Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Transportoplossingen

BMW Transportoplossingen.

Ervaar de ruimte en het gemak van de BMW transportoplossingen. Met de BMW dakdragers, dakboxen, fietsendragers en trekhaken is het inpakken van uw BMW zo gepiept. De extra ruimte maakt de vakantierit een stuk comfortabeler voor u en uw medepassagiers. In de grootste dakkoffer kunt u maar liefst 520 liter bagage kwijt en op de fietsendrager is genoeg ruimte voor 2 fietsen.

Ontdek alle BMW Transportoplossingen in onze webshop en bestel ze gemakkelijk online.

BMW transportoplossingen

BMW Transportoplossingen maken uw reis extra comfortabel.

BMW dakdrager

BMW Dakdragers.

Het multifunctionele BMW dakdragersysteem is te combineren met alle BMW dakdrageropzetstukken en BMW dakboxen. U monteert het systeem eenvoudig op uw BMW en het aanbrengen van dakboxen en fietsenhouders is een fluitje van een cent. Bij Van Poelgeest bestelt u eenvoudig BMW dakdragers via het aanvraagformulier.

Specificaties

  • Gewicht basisdrager: ca. 5kg.
  • Draagvermogen: 75kg – 100kg.
  • Leveringsomvang: 2 basisdragers, montage gereedschap en montage informatie.

U heeft al een set BMW dakdragers vanaf € 310,99,-.
Liever uw BMW dakdragers laten monteren? Kies voor professionele montage door Van Poelgeest.


BMW Dakboxen.

Ik ga op vakantie en ik neem alles mee met de BMW dakbox. Ervaar het gemak van de BMW dakboxen bij het inpakken van uw bagage. De extra laadruimte van de BMW dakboxen variëren van 320 liter tot 520 liter. Geschikt voor alle BMW dakdragers en veilig af te sluiten. Liever uw BMW dakbox laten monteren? Kies voor professionele montage door Van Poelgeest.


BMW Fietsendrager.

Neem uw fietsen gemakkelijk mee op de BMW fietsendrager. Gemakkelijk te monteren op uw trekhaak en biedt ruimte voor twee fietsen. Zo geniet u overal van mooie fietsroutes met uw eigen fiets.

Specificaties

  • Laadcapaciteit tot 60 kg
  • Dichtgeklapt: 640 x 640 x 243 mm
  • Opengeklapt: 640 x 1190 x 745 mm
  • Gewicht zonder derde wielgoot: ca. 14 kg

BMW Trekhaak

BMW Trekhaken.

Met een BMW trekhaak koppelt u gemakkelijk uw aanhanger of fietsendrager aan. Bijvoorbeeld voor een vakantie of een mooie fietstocht. Bij Van Poelgeest heeft u de keuze tussen een vaste trekhaak, afneembare trekhaak en een elektrische trekhaak. Alle trekhaken worden professioneel gemonteerd door Van Poelgeest.

* De prijzen voor de BMW Transport Accessoires zijn afhankelijk van het model BMW, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke BMW aan.

HomeBMWBMW Onderhoud, Service en AccessoiresBMW Transportoplossingen