Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i7

De BMW i7: verwacht in 2022

De BMW 7 Serie krijgt in 2022 een modelupdate en rond die tijd verwachten wij ook dat de Beierse fabrikant het doek licht van de elektrische variant. Denk echter niet dat de BMW i7 slechts een stekkerversie wordt van de 7 Serie; BMW heeft grootste plannen voor de i7 en wil het elektrische luxesegment echt wakker schudden.

Wij vertellen u wat er al bekend is over de BMW i7 en wat onze verwachtingen zijn. Bestel de BMW i7 vanaf 2022 bij Van Poelgeest of neem contact op met onze BMW-experts om persoonlijk op de hoogte gehouden te worden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Het BMW i7 exterieur details

Gebaseerd op de gecamoufleerde studiemodellen die al op de weg zijn gespot, verwachten wij dat de BMW i7 qua lijnenspel vergelijkbaar blijft met de BMW 7 Serie. De voorzijde en achterzijde gaan echter sterk verschillen. Niet alleen is de grille schuiner aflopend, de koplampen zitten ook lager en de nieren zijn extra prominent. Daardoor ontstaat de indruk dat de BMW i7 één grote grille krijgt en tegelijkertijd is het een hommage aan eerdere iteraties van de BMW 7 Serie.

De vorm van de nieren zijn ook terug te vinden aan de achterzijde en worden geaccentueerd met blauwe details zoals we gewend zijn van de elektrische BMW-lijn. Wij verwachten dat deze optioneel weggelaten kunnen worden indien u een neutralere uitstraling van uw BMW i7 wilt.

Tevens is de kans groot dat de BMW i7 met conventionele buitenspiegels beschikbaar komt, maar ook met camerasystemen die de spiegels kunnen vervangen. Dit opent de mogelijkheid dat de BMW i7 met meer geavanceerde autonomische rijfuncties beschikbaar komt.

Meer weten over de BMW i7? Blijf op de hoogte door contact te nemen met onze elektrische BMW-experts bij Van Poelgeest.


BMW i7 interieur verwachtingen

Het BMW i7 interieur is nog niet onthuld door BMW, maar gebaseerd op andere elektrische modellen en foto’s van gecamoufleerde test-BMWs, kunnen wij al wat verwachtingen scheppen.

De BMW i7 krijgt hoogstwaarschijnlijk het nieuwe Curved Display in het dashboard, waardoor het infotainmentscherm doorvloeit in uw cockpit. Nagenoeg alle functies en informatie kunnen op deze schermen worden getoond en ingesteld, zodat de BMW i7 een erg geavanceerd, overzichtelijk dashboard krijgt.

De rest van het BMW i7 interieur is nog in nevelen gehuld. Kijkend naar vergelijkbare elektrische modellen in de BMW-range, verwachten wij infotainmentsystemen achterin, evenals opties zoals een panoramadak en stoelen met verwarming en massagefuncties.

De BMW i7 wordt in 2022 verwacht bij Van Poelgeest. Neem contact op om persoonlijk op de hoogte gehouden te worden.


BMW i7 motorisering

De BMW i7 zijn directe concurrent wordt de Mercedes EQS dus het is onze verwachting dat de motorspecificaties vergelijkbaar zullen zijn, zo niet beter. Beide modellen gaan voor absolute topprestaties op het gebied van vermogen, snelheid maar ook actieradius.

Naar verwachting zal de BMW i7 garant staan voor een actieradius van 700 kilometer op een volle accu. Dit accupakket, speculeren wij, is minstens goed voor 100 kWh. Ter vergelijking, de BMW iX komt momenteel met een accupakket van 105,3 kWh dat een theoretische actieradius van 630 kilometer kan halen. De prestaties zijn dus voor de BMW i7 binnen handbereik.

Qua vermogen ligt de BMW i7 ook in de lijn van de BMW iX; zo’n 500 pk dankzij de standaard geleverde vierwielaandrijving.

Deze gegevens moeten nog bevestigd worden door BMW, maar onze elektrische BMW-experts houden u graag persoonlijk op de hoogte van updates.


BMW i7 varianten en uitrusting

Elektrische BMWs worden ontwikkeld onder het ‘Power of Choice’-principe, wat betekent dat de fabrikant zoveel mogelijk varianten wil aanbieden. De BMW i7 is geen uitzondering dus wij verwachten dat het elektrische model rond dezelfde tijd als de nieuwe BMW 7 Serie wordt gepresenteerd.

Samen met de BMW 7 Serie kunt u varianten met benzine- , diesel- en een Plug-in Hybrid aandrijflijn verwachten. Wat onzeker blijft is of deze uitvoeringen allemaal naar Nederland komen, maar dankzij onze ver ontwikkelde elektrische infrastructuur is de BMW i7 perfect geschikt voor ons land.

Gezien de 7 Serie tot de meest luxe modellijnen van BMW hoort, verwachten wij een groot aantal opties en accessoires voor de BMW i7. De standaard uitrusting wordt al uitzonderlijk rijk en daarbovenop vermoeden wij luxe opties zoals een panoramadak en stoelen met massagefunctie.

Op technologisch vlak is het mogelijk dat de BMW i7 de nieuwe generatie autonomische rijsystemen beschikbaar krijgt. De gecamoufleerde studiemodellen die in het openbaar verschenen, toonden al meerdere camerasystemen van buiten. Die kunnen ter vervanging van de buitenspiegels zijn, maar waarschijnlijk ook voor de nieuwste veiligheidsmonitoringsystemen.

Meer weten? Vraag onze elektrische BMW-experts om u op de hoogte te houden. De BMW i7 wordt in 2022 onthuld en Van Poelgeest verwacht dan ook dat de eerste bestellingen geplaatst kunnen worden.


BMW i7 in beeld

De BMW i7 is nog niet officieel onthuld door BMW, maar in onze beeldgalerij kunt u al impressies vinden. De foto’s van deze gecamoufleerde BMW i7 zijn gemaakt tijdens de wintertests, wat betekend dat de ontwikkeling voorspoedig verloopt. Verwacht in 2022 de productiefoto’s van de i7 hier.


BMW i7 prijs

De BMW i7 prijs is nog niet bekend, verwacht hier de officiële prijslijst zodra die wordt vrijgegeven door BMW. U kunt ook op de contactlijst worden gezet door onze BMW-experts; u ontvangt dan een vrijblijvende offerte zodra de BMW i7 orderboeken geopend worden. Van Poelgeest zal alle BMW 7 Serie-uitvoeringen en elektrische varianten leveren in Nederland, dus u kunt in 2022 gelijk bij ons terecht voor uw nieuwe BMW.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeBMW #1BMW i7