bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW VISION Neue Klasse.

Een nieuw tijdperk.

Scroll

DE BMW VISION NEUE Klasse.

De BMW Vision Neue Klasse is het nieuwste concept model van BMW, dat een voorproefje biedt van hoe de toekomstige generatie voertuigen van BMW eruit zal zien. De Vision Neue Klasse belichaamt een een duidelijke designtaal met slechts een paar onderscheidende lijnen die het design terugbrengen naar de essentie. Het minimalistische design en de geavanceerde technologieën moeten volgens BMW zorgen voor 30 procent meer bereik, 30 procent sneller opladen en 25 procent meer efficiëntie. De BMW Neue Klasse vertegenwoordigt een grote technologische sprong die EfficientDynamics naar nieuwe hoogten zal tillen.

Vanaf 2026 zal de moederfabriek van BMW in München starten met de productie van de BMW Neue Klasse Sedan.

Benieuwd naar het laatste nieuws over de BMW Vision Neue Klasse? Schrijf u in voor de nieuwsupdate. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuws over BMW’s toekomstplannen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BMW Vision NEUE KLASSE.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijplezier van een nieuwe dimensie.

De highlights van de BMW Vision Neue Klasse.

BMW Panoramic vision.

BMW Panoramic Vision, het 3D Head-Up Display, het centrale display en het multifunctionele stuurwiel maken allemaal deel uit van de volgende generatie BMW iDrive. Dit systeem projecteert informatie over de volledige breedte van de voorruit, variërend van virtuele ritinformatie en infotainment tot gegevens van het centrale display.

BMW I VISION NEUE KLasse IN BEELD.

Bewonder de BMW Neue Klasse vanuit iedere hoek in onderstaande galerij.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BMW Vision NEUE KLASSE.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BMW VISION NEUE KLASSE X.

De nieuwste BMW Vision Neue Klasse X belichaamt de visie op de toekomst van de BMW X-modellen. De BMW Vision Neue Klasse X belooft een actieve levensstijl, efficiënte rijprestaties en een krachtige aanwezigheid op de weg. Het BMW conceptmodel moet vanaf 2025 in productie gaan in de BMW fabriek in München. De BMW Vision Neue Klasse X is de SAV van de toekomst.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW Vision Neue Klasse.

Wordt de BMW Vision Neue Klasse een productieauto?

De BMW i Vision Neue Klasse is een studiemodel waarmee BMW de toekomst van mobiliteit in beeld brengt. De BMW Vision Neue Klasse moet vanaf 2026 in productie gaan. Ontdek meer over de BMW Vision Neue Klasse bij Van Poelgeest.

Hoe ziet het interieur van de BMW Vision Neue Klasse eruit?

In het interieur van de BMW Vision Neue Klasse vindt ude volgende generatie BMW iDrive en BMW Panoramic Vision. Dat projecteert over de gehele breedte van de voorruit informatie, van rijgegevens tot entertainment. U mag het helemaal zelf instellen.

HomeBMWBMW Vision Neue Klasse