Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Onderhoud, Service en Accessoires

Ga voor vakkundig onderhoud bij Van Poelgeest.

Uw BMW: extreem waardevol en altijd betrouwbaar. Daar laat u niet zomaar iemand aan werken. Deze laat u het liefst onderhouden door mensen die écht weten wat zij doen. Monteurs met passie voor iedere BMW, opgeleid dóór BMW. Alleen bij Van Poelgeest kennen de monteurs uw auto door en door en staan zij klaar om uw auto te onderhouden. Of het nu gaat om een grote- of kleine onderhoudsbeurt, een APK of nieuwe banden. Bij Van Poelgeest bent u aan het juiste adres.

Wat kunnen wij voor u doen?

BMW Werkplaats afspraken

Werkplaatsafspraak maken

Is uw BMW toe aan onderhoud? Plan eenvoudig uw APK, onderhoudsbeurt, reparatie of bandenwissel online in.

BMW Onderhoud

Onderhoud

Omdat u met liefde voor uw BMW zorgt, vertellen wij u graag met alle liefde meer over al het onderhoud dat wij kunnen aanbieden. Zijn uw banden aan vervanging toe? Of wilt u simpelweg uw olie bijvullen?

BMW Services

Services

Bij Van Poelgeest bieden wij verschillende services aan waarmee uw BMW in topconditie blijft. Heeft u al eens gedacht aan verlengde garantie, een banden verzekering of gewoon de services bij onze vestigingen?

BMW Werkplaats acties

Werkplaats acties

Uw BMW is een premium product. Een product waar nooit op bespaard is, maar wat wél kan! Bekijk onze tijdelijke werkplaats acties.

BMW Accessoires

Accessoires en onderdelen

De leukste accessoires om uw BMW af of een liefhebber blij mee te maken. Of onderdelen zodat uw BMW er weer jaren tegenaan kan. Nu ook in onze Webshop!

BMW Service 5+

BMW Service 5+

Is uw BMW ouder dan 5 jaar? Dan komt u in aanmerking voor BMW Service 5+. Onderhoud op basis van uw rijgedrag en behoefte.

Snel naar:

HomeBMWBMW Onderhoud, Service en Accessoires