Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Acties – Premium Deals

Eindejaarsdeals

Van Poelgeest heeft voor u het lekkerste voor het laatst bewaard.

Tot het einde van het jaar ontvangt u op een geselecteerde voorraad jong gebruikte BMW’s extra voordeel. Zo rijdt u uw favoriete auto voor een extra scherpe prijs.

BMW i3 Unique Forever Edition

Bij de gelimiteerde BMW i3 Unique Forever Edition is er één ding dat er vanaf straalt: Sportiviteit. Een unieke editie die voorzien is van twee volledig nieuwe kleuren: Aventurin Rot en Storm Bay Metallic. Uiteraard met accenten in E-Copper of Frozen Grey. Samen met het toekomstbestendige design maakt het deze geheel elektrische BMW voor altijd uniek.

Nog steeds ‘subsidie’ bij Van Poelgeest

Dit jaar kon u profiteren van € 4.000,- ‘subsidie’ bij aanschaf van een nieuwe BMW i3. De subsidiepot was razendsnel leeg, maar nu niet bij Van Poelgeest. Bij Van Poelgeest ontvangt u tot 31 december € 4.000,- ‘subsidie’ (ofwel voordeel) op geselecteerde nieuwe BMW i3’s.

De Local Hero Edition

De BMW 2 Serie Gran Coupé is alleen bij Van Poelgeest leverbaar als Local Hero Edition. Extra rijk uitgerust met onder meer het M Sport pakket, metallic lak en lichtmetalen M velgen.

BMW Business Editions

Royaal uitgerust met alle nodige opties. Deze BMW’s zijn extra ruim uitgerust met bijvoorbeeld: (Adaptieve) LED Koplampen, breedbeeld navigatie en het lederen sportstuurwiel.

Ervaar het verschil, BMW Plug-in Hybride

Iets wat u alleen zelf kunt voelen … Van Poelgeest nodigt u uit om het verschil te komen ervaren… 

Boek nu een proefrit of kijk welke voordelen Plug-in Hybride rijden voor u heeft.

De Gouden Wissel

Met ‘De Gouden Wissel’ bij Van Poelgeest is het leasen van een BMW nu extra aantrekkelijk. U rijdt een gloednieuwe BMW en u krijgt geld terug voor uw huidige auto (ongeacht het merk).

Er zijn verschillende leasevormen en financieringsmogelijkheden.

HomeBMWBMW Acties – Premium Deals