Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Acties – Premium Deals

BMW i3s Edition RoadStyle

Vanaf € 49.995

Elektrisch rijplezier: zoals u gewend bent, maar dan extra begeerlijk. De BMW i3s Edition RoadStyle krijgt een uniek karakter mee, om zich te onderscheiden van andere BMW i3’s.

BMW X1 – VDL Nedcar Edition

Vanaf € 50.993

Van Hollandse bodem, voor ieder terrein. De vernieuwde BMW X1 is nu tijdelijk en beperkt leverbaar in een bijzonder rijk uitgeruste variant. De VDL Nedcar Edition.

BMW M140i M Performance Edition

Dynamiek en sportiviteit in BMW’s compacte klasse heeft een naam: BMW M140i. Nu tijdelijk als BMW M140i M Performance Edition extra rijk uitgerust.

eDrive Edition: BMW 530e

De BMW 530e eDrive Edition combineert een elektromotor en benzinemotor tot het bijzonder efficiënte BMW eDrive. Met het kosteloze High Executive Pakket is de luxe BMW 5 Serie nóg luxer. Lokaal emissievrij rijden, zonder in te leveren op luxe en comfort.

eDrive Edition: BMW 225xe

De BMW 225xe eDrive Edition zit boordevol energie. Met het High Executive Pakket in de eDrive Editions betreedt u de wereld van luxe, comfort en gemak. Een groots pakket aan luxe opties zorgen ervoor dat u nog meer geniet van uw BMW.

BMW Executive Editions

Op het eerste gezicht ziet u weinig verschil. Totdat u instapt en wegrijdt. De vele opties zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot nóg meer rijplezier. De BMW Executive Editions maken het verschil.

BMW i3 Executive Editions

Vanaf € 46.989

De rijk uitgerust BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die een rijder zoekt. Stapt u tijdens de actieperiode in, dan loopt uw prijsvoordeel op tot wel € 2.549,-

HomeBMWBMW Acties – Premium Deals