Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Trekhaak voor uw BMW

Trekhaak voor uw BMW

Met de vakantie voor de deur komt een trekhaak op uw BMW goed van pas. De afneembare trekhaak van BMW biedt tal van mogelijkheden voor de caravan, fietsendrager en meer. Bij Van Poelgeest helpen wij u graag bij het vinden van de juiste trekhaak.

De prijzen voor een trekhaak zijn afhankelijk van het model BMW, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke BMW aan.


Welk type trekhaak past het beste bij uw BMW?

Welk type trekhaak past het beste bij uw wensen en uw BMW? Bij Van Poelgeest kijken we samen met u welk type trekhaakmontage het meest geschikt is voor uw BMW.

De vaste trekhaak montage

Bij de vaste trekhaak montage wordt de trekhaak vastgezet aan het chassis van de auto. Na deze montage kan de trekhaak niet verwijderd worden. Uit praktisch oogpunt kan dit soms een handige keuze zijn. Bij Van Poelgeest maken wij alleen gebruik van door BMW gecertificeerde trekhaken.

De afneembare trekhaak montage

Bij een afneembare trekhaak, is de kogel afneembaar. De rest van de montage, waar de afneembare kogel aan bevestigd zit, wordt bevestigd aan het chassis. Wanneer u de trekhaak niet gebruikt, haalt u deze er makkelijk zelf af. Zo blijft de sportiviteit van uw BMW intact.

De trekhaak met elektrische zwenkbare kogelkop

Bij een trekhaak met elektrische zwenkbare kogelkop kunt u met één druk op de knop – die zich bevindt bij de achterklep – de trekhaak activeren. De trekhaak komt automatisch onder de auto vandaan. Deze luxere variant is niet zichtbaar, wanneer u deze niet gebruikt.


Monteren van een trekhaak.

Het plaatsen van een trekhaak op uw BMW lijkt misschien gemakkelijk, maar niets is minder waar. De montage van de trekhaak wordt afgestemd op de opties en trekkracht van uw BMW. Zo bent u ervan verzekerd dat de topkwaliteit, veiligheid en zekerheid van uw BMW wordt behouden.

Installeren en software update.

De kabelboom onder uw BMW wordt technisch voorbereid voor de extra kracht die geleverd moet worden. Daarbij wordt de software geupdate, die nodig is voor de stabiliteitsregeling en het achteruitrijden. Zodat bij het achteruit rijden de elektronische parkeerhup automatisch wordt uitgeschakeld.


Daarom bij Van Poelgeest.

Voor het monteren van een trekhaak op uw BMW kunt u met een gerust hart bij Van Poelgeest terecht. Wij monteren alleen door BMW erkende trekhaken van de beste kwaliteit en installeren de nodige software updates die nodig zijn. Vraag gratis en geheel vrijblijvend de kosten aan voor het monteren van een trekhaak aan uw BMW.

Uw voordelen

✓ Geschikt voor aanhangers, trailers, caravans en fietsendragers
✓ Afneembare kogelkop
✓ Ook verkrijgbaar met een elektrische zwenkbare kogelkop
✓ Geintegreerde stabiliteitsregeling
✓ Gemakkelijk zelf te bedienen
✓ Met een veilig gevoel de weg op
✓ Behoud van garantie dankzij de installatie door Van Poelgeest i.c.m. Orginele BMW Accesoires


BMW Transport Accessoires

Ga goed voorbereid de zomer in met BMW Transport Accessoires. Gaat u voor extra bagage met de BMW Dakkoffer of neemt u liever de fietsen mee op vakantie? Dat kan met de BMW Fietsendrager.

BMW Relingdragers

De relingdragers zijn makkelijk te monteren en te combineren met alle BMW transportsystemen en dakboxen.

BMW Dakdragers

De multifunctionele dakdragers zijn makkelijk te monteren en te combineren met alle BMW transportsystemen en dakboxen.

BMW Dakbox

De BMW Dakbox past op alle BMW dakdraagsystemen. De koffer is aan beide kanten te openen, heeft een drievoudige centrale vergrendeling en is makkelijk te beladen.

BMW Fietsdrager

De fietsendrager is opvouwbaar en past gemakkelijk in de bagageruimte. De fietsendrager is geschikt voor reguliere fietsen, mountainbikes of racefietsen en e-bikes.

* De prijzen voor de BMW Transport Accessoires zijn afhankelijk van het model BMW, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke BMW aan.

HomeBMWTrekhaak voor uw BMW