Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW iX3

Reserveer nu en rij de BMW iX3 als eerste!

Reserveer nu voor maar 1500,-, en rij de BMW iX3 als eerste in Nederland! Zonder opgave van reden kunt u uw reservering te allen tijden ontbinden, het bedrag wordt aan u terug betaald.

De nieuwe BMW iX3, verwacht in 2020!

Zeker zijn van een BMW iX3 en niet lang moeten wachten zodra deze uit is? Exclusief bij Van Poelgeest BMW kunt u zich zeker maken van een plek om als één van de eersten een BMW iX3 in ontvangst te nemen en met deze volledig elektrische SAV de weg op te gaan.

Wat kost de BMW iX3?

U kunt nu de BMW iX3 reserveren voor € 1.500,-. De definitieve prijzen van de BMW iX3 zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn zal Van Poelgeest BMW deze als eerste communiceren. Wilt u dit niet missen en ook de prijs als eerste weten? Meld u dan aan voor de exclusieve Van Poelgeest BMW iX3 Prijs Alert.

Ga naar de veelgestelde vragen over de BMW iX3.

Vragen? Bel naar 020-503 2300

440 kilometer elektrisch rijden

De toekomst is elektrisch en met de BMW iX3 is BMW er meer dan klaar voor. Het iX3 Concept is de eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV), voortgekomen uit een jarenlange designstudie. Uitgerust met de vijfde generatie BMW eDrive technologie en een krachtige accu van 80 kWh is dit toekomstige model klaar voor een actieradius van ruim 440km (WLTP) en een laadtijd die korter is dan 30 minuten (bij snelladen). Aan sportiviteit geen gebrek de elektromotor levert een maximumvermogen van 286 pk en 400 Nm koppel aan de achterwielen. Genoeg om rijden geweldig te maken.

Elektrisch rijden is op weg naar een hoger niveau – zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort. Bijvoorbeeld met een extreem platte accu die in de bodem van de auto wordt geplaatst.

Wilt u als een van de eersten beschikken over de volledig elektrische BMW iX3? Dan bieden wij u de mogelijkheid een pre-order te plaatsen, zodat wij u één van de eerste productieplaatsen kunnen garanderen.Onmiskenbaar uniek.

Hoewel de BMW iX3 officieel nog een concept wordt genoemd, zal deze weinig afwijken van het uiteindelijke productiemodel. De iX3 heeft veel weg van de huidige BMW X3, maar verschilt toch op verschillende punten. Kijk maar naar de gesloten grille, waarbij de nieren aan elkaar verbonden zijn. Er is bij de iX3 geen sprake van een verbrandingsmotor die gekoeld moet worden. Ook vind je een aantal BMW i-blauwe kleuraccenten rond het logo, op de bumpers en langs de dorpels.

De gesloten grille, waarbij de nieren aan elkaar verbonden zijn.

Ralph Neuberger legt uit

PRODUCT MANAGER BMW iX3

Veelgestelde vragen over de BMW iX3

Wanneer wordt de BMW iX3 verwacht?

In de 2de helft van 2020 start de productie van de BMW iX3. Op de hoogte blijven over de release datum van de BMW iX3? Klik hier

Wat wordt de actieradius van de BMW iX3?

Uitgerust met de vijfde generatie BMW eDrive technologie en een krachtige accu van 80 kWh is dit toekomstige model klaar voor een actieradius van ruim 440km (WLTP) en een laadtijd die korter is dan 30 minuten (bij snelladen). Lees meer over de BMW iX3 bij Van Poelgeest BMW.

Wat als er niet genoeg publieke laadpalen beschikbaar zijn om de auto op te laden?

De elektrische BMW-modellen zijn uitgerust met slimme navigatie hulpsystemen die u begeleiden naar beschikbare laadpalen binnen de hudige actieradius. Zo kunt u zorgeloos genieten van het elektrisch rijden. Lees meer over elektrisch rijden bij Van Poelgeest BMW.

Wat is het aanbod elektrische occasions van BMW?

Bij Van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad elektrische BMW occasions. Bekijk het aanbod hier.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW iX3