Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i7 – Private Lease

Keurmerk Private Lease

BMW i7 Private Lease

Tijdelijk vanaf € 1.899 per maand

De eerste volledig elektrische 7 Serie heeft gelijk de eer om de nieuwe designlijn van BMW te introduceren in Nederland. De BMW i7 is revolutionair in meerdere opzichten. Niet alleen introduceert het een nieuwe designtaal en een volledige herdefiniëring van het 7 Serie exterieur en interieur, en de elektromotor is volledig zonder zeldzame materialen gebouwd. De BMW i7 heeft ook een thuisbioscoop voor de passagiers op de achterbank.

Voor een vaste maandprijs regelen wij randzaken zoals verzekering, onderhoud en belasting, zodat u ten volle kunt genieten van rijden in de BMW i7.

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
BMW i7 Private Lease

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW i4 Private Lease

BMW i4

Vanaf: € 865 per maand*.

BMW iX Private Lease

BMW iX

Vanaf: € 1.245 per maand*.

BMW 6 Serie Gran Turismo Private Lease

BMW 6 Serie Gran Turismo

Vanaf: € 1.609 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Active Tourer, BMW 2 Serie Gran Tourer, BMW 3 Serie Sedan, BMW 3 Serie Touring, BMW 4 Serie Gran Coupe, BMW X1, BMW X2, BMW X3 en de BMW iX1.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW i7 – Private Lease