitters hebben de oplossing altijd bij zich. Maak van uw BMW een Wifi hotspot en geniet altijd van snel en goed beveiligd internet.


BMW Connected Drive account

BMW iD aanmaken en koppelen aan MyBMW App


Altijd uw favoriete navigatie-app bij de hand met BMW ConnectedDrive. De software is compatible met Apple Carplay en Android Auto, dus veel apps zijn direct via het display te gebruiken. Ook kunt u BMW Maps gebruiken om uw routes te plannen, standaard geleverd bij alle modellen.

BMW Maps

BMW Maps

Volledig geïntegreerd in het BMW display en voorzien van de meest actuele kaarten van Nederland. Met BMW Maps vindt u altijd de beste route en tevens de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats met behulp van Connected Parking.

BMW Apple Carplay

Apple CarPlay

De functies van uw iPhone supertoegankelijk tot uw beschikking. Apple CarPlay brengt de interface van uw smartphone naar het BMW display en geeft u volledig toegang tot uw eigen bestanden zoals muziek, video’s en apps.

BMW Android auto

Android Auto

Ook Android-toestellen compatible met Android Auto, kunnen verbinden met uw BMW. Met Android Auto krijgt u toegang tot de meeste Android-apps en kunt u ze bedienen op gebruiksvriendelijke wijze tijdens het rijden.


Na de rit

Toegang tot uw BMW met de smartphone

Altijd in contact met uw BMW met behulp van de MyBMW app. Krijg toegang tot de belangrijkste informatie over uw voertuig en profiteer van nog meer voordeel!

Remote 3D view

Remote 3D View

Maak via de MyBMW app een 3D foto van uw BMW en de omgeving. Een 3D model wordt live op uw smartphone getoond zodat u altijd precies kunt weten waar uw voertuig zich bevindt.

BMW Connected Charging

Connected charging

Benieuwd hoever uw elektrische of Plug-in Hybrid BMW is opgeladen? Met Connected Charging kunt u direct in de MyBMW app een update krijgen. U vindt daar het laadpercentage van het accupakket en hoeveel kilometer actieradius de BMW al heeft.

BMW Points

BMW Points

Elektrisch rijden in een BMW loont nog meer dankzij BMW Points. Voor iedere elektrische kilometer die u aflegt, ontvangt u een BMW Point in uw MyBMW app. Die kunt u inleveren voor korting tijdens het opladen bij een BMW laadpunt.

HomeBMWBMW Onderhoud, Service en AccessoiresBMW Connected Drive