bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Acties – Premium Deals

BMW Acties & Aanbiedingen.

Ontdek alle lopende BMW acties en aanbiedingen op deze pagina. Bij Van Poelgeest hebben we altijd scherpe en voordelige BMW acties, bekijk ze dus snel in het overzicht hieronder!

BMW i5 M Sport Edition

BMW i5 M Sport Edition.

De BMW i5 Sedan & BMW i5 Touring zijn nu te bestellen als speciale M Sport Edition bij Van Poelgeest. De elektrische business sedan en stationwagen zijn tijdelijk verkrijgbaar in een gelimiteerde en voordelige M Sport Edition. Deze luxe Edition combineert de rijke uitrusting van de Business Edition met de geweldige, sportieve opties van het Model M Sport.

BMW financial deals

BMW FInancial Deals.

Tijdens de BMW Financial Deals profiteert u van een laag rentepercentage op de privé zakelijke financiering van een nieuwe elektrische BMW. Het rentepercentage bedraagt tijdelijk slechts 4,99% i.c.m. een BMW Top Cover verzekering. De gemiddelde rente die u betaalt over een financiering van een nieuwe auto ligt momenteel op 8%.

BMW Voorjaarsdeals

BMW Voorjaarsdeals.

Fris uw BMW op met de BMW Voorjaarsdeals bij Van Poelgeest. U profiteert van voordeel oplopend tot 35% op BMW accessoires zoals mattensets, ruitenwissers, naafdoppen en fietsendragers.

BMW Plug-in hybride

Ervaar het verschil, BMW Plug-in Hybride.

Iedere dag elektrisch, ieder moment BMW. Iets wat u alleen zelf kunt voelen … Van Poelgeest nodigt u uit om het verschil te komen ervaren… 

Boek nu een 2-daagse proefrit of kijk welke voordelen Plug-in Hybride rijden voor u heeft.

BMW Z4 M40i Pure IMPULSE EDITION.

De Pure Impulse Edition van de BMW Z4 M40i heeft een specifiek afgestemd onderstel en lichtmetalen M wielen. Zowel de carrosserie als het interieur is voorzien van exclusieve designdetails. De hightlight? Dat is de – uniek voor deze editie en alleen voor Europa – kleur; Frozen Deep Green metallic.

BMW i4 eDrive35 actie

Stap nu in de BMW i4.

BMW’s eerste 100% elektrische Gran Coupé is een prachtig staaltje vakmanschap en het model beschikt over 590 km actieradius. Exclusief bij Van Poelgeest direct uit voorraad leverbaar en dus snel te rijden.

BMW i

MEET i.

Na bijna vijf decennia onderzoek en ontwikkeling brengen we duurzame mobiliteit op de weg naar een nieuw niveau met een indrukwekkende line-up aan elektrische modellen. Met de nieuwe BMW iX, BMW iX1, BMW iX2, BMW iX3, BMW i4, BMW i5 & BMW i7 garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte de beste opties. Ervaar BMW i nu zelf.

BMW Business Editions

BMW Business Editions.

Royaal uitgerust met alle nodige opties. Deze BMW’s zijn extra ruim uitgerust met bijvoorbeeld: (Adaptieve) LED Koplampen, breedbeeld navigatie en het lederen sportstuurwiel.

HomeBMWBMW Acties – Premium Deals