Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Acties – Premium Deals

BMW Transportoplossingen

BMW Transportoplossingen

Ervaar de ruimte en het gemak van de BMW transportoplossingen. Met de BMW dakdragers, dakboxen, fietsendragers en trekhaken is het inpakken van uw BMW zo gepiept. U profiteert tijdelijk van voordeel op BMW fietsendragers en BMW trekhaken bij Van Poelgeest.

BMW i

MEET i

Na bijna vijf decennia onderzoek en ontwikkeling brengen we duurzame mobiliteit op de weg naar een nieuw niveau met een indrukwekkende line-up aan elektrische modellen. Met de nieuwe BMW iX, BMW iX3 en de BMW i4 garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte de beste opties. Ervaar BMW i nu zelf.

BMW M 50 jaar

50 JAAR BMW M EDITIONS

2022 is een speciaal jaar voor BMW M. Het mooiste sub-merk van BMW viert haar 50-jarig jubileum. Uiteraard kunnen wij deze feestelijke gebeurtenis niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Profiteer van voordeel op verschillende M Performance Packs en exclusieve lakkleuren.

BMW i3 Unique Forever Edition

BMW i3 Unique Forever Edition

Bij de gelimiteerde BMW i3 Unique Forever Edition is er één ding dat er vanaf straalt: Sportiviteit. Een unieke editie die voorzien is van twee volledig nieuwe kleuren: Aventurin Rot en Storm Bay Metallic. Uiteraard met accenten in E-Copper of Frozen Grey. Samen met het toekomstbestendige design maakt het deze geheel elektrische BMW voor altijd uniek.

Local hero edition

De Local Hero Edition

De BMW 2 Serie Gran Coupé is alleen bij Van Poelgeest leverbaar als Local Hero Edition. Extra rijk uitgerust met onder meer het M Sport pakket, metallic lak en lichtmetalen M velgen.

BMW Business Editions

BMW Business Editions

Royaal uitgerust met alle nodige opties. Deze BMW’s zijn extra ruim uitgerust met bijvoorbeeld: (Adaptieve) LED Koplampen, breedbeeld navigatie en het lederen sportstuurwiel.

BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition

BMW 2 Serie Gran Coupe M Sport Edition

Deze krachtpatser tijdelijk verkrijgbaar in een gelimiteerde M Sport Edition. Deze luxe Edition combineert de rijke uitrusting van de Business Edition met de geweldige, sportieve opties van het Model M Sport.

BMW Plug-in hybride

Ervaar het verschil, BMW Plug-in Hybride

Iets wat u alleen zelf kunt voelen … Van Poelgeest nodigt u uit om het verschil te komen ervaren… 

Boek nu een proefrit of kijk welke voordelen Plug-in Hybride rijden voor u heeft.

Gouden wissel Van Poelgeest

De Gouden Wissel

Met ‘De Gouden Wissel’ bij Van Poelgeest is het leasen van een BMW nu extra aantrekkelijk. U rijdt een gloednieuwe BMW en u krijgt geld terug voor uw huidige auto (ongeacht het merk).

Er zijn verschillende leasevormen en financieringsmogelijkheden.

HomeBMWBMW Acties – Premium Deals