Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Acties – Premium Deals

BMW Acties & Aanbiedingen

Ontdek alle lopende BMW acties en aanbiedingen op deze pagina. Bij Van Poelgeest hebben we altijd scherpe en voordelige BMW acties, bekijk ze dus snel in het overzicht hieronder!

BMW Actie - Fris het jaar in

Fris het Jaar in.

Een BMW-rijder bepaalt zélf hoe hij zich oplaadt, bijvoorbeeld met een frisse duik. Ga ook fris en opgeladen het nieuwe jaar in, met een 100% elektrische BMW iX3 of BMW iX. Beiden modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en beschikbaar voor een proefrit op maat bij Van Poelgeest.

BMW Plug-in hybride

Ervaar het verschil, BMW Plug-in Hybride.

Iedere dag elektrisch, ieder moment BMW. Iets wat u alleen zelf kunt voelen … Van Poelgeest nodigt u uit om het verschil te komen ervaren… 

Boek nu een proefrit of kijk welke voordelen Plug-in Hybride rijden voor u heeft.

BMW i

MEET i.

Na bijna vijf decennia onderzoek en ontwikkeling brengen we duurzame mobiliteit op de weg naar een nieuw niveau met een indrukwekkende line-up aan elektrische modellen. Met de nieuwe BMW iX, BMW iX1, BMW iX3, BMW i4 & BMW i7 garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte de beste opties. Ervaar BMW i nu zelf.

BMW Business Editions

BMW Business Editions.

Royaal uitgerust met alle nodige opties. Deze BMW’s zijn extra ruim uitgerust met bijvoorbeeld: (Adaptieve) LED Koplampen, breedbeeld navigatie en het lederen sportstuurwiel.

BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition

BMW 2 Serie Gran Coupe M Sport Edition.

Deze krachtpatser tijdelijk verkrijgbaar in een gelimiteerde M Sport Edition. Deze luxe Edition combineert de rijke uitrusting van de Business Edition met de geweldige, sportieve opties van het Model M Sport.

BMW M 50 jaar

50 JAAR BMW M EDITIONS.

2022 is een speciaal jaar voor BMW M. Het mooiste sub-merk van BMW viert haar 50-jarig jubileum. Uiteraard kunnen wij deze feestelijke gebeurtenis niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Profiteer van voordeel op verschillende M Performance Packs en exclusieve lakkleuren.

Gouden wissel Van Poelgeest

De Gouden Wissel.

Met ‘De Gouden Wissel’ bij Van Poelgeest is het leasen van een BMW nu extra aantrekkelijk. U rijdt een gloednieuwe BMW en u krijgt geld terug voor uw huidige auto (ongeacht het merk).

Er zijn verschillende leasevormen en financieringsmogelijkheden.

HomeBMWBMW Acties – Premium Deals